Nje minute kohe (aq sa ju nevoitet te votoni 3 here per Shqiperine), besoj se per ju nuk jane shume kohe.
Nje minute kohe (aq sa ju nevoitet te votoni 3 here per Shqiperine), besoj se per ju nuk jane shume kohe.
Punë, djersë, dashuri mes njerëzve dhe ndaj atëdheut.
Nisma duket e mire por nuk me pelqen serioziteti i ketij websiti qe e lejon te njejtin person te votoje disa here, duke bere qe dhe rrezultatet te jene te kompromentuara dhe pak te besueshme.
nuk dihet se kush qendron pas atij siti por duket se rregjistruesi apo krijuesi i sitit eshte nga Hungaria
http://www.whois.net/whois_new.cgi?d...nation&tld=com
Postuar më parë nga XllokumiX
Te njejten teme hapa dhe un pak koh me pare po per ca arsyje kto administratoret ma fshine... Nese... Rendesi ka qe te fitoje SHQIPERIA..
Tani sa votova dhe kemi 105044 vota
MOS NDALONI SE VOTUARI !!
p.s Poshte greket, poshte serbet ( ndyrsirat e europes) !
Ndryshuar për herë të fundit nga Kapriçozja ELB : 25-03-2007 më 17:25
SHQIPËRIA ETNIKE
E VETMJA ALTERNATIVË
......... A m i nPostuar më parë nga Kapriçozja ELB
O popull, pse jeni kaq i lodhur?!!!Akoma se merrni vesh se kjo puna e te votuarit eshte humbje kohe?!!!
(((
Bravo u qoft djema se paskeni votu goxha shum.....e maj mend qe shqiperia para 2 apo 3 mujsh ka qene shum ulet ne kte listen tashi jemi te 18.....bravoooooo.
Edhe votoni sa te mundeni nga 2 vota pro Shqiperise e nje kunder Serbise.
Tani kemi arritur ne vendin e 16.
16. Albania 112070
sa her hyj ne kompiuter une votoj per shqiperine!
gje pa para eshte pse mos te votojme?
http://www.thevotenation.com/ Mund te votoni 3 here
Ca je ke flet mer tull? puna osht qe Shqiperia mos te dali ne fund pasiqe ky sondazh do te publikohet ne nje gazeta Amerikane,,,,plus qe nuk do doja kursesi qe Serbia ta fitonte nje sondazh te tille.....ktu osht puna.Postuar më parë nga Trimi81
Hajdeni shkudeni voten tashi....jemi mire ne kte tabele poir duhet te jemi shum me mire....hudhuni shqipe.
Krijoni Kontakt