tash u binda se ky eshte vetem nje genjeshter, para pak minutash shqiperia kishe mbi 14000 kurse tani ka -200, kshtu qe eshte krejt nje genjeshter, mos humbni kohe me
tash u binda se ky eshte vetem nje genjeshter, para pak minutash shqiperia kishe mbi 14000 kurse tani ka -200, kshtu qe eshte krejt nje genjeshter, mos humbni kohe me
Sa lodheni dhe ju mer. Aty ka plas hackerimi sheshit!![]()
Ne nje site qe vizitova para pak kohesh http://www.thevotenation.com/ Shqiperia ishte vendi i parafundit me i papelqyer ne bote ne saje te votave negative qe i kane dhene, plot (Albania -4469) Ju ftoj te gjitheve qe ndiheni sadopak shqiptare te jepni voten tuaj! Gjithe te mirat....
Nese per te jetuar te duhet te zvarritesh atehere ngrihu dhe vdis...
VOX POPULI VOX DEUS
Te nderuar bashkeatdhetare me pak fjal por me kuptim shume te madh deshiroj dhe ju kerkoj te vizitoni faqen www.thevotenation.com dhe te VOTONI PER SHQIPERIN nese deshironi si une qe mos te kemi vendin e fundti apo te parafundit!
Sigurisht qe ketu ka ngjyra raciste dhe nuk eshte shume e nevojshme ta analizojem ose komentojme por filloni dhe votoni kudo qe jeni dhe sa her qe te mundeni!
www.thevotenation.com
www.thevotenation.com
www.thevotenation.com
Shqiperia meriton te jet mbi shume vende te tjera mos te the fare qe te jet e para!
Me respekt per te gjithe bashkombasit ane e mbare
TIRONS99
p.s kush nga hackerat tone ka mundesi te ndryshoj rezultatin le ta bej se s'jemi ne te paret qe na shkon ne mend nje gje e tille!
Ndryshuar për herë të fundit nga Tirons99 : 23-01-2007 më 10:37
ja dhe nje ndihmese te vogel per te votuar pa limit
merni kete software Hide IP Platinum 3.31
nga ky link
h**p://rapidshare.com/files/13005793/Hide_IP_3.31.rar
pasi te votoni 3 here, dilni nga ajo faqe interneti, me pas shkoni te hiqni Cookies dhe ndryshoni IP me ndihmen e Hide IP Platinum 3.31.
Tani c'tju them une, deshire te keni te rini tere diten te votoni LoL
Aman sa rendesi u jepni atyre budalliqeve.
Franca e fundit dhe turqia e para???
nejse un e dhash voten per shqiperin.
Na bere me fiksime, rri e shikoj oren, sapo kalojne 3 ore me vrap hap int dhe votoj
Gjithe te Mirat
"Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"
hahhaahahahah kush o bo me fiksime o zot
votova 6 her per shqiprine, cdo ip qe ma hapet (me laptop) dhe me te punes i kam votuar.. vetem sot i dhashe 6 vota..
Shnet nga una
Zemrushja
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Albania 12707
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Edhe une kam votu dy here ketu.
Albania 12024
Krijoni Kontakt