Albania -5837![]()
Phaaa çka u ba more kshtu ?
Ju a po votoni Pro apo ANTI Shqiprise ?
Albania -5837![]()
Phaaa çka u ba more kshtu ?
Ju a po votoni Pro apo ANTI Shqiprise ?
Ndryshuar për herë të fundit nga Zëu_s : 22-01-2007 më 00:20
une votova , kunder per greqine
Vota ime vetem per Shqiperine
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
Zëu_sPostuar më parë nga Zëu_s
duket se ai sondazh udhehiqet nga serbet dhe propaganda e tyre. Sado qe te votojme ne, ata e manipulojne rezultatin. Paradite mund te shohesh Shqiperine nga vendi i 20 pozitiv, dhe ne mbremje do jete ne fund.
JU sugjeroj te mos lodheni kot per t'u bere loje e manipulatoreve serbe.
Fundja, ai sondazh s'tregon asnje te vertete, perderisa kryhet nga nje organizat e panjohur, e cila udhehiqet nga lobi serb ne Amerike.
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Ke te drejt shoki, ata far Adminat e atije Forumi padyshim qe jan anti Shqiptar dhe manipolojne me ato vota, megjithse nuk ishin vetem Serb por edhe Turqi siç e pashe atje ku diskutonin ne anglisht, aty e pashe nje aministrator turk qe ia terhiqte vrejtjen shqiptarve qe te mos i shajn Shkiet (serbet), e per administrator Grek nuk e di se a ka, por jam shum i sigurt qe ka aty edhe administrator Grek.Postuar më parë nga Alienated
Me siguri qe ne realitet eshte e kunderta e atije rezultati votash qe po duket aty, sepse pikerisht Turqit dhe Serbet jan gati ne te gjith boten njerz te urryer dhe te padeshiruar qe te gjith tallen me ta, kete e dijme te gjith.
Por po e pyes veten se ku jan athua keta far Hackerat Shqiptar qe nuk po e vizitojne pak ate forum antishqiptar. Ose ju qe e dini mire anglishten (se une nuk e di aq mire) pse nuk po regjistroheni aty te iu tregoni diçka, bile me fjale mundni e mos i leni keq.
Edhe pse ndoshta nuk eshte mire te tregoj, por po jua them te drejten qe mua po me vjen shum inat qe po luajn ata me emrin tone, e juve se di, shnosh.
Ndryshuar për herë të fundit nga Zëu_s : 22-01-2007 më 16:33
ja se do regjistrohem une pak... te tall b... aty
Por atdheu i Shqiptarëve
mund te futeni dhe ju aty ... kishte plote qe shkruanin dhe shqip![]()
Por atdheu i Shqiptarëve
oooo bravooooo, tani shqiperia ka hiq me pak se 14644,, shum qudi sa shpejt u arrit kjo !? votoni se tani eshte leht te ngritemi
votoni per albania sepse veq sa shkon e ngritet ne pozitat me te larta
Forca Shqiperia
Barca
Krijoni Kontakt