Mjafton te besh COPY ke linku qe shef siper & me pas kaloje ne PAST ketu.Postuar më parë nga jimmychrist
FORCA SHQIPERIA.
PershendeTje !!
Mjafton te besh COPY ke linku qe shef siper & me pas kaloje ne PAST ketu.Postuar më parë nga jimmychrist
FORCA SHQIPERIA.
PershendeTje !!
Feel the pump √
Tao A Kemi Te Drejte Te Votojme Sa Here Te Duam ?
Se Po Rri Une Gjithe Naten Dhe Jap Vote Per Shqiperin ....
mund te votoni 3 her brenda 6 oreve, por me qudit nje gje, sa her hyj te votoj numri i votave per shqiperine po shkon edhe me shum ne minus, a do te thot kjo se dikush po voton kunder shqiperise??
Po pra jane serbet dhe greket te cilet votojn kunder (dislike) dhe kjo e qon ne minusPostuar më parë nga master2006
Barca
Po!!
Nese dikush voton SHQIPERIN si shtete te padeshiruar,ateher votat qe ajo ka,zbresin ne minus,ashtu sikurse mund ta votosh si shtete te deshirueshem,votate rritene ne plus.
Une kam votuar mbi 3 her deri tani,kjo s`do te thot qe duhet me patjeter te kaloje 1 ore,mjafton qe sistemi qe ata kane vene per keto vota te mase sa me qarte sondazhin qe eshte duke u ber.
Normalisht qe votues ka nga gjith bota & kjo eshte nje tjeter arsye qe numri i votave mund dhe te dal pak me vones nga ngarkesa qe behet.
Feel the pump √
PAsi Kroacia dhe Shqiperia gjenden ne minus atehere dijeni se aty ka administrator serb.
..Ndoshta!!Postuar më parë nga Ballisti_Tetove
Une nuk po shof qe Shqiperia te ngrihet nga votat e marra,ajo sa vjene dhe me shume ulet ne minus![]()
Feel the pump √
po ndoshta shume nuk e kuptojne more dj .
dhe ne vend te shkojne tek like shkojne tek dislike
se eshte e 4 here qe votoj une dhe spo shoh asnje ndryshim ne rritje ...
Which nation do you like/dislike the most?
1.Serbia 296165
2.Slovakia 293311
Mos u lodhni kot se serbet qenkan administrator te web-it
You have a choice of THREE votes in every 6 hours
Une per vete votova dhe do te votoj.
Dihet pro kujt, kunder kujt dhe kunder kujt, pra tri vota i dhash.
Ndoshta do te votoj tri here vetem pro ....
(Shihni aty ne fund jan Armenia, Franca, Shqipria, Kroacia, Izraeli etj.. Pra Ballisti ka pjeserisht te drejt, se na qenkan Serbet, Greket dhe Turqit administrator, padyshim)
Ndryshuar për herë të fundit nga Zëu_s : 20-01-2007 më 23:42
Krijoni Kontakt