Close

Rezultati i Sondazhit: I Luani Apo Jo MOMRPG

Votues
17. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

9 52.94%
  • Jo

8 47.06%
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11

Tema: Momrpg

1. #-9
    I Harruar Maska e AldoWeb
    Anėtarėsuar
    29-06-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    79

Momrpg

Ne mode kane dale shume MOMRPG apo Massive On-line Multi player Role Playing Games.
    I luani ato?
    Nese Po Cilat kni luajtur.
    Une jam Fan i Vampire dhe Likane (kush e ka pare filmin e fundit ne TV)
    -------------------------------------
    Be to be! If you can't just be!

2. #-8
    Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Une s'e kam kuptuar ndonjehere terheqjen me keto 'browser-based' MMORPGs. Nga ana tjeter kam luajtur World of Warcraft per nja 2-3 jave (disa here me Gerdin, nje anetar tjeter ne kete forum). Pastaj kam luajtur disa MMORPG falas qe ishin mjaft interesante por Silkroad Online dhe Fly For Fun m'u duken me te mirat. Prandaj do sugjeroja te provoje njehere ato neqoftese te merzitet kjo browser MMORPG.

Silkroad Online

Fly for Fun
    "Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"

3. #-7
    I Harruar Maska e AldoWeb
    Anėtarėsuar
    29-06-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    79
    Citim Postuar mė parė nga Harakiri
    Une s'e kam kuptuar ndonjehere terheqjen me keto 'browser-based' MMORPGs. Nga ana tjeter kam luajtur World of Warcraft per nja 2-3 jave (disa here me Gerdin, nje anetar tjeter ne kete forum). Pastaj kam luajtur disa MMORPG falas qe ishin mjaft interesante por Silkroad Online dhe Fly For Fun m'u duken me te mirat. Prandaj do sugjeroja te provoje njehere ato neqoftese te merzitet kjo browser MMORPG.
    Dakord jam persa i perket terheqjes fillestare por si e fillon te terheq me pas.
    Nejse jam pak kunder lojrave te tipit World of Warcraft se ka njerez qe fil;lojne e jetojne aty brenda pastaj.
    Ndersa keto browser-based nuk jne shume impenjative

Pao Aldo
    -------------------------------------
    Be to be! If you can't just be!

4. #-6
    eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    Kam luajtur shume lojra MMORPG dhe vazhdoj te jem i terhequr. Praktikisht luajta World of Warcraft ( bashke me Harikirin sic tha dhe ai ) Lineage 2 ( loja MMORPG qe kam luajtur me gjat kam qen dhe Aministrator i serverit qe ka qen ne 3 vendet e para ne L2top200 echoKinetics qe tashti eshte mbyllur por jam duke punuar me dike ne shprese qe te hapim nje server tjeter) City of Heroes ( qe per momentin eshte MMORPG ime e preferuar me duhet nje game time card qe te vazhdoj te luaj se dhe besoj se do marr nje se shpejti) pastaj kam provuar shume te tjera qe nuk i kam luajtur per nje kohe te gjat si RFOnline, Knight Online, Legend of Ares, EU Demons,bera beta testing per Archlord etj. Per Lineage 2 dhe World of Warcraft mund te gjeni shume servera falas edhe pse ato per L2 jane te jashtligjshem dhe ato te WoW sulmohen nga Blizzard. RF ka gjithashtu disa servera falas. Archlord degjova qe do behej falas tani ne janar edhe pse un nuk besoj se do rri per gjat me siguri po e bejne qe te marrin me shume lojtar dhe ato me pas te fiksohen dhe te vazhdojne te luajne me pages me vone. EU Demons, Legends of Ares dhe Knight Online jane falas pastaj. Kush ka qejf te provoj te luaj ne serverat e NCSoft te Lineage 2 mund te me thot kam nje kod qe ju jep nje 14-day-trial. Edhe pse ne 14 dite aty nuk e besoj se do arrini te shifni shume :/

5. #-5
    Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Une kam luajtur disa lojra te tilla, por ajo qe me ka terhequr me shume eshte LineAge 2, nje loje me te vertete shume ebukur dhe shume e realizuar. Kam luajtur ne disa servera, si psh ne nje server grek, ne nje server Amerikan qe u mbyll nga FBI, L2Elite quhej, ne Moonlight qe serish u mbyll, ne nje server rumunqe ka qendruar ne Top 10 per disa kohe dhe akoma eshte shum i preferuar. Keto ishin te gjithe Chronicle 4. Pastaj kam luajtur dhe ne nje server gjerman L2Fortuna ndersa per momentin po luaj ne L2DragonLance qe eshte server spanjoll. Dua te theksoj se ne serverin gjerman ishim nje klan i madh Shqiptar, dhe ne ate server vendosem veton, gjersa u larguam qe aty pasi nje Game Master filloi te abuzonte me detyren e tij, por ama ne beme cfare deshem. Do ju postoj dhe disa foto pak me poshte.

6. #-4
    eKoSoul Maska e Gerdi
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Vendndodhja
    echoKinetics
    Postime
    906
    Citim Postuar mė parė nga Harakiri

Silkroad Online

Fly for Fun
    provova Silkroad Online po me then te drejten sme pelqeu shume :/ ndoshta e kam gabim por mu duk tamam si loje qe ja kan varur ku joymax thot te behet ca te doj ne parat i fusim ne xhep. pash dhe forumet dhe ishin gjith ankesa per hacked accounts dhe qe admin nuk i kishin ndihmuar fare. gjithsesi besoj se do kthehem tek RF deri sa te marr nje game card per City of Heroes ;p.

7. #-3
    your "wrost" nightmare Maska e Militik
    Anėtarėsuar
    19-01-2007
    Postime
    246
    Aman shifeni pak kete.
    Voyage century
    Po keto MOMRPG duan downladim.Nje browser game eshte per ata qe nuk kane nge te downloadojn lojera 1.5 GB.

8. #-2
    Anėtarėsuar
    19-01-2007
    Postime
    246
    O zot:e luaja dhe une monstersgame!!
    Ajo qe bere nuk lejohet,nuk lejohet te vesh nje bitelink neper forume ose chat.
    Po knightfight e loz?
    A ka ndonj tjeter shqiptar qe loz monstersgame?

9. #-1
    Anėtarėsuar
    19-01-2007
    Postime
    246

loje nam

Shifeni kete MMORPG se eshte NAM!

Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Hajde emer hajde, shpata e vdekur!
    "Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •