C'est bien la pire peine
De ne savoir pourquoi
Sans amour et sans haine
Mon coeur a tant de peine !!!!!
C'est bien la pire peine
De ne savoir pourquoi
Sans amour et sans haine
Mon coeur a tant de peine !!!!!
"Carpe Diem"
mendoj qe do punesoja ndonje detectiv per te pare per cfare aresye me genjen.loooooooool shaka
varet,ne ca vendi eshte dhe me kend.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Po ti i di arsyet e mija moj looool,te genjej kur shkoj me rakinePostuar më parë nga ^AngeL^
![]()
dmth me tradheton.........................edhe nje gje..mos u shoqero me armiken time.Postuar më parë nga shoku_tanku
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
Puna eshte qe te mos obsesionohemi shume pas genjeshtrave pasi edhe ato te voglat do te na duken te medhaja pastaj....kjo nuk na con asgjekundi!...tek e fundit nese e verteton kete genjeshter fatale,gjeja me e mire qe mund te besh eshte ti japesh fund dhe te vazhdosh perpara....Postuar më parë nga ShocK
E ke fjalen per rakine?...te thashe, sa te sqaroj nja dy gjera me te dhe do te ndahem perfundimishtPostuar më parë nga ^AngeL^
![]()
Je crois que vous savez qui a dit ca?
C'est vraiment bizarre la vie e! Mais c'est pas mon coeur qui souffre, moi je suis en ordre! J'espere que pour vous soit la meme chose!
![]()
Thjeshte nje perkthim te vockel, nese kam bere nai gabim me korrigjo
Besoj se ju e dini se kush e ka thene kete! Eshte me te vertete e cuditshme jeta apo jo? Por nuk eshte zemra ime ajo qe po vuan, une jam ne rregull! Shpresoj qe edhe per ju te jete e njejta gje!
Si je t’adore par crainte de l’Enfer, brûle-moi en Enfer, si je t’adore dans l’espoir du Paradis, exclus-moi du Paradis. Mais si je t’adore pour toi-même, ne me prive pas de ta Beauté éternelle!
Shoku_tanku...Postuar më parë nga shoku_tanku
Eshte nje shprehje popullore qe thote "Nga ferra e vogel,del Lepuri i madh"E cuditshme por ato qe i kane thene keto fjale paskan qene te sakte ne kete formulimin te kesaj fjalie(Ndoshta jo ne 100% por ne te shumten e rasteve).
Besoj se e kuptove pergjigjen...?
Ndryshuar për herë të fundit nga ShocK : 19-03-2007 më 20:45
Atehere si duhet ti justifikojme genjeshtrat tona te vogla?!...a mund ti quajme ato lepur i madh?!...nuk besoj!...ajo qe besoj une eshte arsyeja e shendoshe dhe kjo arsye di te beje dallimin midis lepurit te vogel dhe atij te madh..gjithashtu kjo arsye di te veproje ne te dyja keto situata...puna eshte qe kete arsye ta veme ne perdorim dhe jo ta shkaterrojme me fiksime te panevojshme...Postuar më parë nga ShocK
Nje genjeshter e vogel ngelet e vogel. Kjo nuk diskutohet.Postuar më parë nga shoku_tanku
Por e kam fjalen qe mbas kesaj genjeshtres se vogel del nje tjeter me e madhe.
Arsyeja e shendoshe ose qetesia te çon deri ne ate shkaterrim te personit tend, qe i ke besuar me shpirt e zemer asaj qe ke dashur.
Perfundimi eshte shume i hidhur per ate (Ne kete rast une ).
E verteta eshte e hidhur por çfare ti besh.
Ne kete bote jetojme edhe siper saj do ecim.
Krijoni Kontakt