ooopa ktu te keqen sa mire e the...ashtu tradheti eshte.... merriton internim dhe, pse jo, ti rrish ftot per nja 1 javePo,eshte nje tradheti!![]()
ooopa ktu te keqen sa mire e the...ashtu tradheti eshte.... merriton internim dhe, pse jo, ti rrish ftot per nja 1 javePo,eshte nje tradheti!![]()
une do i jepja nje te puthur,(nese do isha i dehur kuptohet)
![]()
Dukesh qe ben forward qe mbas rreshtit te parePostuar më parë nga xhuliana
...askush nuk po perpiqet te justifikoje genjeshtren...eshte qellimi ai qe justifikon mjetin dhe kur them kete,ne rastin konkret e kam fjalen per mjetet e papranueshme ne dukje por qe perdoren per te arritur nje qellim te mire...ashtu sikurse ka edhe mjete te mira(pranueshme)qe perdoren per te arritur qellime te keqia...genjeshtren e fal kur eshte per te falur,do ta kuptosh nese i rikthehesh edhe nje here shkrimit pa bere forward fill mbas rreshtit te pare...nje keshille miqesore;nese nuk ke durim te lexosh nje shkrim mos e lexo,por nuk ke te drejte te besh kritika te kesaj natyre..deri me sot,te pakten une nuk e kam paragjykuar menyren tende te te shkruarit...ku kam dashur te bisedoj apo te replikoj me ty ta kam bere te ditur por asnjehere nuk te kam paragjykuar...perkundrazi,e kam rrespektuar mendimin tend..ben mire te tregohesh me e matur...merre si te duash por une po ta them ne menyre shoqerore dhe pa te munguar rrespekt..
shoku tanku...une dhashe mendimin tim reth temes....dhe kritikova pak.....
Me duket se ne forum mund te kritikohet apo jo?......se kemi mendime te ndryshme...nuk e kisha qellim te te mungoja respekt ty...
La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento
Xhuliana bjeri se mban shoku sepse ne tank eshte se kapin gjylet kollajPostuar më parë nga xhuliana
![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Po ju shyqyr qe mban shoku dhe oburra,kush ti gjuaje me perpara!...ma keni bere tankun,nuk shihet me sy i shkretiPostuar më parë nga bebushja
...Xhulianes,do ti thosha se kritika eshte kritike
dhe si e tille,nuk duhet ngaterruar duke i dhene nuanca paragjykuese..
Te me genjente mua , hhhhmmmmmmm asgje sdo i beja , thjesht do i veja ndonje pal brir kshu si per qef ..............![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga WALCHIRIA : 24-03-2007 më 18:27
Nese Do Isha Esell,do I Jepja Peseri Nje Puthje Te Maaaadhe,sa Tia Zija Te Gjithe Frymen.
Keni pyetur ndonjer pse robi arin dhe genjen?
kam mendimin se genjeshra kushtezohet ,nga ato kushte qe mund ti ket ven te dashures ky hapsi i temes,,,, Mbase haron se dhe e dashura ka pavarisin dhe menyren e saj .E ketu ti hapsi temes duhet te kuptosh deri ku ke te drejten te nderhysh ne jeten e te dashures tende.Gnjeshtra eshte pergjigje asaj qe ajo sforcohet te tregoj dicka .Prandaj kure kuptojm se dikush na genjen ,ta kerkojm ke vetja pse ariti ketu????? Shum kush ketu vetem denon genjeshtren ,te madhe apo te vogel,,,,,por haron se ajo eshte nje reagim i sforcuar ,nje pergjigje asaj qe ti i ke kushtezuar si partner.
Si mund te hedhesh poshte ter kalan e dashurise per nje gure qe u vu shtrembet?Mendoj se kure kerkon shkak per dicka kapesh pas nje rene te castit per te realizuar ate qe planifikuar.
Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 28-03-2007 më 07:03
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Postuar më parë nga bebushja
Ben mire te flasesh sikur po flet per veten kur me permend mua ok bebushja.
Pastaj se cfare te thone ty e di ti, por ke degjuar vetem nje ane te medaljes.
Megjithate e respektoj mendimin tend gjithashtu e di vete si veproj.
Ps: Eshte thjesht nje nenforum ku doja te dija disa pergjigje, jo nje mendim qe ke marre pasi ke folur me dike.
Krijoni Kontakt