Close
Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 121
    E kam ShocK.......... ^AngeL^ .

Njeriu nuk fajeson asnjeri nqs nuk i ka bere keq.
    Prandaj them qe nje genjeshter e vogel duhet pare pak me mire sepse vjen nje moment qe u beka e madhe.Qenka me te vertete nje thike mbas shpine,sado e vogel te kete qene ajo genjeshter ce cuditerisht u be e madhe.

Ps.Postimet e mia mos i merrni personale ose ne nje menyre tjeter.Jane thjesht mendimet e mia edhe sikur ti kem keq jane po te miat.Besoj se u kuptuam .

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga ShocK
    E kam ShocK.......... ^AngeL^ .

Njeriu nuk fajeson asnjeri nqs nuk i ka bere keq.
    Prandaj them qe nje genjeshter e vogel duhet pare pak me mire sepse vjen nje moment qe u beka e madhe.Qenka me te vertete nje thike mbas shpine,sado e vogel te kete qene ajo genjeshter ce cuditerisht u be e madhe.

Ps.Postimet e mia mos i merrni personale ose ne nje menyre tjeter.Jane thjesht mendimet e mia edhe sikur ti kem keq jane po te miat.Besoj se u kuptuam .
    Shock
    postimet e tua spo i marim aspak personale,per kete te jesh i sigurt 100%
    une e kupoj ku don te dalesh me muabetin,dhe personalisht nmuk mund te them se nje genjeshter nuk eshte asgje,sepse eshte,eshte ofendim ndaj personit tend ose tim,kush qofte ai qe genjehet.
    por nese nga ajo genjeshter del nje me e madhe,pastaj varet ne cfare ane del,dhe normale duhet te maresh masa dheti thuash STOP.
    por prap per nje genjeshter smund te prishim gjithcka,normale kur sesht dicka e madhe.

kaq duam te themi.............dhe normale,nese ajo te ka genjyer mbase eke genjyer dhe ti ate ose bere te ndihet keq ne disa raste.
    kto jane mendimi anyway.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga ^AngeL^

njeriu gjithmone fajeson tjetrin sepse e ndjen vec dhimbjen e tij............prandaj gjithmone fajsojme tjeret edhe ne caste kur sesht per tu fajesuar aq sa duhet.

pershendetje e dashur,

Te jap plotesisht te drejte ne keto gjykime.
    Eshte kollaj te shohesh ose te sajosh gabimet e tjetrit,kur vete nuk mund te jesh aq i sinqerte sa hiqesh dhe kur nuk pranon gabimet e vetvetes.
    Dramatizimi i shume gjerave ne dashuri ne menyre negative te con ne shkatarrim te plote dhe te uroj kinge te mos njohesh kurre zhgenjimin!
    Ka njerez plot ne kete bote e dashur qe i japin vlere shume mendimit te tyre dhe nuk respektojne ate te tjetrit!

Per ty qe ke hapur kete teme do te thoja qe ne po te japim mendimet tona dhe nqs ty nuk te pelqejne atehere nuk kishe pse e hapje kete debat...
    "Carpe Diem"

Per ty qe ke hapur kete teme do te thoja qe ne po te japim mendimet tona dhe nqs ty nuk te pelqejne atehere nuk kishe pse e hapje kete debat...
    Shpjegimin tim e ke tek postimi me Nr:59.
    Mund ti hedhesh nje sy edhe pastaj te flasesh. Faleminderit per mirekuptimin.
    Mendimet jane te tuat edhe s'mund ti ndryshoj jo une por askush.

Ps.Edhe jo ate reagim sepse nuk te thashe asgje te keqe.

eLbaSanLLi Mor bAb! Maska e SeveN
    Anëtarësuar
    19-07-2006
    Vendndodhja
    Anës detit i palarë,Anës dritës i paparë,Pranë sofrës i pangrënë,Pranë dijes i panxënë!
    Postime
    216
    Ej ShocK po sna the se si do te reagoje ti nese e dashura jote do te bente nje gje te tille! Jo per gje po jam kurioz
    Si je t’adore par crainte de l’Enfer, brûle-moi en Enfer, si je t’adore dans l’espoir du Paradis, exclus-moi du Paradis. Mais si je t’adore pour toi-même, ne me prive pas de ta Beauté éternelle!

SeveN une do rrija i qete ne fillim,pastaj duke pare e duke bere....
    Ilaçi me i mire per keto gjera eshte koha. Koha verteton ç'do gje si per te keqe ashtu edhe per te mire. Por me tipin qe kam une besoj se s'do reagoja keq nqs do ishte nje genjeshter e vogel. Por kur behet e madhe atehere behem paksa si shume i keq.
    Tani mendo kuptoje vete se te fola shume .

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga Izaura
    sot po shkruaj per here te pare ne forum jam izaura dhe ju pershendes te gjitheve
    Na fal Izaura sepse kemi hyre pak ne te thella ne kete teme...te uroj mireseardhjen dhe te kerkoj falje per shperfilljen..te kerkoj falje edhe nga ana e Shock-ut

Shock!..qe ti cilesojme genjeshtrat si thika pas shpine,me fal" por kjo me duket dicka teper e rende...i nisur nga eksperiencat personale, nuk mund te pergjithesosh fenomenin ne fjale pasi kjo do te thote se ne paskemi tendencen ti ngulim thika njeri tjetrit...i nisur nga eksperienca personale, une te them kete:
    Kam thene nje larmi genjeshtrash (te vogla e te pademshme)ne nje lidhje dhe kete e kam bere jo me dashakeqesi,por per te mbuluar ato difekte te cilat e kam patur teper te veshtire,per te mos thene te pamundur per ti ndrequr...kam pesuar
    genjeshtra, po te kesaj natyre, te cilat ne fillim nuk i kam pritur fort mire por duke meshuar te ajo arsyeja per te cilen po te flisja pak me lart,kam gelltitur krenarine time dhe i kam quajtur si plotesisht te merituara...kam pesuar edhe nga ato genjeshtrat e medhaja,teper te veshtira per tu gelltitur",edhe ne kete rast jam perpjekur te vleresoj situaten,jam perpjekur te cilesoj shkaqet qe e kane cuar marredhenien time drejt nje pasoje te tille,dhe nese shkak per kete genjeshter
    ka qene mos impenjimi si'c duhet nga ana ime apo nje sjellje (genjeshter) e ngjashme, e kryer me pare prej meje,atehere jam munduar serish qe ta bej kete lidhje te funksionoje.....nese nuk kam patur asnje lloj gabimi,gje qe nuk e pohoj dot pasi askush" e aq me pak une,nuk eshte i pagabueshem...por ne qofte se te pakten nuk kam patur ndonje faj te drejtperdrejte,atehere jam perpjekur ti jap fund kesaj lidhjeje (pamvaresisht dhimbjes qe mund te me kete shkaktuar),ne menyren me te mire te mundshme,pa shfaqur dobesi,dhe pa e bere me teper teatrale nga c'duhet...ishte bukur aq sa ishte dhe gjitheseicili ne pune te vet!
    Ti mund ta komentosh kete si mungese ndjeshmerie!..varet nga kendveshtrimi
    i gjitheseicilit!...une ndjenjave ju jap rruge te lire por gjithmone,jo deri ne ate pike
    sa kjo liri ndjenjash te roberoje arsyen...Te keshilloj edhe ty te besh te njejten gje nese vertet nuk je fajtor per ate qe ke pesuar..ne fund te fundit jeta vazhdon......

Edhe dicka tjeter!..ne gjithmone kemi tendencen te shkarkojme veten tone nga c'faredolloj pergjegjesie kur behet fjale per probleme te tilla dhe te vete-shpallemi te pafajshem,por per mendimin tim askush nuk eshte viktime,aq me pak ne meshkujt...thjesht na pelqen ta quajme veten viktima"viktimizohemi" per te justifikuar veten tone(alibi komode),e arritur lehte ne saje te aftesive teatrale qe zoterojme...eshte nje difekt-tendence i ushqyer nga egoja e c'do njeriu..."mashkull" dhe femer...... kete e thashe ne pergjithesi, pa bere personalizime....nuk dua te paragjykoj askend pasi nuk njoh askend...me kupto drejt!

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku
    Na fal Izaura sepse kemi hyre pak ne te thella ne kete teme...te uroj mireseardhjen dhe te kerkoj falje per shperfilljen..te kerkoj falje edhe nga ana e Shock-ut

Shock!..qe ti cilesojme genjeshtrat si thika pas shpine,me fal" por kjo me duket dicka teper e rende...i nisur nga eksperiencat personale, nuk mund te pergjithesosh fenomenin ne fjale pasi kjo do te thote se ne paskemi tendencen ti ngulim thika njeri tjetrit...i

Edhe dicka tjeter!..ne gjithmone kemi tendencen te shkarkojme veten tone nga c'faredolloj pergjegjesie kur behet fjale per probleme te tilla dhe te vete-shpallemi te pafajshem,por per mendimin tim askush nuk eshte viktime,aq me pak ne meshkujt...thjesht na pelqen ta quajme veten viktima"viktimizohemi" per te justifikuar veten tone(alibi komode),e arritur lehte ne saje te aftesive teatrale qe zoterojme...eshte nje difekt-tendence i ushqyer nga egoja e c'do njeriu..."mashkull" dhe femer...... kete e thashe ne pergjithesi, pa bere personalizime....nuk dua te paragjykoj askend pasi nuk njoh askend...me kupto drejt!
    Te jap plotesisht te drejte dhe formulimi me duket me i bukur se i nje romani vete!
    Ka plot njerez te tille qe u pelqejne te jene ne rolin e "viktimes" sepse i shmangen ne shumicen e rasteve pergjegjesise dhe ate cka mund ti japin partenerit.Te duash dike fort shoku tanku do te thote shume per mua dhe personalisht nuk e kam per zakon te genjej,po a nuk jemi ne kete jete me shume te genjyer sesa genjeshtare?
    Si eshte e mundur te thuash per dike "po me ka genjyer rende" dhe ta gjykosh ne menyren me te rende dhe te padrejte?
    Per cfare na kane genjyer?
    A eshte e justifikuar ajo genjeshter?
    A eshte aq e madhe sa te quhet e tille?
    A eshte genjeshter ku ne te cilen eshte tradhetia ne mes?

Ja kete te fundit do te quaja te madhe une!
    Po zakonisht ata qe nuk besojne te tjetri genjejne vete dhe per tu justifikuar vetvetes gjejne shkaqe te kota te tjetri!
    Dhe ne keto raste ku tjetri,ai person qe ti ke "dashur"behet thjesht nje muhabet diskutimi negativ une per vete do te thoja qe nuk mund te jete kjo dashuria,si mund te duam dike ose ta kemi dashur dhe te nxjerrim kaq vrer?
    Ka njerez shoku tanku qe nga mungesa e besimit te tjetri mund te sajojne lloj lloj filmash dramatike ku ata jane "viktima" dhe tjetri "krimineli"

Per mua do te thoja qe po te me kishte genjyer dikush,do te mesoja vete te verteten pa degjuar askend dhe me aq sa do njihja personin do gjykoja nese ishte e vertete apo jo!
    Nuk duhet te gjykojme pa prova!
    E merrni dot me mend si mund te denohen njerezit qe dalin ne gjygj thjesht sepse ne mendojme se jane "fajtore",po ne te vertete nuk jane aspak te tille!
    "Carpe Diem"

Shoku_tanku ishte thjesht nje sinonim ajo puna e thikave.
    Me pelqen mendimi yt por siç e thashe edhe pak me larte (Postimi 66 ) mund te dish dicka me teper per mua. E vleresoj mendimin tend edhe rrugen qe ti ke ndjekur. Do mundohem ta bej nje gje te tille edhe une........Por per momentin po ja lej kohes.
    Flm edhe per pershendetjen qe i ke bere Izaures .

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Per Di_Anen....pikerisht kete jam perpjekur te them me shkrimin tim,gjithashtu te ndjek edhe ne jeten reale..jam perpjekur ti shqyrtoj ne menyre te hollesishme provat ne menyre qe te arrij ne nje gjykim te shendoshe per te marre me pas vendimin e duhur...ne veten time jam i bindur se e kam marre kete vendim pasi nuk i jam borxhli askujt pra nuk i kam mbetur njeriu borxh,gjerat jam perpjekur ti sqaroj mbi te gjitha duke marre mbi supe pergjegjesite qe me kane takuar..ne kete menyre,pamvaresisht ndarjes, kam gezuar rrespektin e ish partneres...nje lidhje edhe mund te mos funksionoje,per fajin tone apo jo kjo nuk ka shume rendesi...e rendesishme eshte qe te arrijme te kuptojme se kur duhet ti japim fund,duhet ti japim fund dhe le te ndahemi ashtu si u ka hije njerezve,pra te perfundojme duke u rrespektuar dhe jo duke u urryer me njeri tjetrin..prandaj jam edhe kaq i qete ne vetvete...

Per Shock!....nuk e kuptoj se c'fare kerkon ti lesh kohes...nese ke vertetuar nje genjeshter te madhe atehere jepi fund dhe mos e mendo me..nese je ne fazen e dyshimit atehere vertetoje dhe analizo shkaqet...por une qe te tregohem i sinqerte,nuk e aprovoj kete menyre te shprehuri..nese kam dicka per ti thene te dashures time ja shpreh ne menyre te drejtperdrejte dhe pa permbajtje teatrale.
    Thjeshtesia dhe sinqeriteti jane mbi te gjitha...flas per sinqeritetin e detyrueshem
    per pastertine morale...edhe nese nuk do te mund te arrij te rifitoj ate qe kam humbur te pakten do te fitoj rrespekt dhe kjo eshte dicka teper e madhe...gjithkush meriton rrespekt..une kete e quaj rrespekt ndaj vetes mbi te gjitha...

Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. 1 Prilli, gënjeshtra dhe mëkati i rrenës
    Nga Arrnubi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 22-03-2012, 11:00
  2. Heshtja që gënjen (Marre nga Shekulli)
    Nga Lioness në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 03-09-2006, 17:25
  3. Kush genjen me shum, femrat apo meshkujt
    Nga Permeti_Boy në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 10-12-2005, 08:53
  4. Sa Mbeshtetje Gjeni Ke i/e Dashuri/a Juaj...?
    Nga __SwEeT_GirL__ në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-11-2005, 17:48
  5. Cka do te benit nese do ju tradhetonte i/e dashuri/a ?
    Nga sLimShady në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 24-08-2005, 06:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •