A!!!!mos e ke per ate shprehjen .GAFA JEMI NJEREZ BEJME ,APO E KUNDERTA ???/![]()
A!!!!mos e ke per ate shprehjen .GAFA JEMI NJEREZ BEJME ,APO E KUNDERTA ???/![]()
una e lidh me litar dhe mndjek gjithandej nga mbrapa. nonjiher e lej te lir ke parku ose kur shkojm naten ke bregu detit
paqe dashuri prosperitet luledele integrim euroatlantik ylbera ne qiell qingja dildo etj
Cdo gje e ka nje kufi. Ne fillim merret si genjeshter momentale, por nqs vazhdohet avazi, atehere vjen ndarja!!!
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
te pershendes IGLIPostuar më parë nga Igli_Vlonjati
Shum sakt e ka then dhe IGLI jo gjithmone nje ren e castit eshte tradheti
Duhet studjuar gjithmon situata ne te cilen personi genjen,
se pikerishte kjo eshte ajo qe na ben te qarte reagimin ton ndaj renes qe na eshte ber.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Ne qofte se genjen pavaresisht cfare genjeshtre e madhe apo e vogel atehere cdo gje ka marre fund pasi 1 lidhje Bazohet edhe mbi Besimin e plote tek tjetri/a.
Keshtu qe mendoj qe nuk ka arsye perse te genjej por me fjale te thjeshta sqaron se ka arrit Stacioni i fundit i Lidhjes.
te pershendes IGLI
Shum sakt e ka then dhe IGLI "jo gjithmone "nje ren e castit eshte tradheti
Duhet studjuar gjithmon situata ne te cilen personi genjen,
se pikerishte kjo eshte ajo qe na ben te qarte reagimin ton ndaj renes qe na eshte ber.
Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 23-01-2007 më 08:36
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
nje shoku im ka thene : kush nuk eshte pa mekat te hedhi gurin e pare !!! nese ka ndonje qe nuk e ka genjyer te dashurin atehere duhet te kerkoj qe mos e genjej edhe ai/ajo !!! ne te kundert nuk kemi pse themi qe pse me genjeve !!! genjshtra ka edhe ne nje lidhje mjafton qe mos prishet ekulibri i asaj lidhjeje !!! te pretendojme nje lidhje pa genjshtra te vogla do ishte e tepert !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Nese e dashura ime do te me genjente do te humbja respekt per te dhe besoj se mardhenies tone heret a vone do ti vinte fundi.
Ja ku katili ca thotePostuar më parë nga IL__SANTO
(joke)
Asnjehere nuk duhet te shprehesh me siguri pasi nuk i dihet se c'mund te ndodhe.Pastaj te falesh nuk eshte krim (kuptohet,kur eshte per tu falur)![]()
Po sikur ato genjeshtra sa te vijne e te behen me te shpeshta si i behet.Postuar më parë nga SaS
Me duket se kalojme ne Tradheti apo jo.
Krijoni Kontakt