Do e mbysja!
Do e mbysja!
Pa e genjyer veten askend nuk mund ta genjesh e nese mendon qe do me genjen tani do mashtrohet se jam mbush me mend por ndoshta pak von ....Po me mire von se kurr...Kuuuuurrr sdo e falja!!!!!
e panjohura
hahaha avash avash nuk ke pse mbyt njeri pasi cdo kush ka jeten e tije, plus ne dashuri genjeshtrat e vockla duhen por jo shpesh por ............. nejse.Postuar më parë nga 100% BRUNE-BABY
Mireserdhe![]()
Te voglat varja po te medha nuk durohen!Postuar më parë nga Bledari
Thanks per mire pritjen!
Po njerez jemi ne te shkretet edhe na genjejne edhe genjejme nga njecike......................
lol.. kjo teme mund te mbyllet ketu...s'ka me kuptim..
Sa keq qe s'te kane vene ty moderator sepse qenke shume i rregullt.Postuar më parë nga SKUTHI
Do bejme nje kerkese qe ta mbyllin sepse te pengon ty kur hyn ne forum.
...Te vjen keq qe s'po ta perfillin temen,se kam une fajin.Ske pse shockoheshPostuar më parë nga ShocK
Ndryshuar për herë të fundit nga SKUTHI : 28-04-2007 më 15:39
Hahahahahahaha sa mendim i ceketPostuar më parë nga SKUTHI
.
Une nuk shockohem re Skuth's, po e kisha ke fjala jote.
Sa per perfillje teme as e vras mendjen lale, besoj se u kuptuam?
Sa Dallavere qenkan mbleth tek kjo tema re upuppupupupupuppu
PS: sa per temen po te me genjente na njana do ja shpuja veshin e trete![]()
genjeshtra...gjeja me e keqe per ta rujt dashurin miqsin dhe nderin.
Po edhe te jesh 100% i sinqert nuk asht mirê,po ather edhe nese e qet zemren ne shuplak te dores aty nuk ka serkret por ai quhet tani vetsherbim ...
Une kisha mjaft komplicitet dhe sinqeritet me shokun tim ,por me ka genjy njiher e desh me ra pika , jam idhnu aq teper tim kam qit skam fol tri ditê me te deri sa me tregoi pse ka genjy, por nuk ishte edhe gabim katastrofal, por nga friga njeriu ben gabime pa lidhje.Nji kolege e tina bente shum telefon dhe pa lidhje e ftonte per disa raste profesionale dhe mu me pengoj kjo dhe ia ndalova te shkoj pos takimeve vetet te pa shmangshme, dhe kur e thirra smujti te me flasê...e une i thash me duhesh qetash ...dhe thira kolegun e tij mashkull, i thash ku je ? ai tha kemi me pas me shku ...por une nuk kam shku !....Ok ...une fill e thira dhe i thash a po vjen a po vi me te marr ???? Ai duke mendu mos te me nervozon ...ai ka ba ma zi duke mshefur ....po tani u ba taman hera e fundit qe kolegja bente takime interesante profesionale per te zhgjedh problme te reja medicinale ....
Aty kam kuptu qe mosmerrevshja ose duke then hajt se ...aty del katastrofa me e madhja ....
pra sa mir ndihen mashkujt kur kan parteneren e sinqert ...et sa smut ndihen kur ajo lun me nerva ...edhe ne dim me lujt ....
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Krijoni Kontakt