Close
Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 121
    lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga ShocK
    Ben mire te flasesh sikur po flet per veten kur me permend mua ok bebushja.
    Pastaj se cfare te thone ty e di ti, por ke degjuar vetem nje ane te medaljes.
    Megjithate e respektoj mendimin tend gjithashtu e di vete si veproj.

Ps: Eshte thjesht nje nenforum ku doja te dija disa pergjigje, jo nje mendim qe ke marre pasi ke folur me dike.
    SHOKU SHOCK,spo te kuptoj ne repliken tende per asgje qe ke then???????
    Kam respektuar temen tende duke diskutuar si cdo forumist tjeter.
    Thjeshte dhash nje mendim ,si gjithe te tjertet,apo si mendimet qe kam dhen ne citimet e meparshme.per cafre medalje behet fjal ketu???????
    Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 28-03-2007 më 10:50
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Citim Postuar më parë nga bebushja
    SHOKU SHOCK,spo te kuptoj ne repliken tende per asgje qe ke then???????
    Kam respektuar temen tende duke diskutuar si cdo forumist tjeter.
    Thjeshte dhash nje mendim ,si gjithe te tjertet,apo si mendimet qe kam dhen ne citimet e meparshme.per cafre medalje behet fjal ketu???????

Ne rradhe te pare nuk jam Shoku ShocK, repliken time e kupton mbasi tek postimi yt verehesh nje si tip inati drejt personit qe ka hapur temen(Dmth une).
    Nqs nuk ekupton atehere nuk kam se c'te shpjegoj me teper. Kete teme e kam hapur per te degjuar disa mendime edhe jo kritika kundrejt meje.

Ps: Ishte thjesht nje kunderpergjigje bebushja.

Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Ne rradhe te pare nuk jam Shoku ShocK, repliken time e kupton mbasi tek postimi yt verehesh nje si tip inati drejt personit qe ka hapur temen(Dmth une).
    Nqs nuk ekupton atehere nuk kam se c'te shpjegoj me teper. Kete teme e kam hapur per te degjuar disa mendime edhe jo kritika kundrejt meje.

Ps: Ishte thjesht nje kunderpergjigje bebushja.
    ok shoku hapes i temes ,e para aty nuk ka inat me ty se ste njof dhe se kam iden me te vogel mbi personin tuaj.e dyta mendimi eshte i lire per tu shprehur nga cilido forumiste,pa perdorur ofez,,,,.e pra ti shoku hapes i temes me shpjego medaljen dhe anet e saj qe permende me larte ,se me habite fare,,,,.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e larguar Maska e Edelweiß
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Vendndodhja
    Fshat
    Postime
    103
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA
    Te me genjente mua , hhhhmmmmmmm asgje sdo i beja , thjesht do i veja ndonje pal brir kshu si per qef ..............

Tipike femer

Keni pyetur ndonjer pse robi arin dhe genjen?
    kam mendimin se genjeshra kushtezohet ,nga ato kushte qe mund ti ket ven te dashures ky hapsi i temes,,,, Mbase haron se dhe e dashura ka pavarisin dhe menyren e saj .E ketu ti hapsi temes duhet te kuptosh deri ku ke te drejten te nderhysh ne jeten e te dashures tende.Gnjeshtra eshte pergjigje asaj qe ajo sforcohet te tregoj dicka .Prandaj kure kuptojm se dikush na genjen ,ta kerkojm ke vetja pse ariti ketu????? Shum kush ketu vetem denon genjeshtren ,te madhe apo te vogel,,,,,por haron se ajo eshte nje reagim i sforcuar ,nje pergjigje asaj qe ti i ke kushtezuar si partner.
    Si mund te hedhesh poshte ter kalan e dashurise per nje gure qe u vu shtrembet?Mendoj se kure kerkon shkak per dicka kapesh pas nje rene te castit per te realizuar ate qe planifikuar.
    Per kete e kisha fjalen bebushja.
    Ishte thjesht per te ditur disa mendime e jo per ta kaluar ne teme personale.
    Ndersa ana tjeter e madaljes ishte me kuptimin qe s'mund te gjykosh asnjeri po ditur se kush mund ta kete patur fajin.

Ps: S'ka problem per asgje por thjesht ishte kunder pergjigje e asaj qe the per mua.

i/e larguar Maska e Edelweiß
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Vendndodhja
    Fshat
    Postime
    103
    e di si me duken keto pune mua... pavarsia ime pavarsia jote, e drejta ime e drejta jote ne nje mardhenje;- perralla me mbret me duken. Keto kompromise arrihen kur dashuria pothuajse ka marre fund dhe personat perpiqen ti pershaten njerit tjetrit duke mos i shkelur ne'kallo'. Kur humbet dashuria ose i ka hyre asaj rruge njerzit 'vriten' edhe per telekomanden ...qiashtu O posi
    dhe mos beni fajtore asnje ne dashuri, njerez. Gezohuni faktin qe keni dashuruar dhe gjeni forca te dashuroni perseri .Ne Afrik dynjaja skane me henger ju i keni bo cope temat e romances ( lol)

M1ST3R10Z3 @k47 Maska e Michaela
    Anëtarësuar
    27-03-2007
    Vendndodhja
    BrEnDa NjE mIsTeRi
    Postime
    487
    Cfare do te benit nqs se zbuloni qe e dashura/i ju thote qe jam ne filan vend edhe ne te vertete nuk eshte aty.
    Do ta merrni si tradheti apo thjesht nje genjeshter momentale e thene vetem per mos tju bere qe te ndiheni keq.

Ps.Nqs se kjo Teme eshte hapur ne ndonje vend tjeter mund ta mbyllni Mod.
    Flm.
    Nese e dija qe po me genjente do e ndiqja edhe nese ishte genjeshtra se po dilte me dike tjeter do e peshtyja ne shurrat e do ikja,por nese ishte dicka tjeter qe te mos ndihesha keq apo te mos behesha xheloze kot atehre nuk do beja gje do ikja e qet.
    GjERMONE E LOGEL SA NJE GOGEL!

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga Edelweiß
    e di si me duken keto pune mua... pavarsia ime pavarsia jote, e drejta ime e drejta jote ne nje mardhenje;- perralla me mbret me duken. Keto kompromise arrihen kur dashuria pothuajse ka marre fund dhe personat perpiqen ti pershaten njerit tjetrit duke mos i shkelur ne'kallo'. Kur humbet dashuria ose i ka hyre asaj rruge njerzit 'vriten' edhe per telekomanden ...qiashtu O posi
    dhe mos beni fajtore asnje ne dashuri, njerez. Gezohuni faktin qe keni dashuruar dhe gjeni forca te dashuroni perseri .Ne Afrik dynjaja skane me henger ju i keni bo cope temat e romances ( lol)
    Qiashtu o posi!..a e di qe ke ca te drejte ti?!...duhet ta pranoj se nuk e kisha pare ndonjehere ceshtjen nga nje kendveshtrim Afrikan...une te ankohem me per te tilla gjera?!...jo ore, as qe behet fjale

i/e regjistruar Maska e Bardhi
    Anëtarësuar
    06-09-2002
    Postime
    708
    Genjeshtra nuk ka qene as nuk eshte e mire. Mirepo ne raste te caktume dhe me qellime te caktume ajo mund te shpetoj edhe koka. Kushedi se pse ekziston genjeshtra. Ndoshta eshte diqka qe i duhet njeriut se per ndryshe do te ish zhdukur moti.
    Kur mendojme se jemi te genjyer duhet kujdes se si veprojme sepse nese na hane nje qene atehere sa eshte e logjikshme qe per hakmarrje ta e kafshojme edhe ne qenin. Maturi e ka topin ne te gjitha rastet kur diqka nuk eshte mire.
    --------------------------------
    ATJE KU SHIKON SHOFERI SHKON MAKINA.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Bardhi : 28-03-2007 më 17:04

Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Per kete e kisha fjalen bebushja.
    Ishte thjesht per te ditur disa mendime e jo per ta kaluar ne teme personale.
    Ndersa ana tjeter e madaljes ishte me kuptimin qe s'mund te gjykosh asnjeri po ditur se kush mund ta kete patur fajin.

Ps: S'ka problem per asgje por thjesht ishte kunder pergjigje e asaj qe the per mua.
    Nga qe nje ane te medaljes e kishe treguar ti,une u mundova per te gjetuar anen tjeter,qe te arija ne nje gjukim te drejt,kjo ishte e gjitha zoteri ,gjithsesi ti derisa e shtrove ne forum kete teme duhet ti pranosh te gjitha mendimet tona ,vlejn apo jo per situaten tende,secili mendon ne menyren e vet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 29-03-2007 më 04:08

Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. 1 Prilli, gënjeshtra dhe mëkati i rrenës
    Nga Arrnubi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 22-03-2012, 11:00
  2. Heshtja që gënjen (Marre nga Shekulli)
    Nga Lioness në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 03-09-2006, 17:25
  3. Kush genjen me shum, femrat apo meshkujt
    Nga Permeti_Boy në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 10-12-2005, 08:53
  4. Sa Mbeshtetje Gjeni Ke i/e Dashuri/a Juaj...?
    Nga __SwEeT_GirL__ në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-11-2005, 17:48
  5. Cka do te benit nese do ju tradhetonte i/e dashuri/a ?
    Nga sLimShady në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 83
    Postimi i Fundit: 24-08-2005, 06:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •