Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 59
    Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Une per keto qe te fola i shoh me sy per dite...

E verteta eshte se asaj as qe i ka interesuar te dije gje.

KUJDES fjalorin!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 21-01-2007 më 06:22
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    o qytetar nuk e di une se ka qene , se nuk ja kam mbajt
    kandilin se ishte 10 vjet me e madhe se une ajo .po ja shyqyr ja paske mbajt ti .
    nuk ka te beji katuni apo qyteti ketu ..e mbushi barkun se e donte tashi e kuptova dhe une pse ,se me pare nuk e kuptoja se isha e vogel dhe vec degjoja nga me te rriturat ..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 21-01-2007 më 06:22

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Baptist
    Eshte e pamundur te mos kuptosh kush eshte i/e martuar e kush jo brenda minutave. Por me beso, ajo vajze qe ke pelqyer dhe s'ta ka varur ty asnjehere por ka bere nje budallak te tille, s'te ka merituar as para se te bente ate turp as pasi ta ket bere.

Femra do zgjedhi gjithmone ate fat qe ka merituar.

Dhe te siguroj, kurre, as kurren e kurres nuk do te marre fatin e tjetres.

Pershendetje
    jo me ke keqkuptuar ate shembull te koleges qe kam marr nuk kam dhe nuk me ka shkuar mendaj per te qe te kem diqka dhe te ndjej diqka ,por me interesoje fakti se ajo kolege e bene nje gje qe eshet ne te keqen e saje ,une nuk bie ne asi pozicione qe te kem "diqka " me kesi lloje femrash ndaj ketyre femrave preferoje preventiven dhe as per dore nuk flas dhe as syri nuk me lakmon te i shikoje keto lloje femrash ,thjesht mbaj preventive ndaj ketyre krijesave as nuk diskutoje me ato lloje femra.

te pershendes miku im dhe rrespekte per ty

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Ja nje ngjarje qe ndodhi ne kosove qe eshet e lidhure kryekepute me temen,
    U vra nje polic i moshes mbi 30 vjeq i martuar dhe 3 femmije ,vraseja ishte nje femere qe ishte dashnore e tij e jashte ligjeshme .

nuk me lejohet te supozoje por pak ashume shkaqet e vrasjes duhet te kuptohen "i martuar dhe 3 femije",dashnorja "

kjo ngarje 19-01-2007 ne rrugen ne mes suharekes dhe malisheves ne kosove.polici ishte ne veture dhe rroba private d.m.th nuk ishte ne dtyre polcore .

d.m.th e arrestuara eshet ajo femra/dashnorja per vrasje te ketij polici.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Ah moj Alnosa!
    me ty dua te bisedoj shume shoqerisht!
    vertet eshte e veshtire ti dallosh meshkujt a jane te martuar a po te pa martuar
    sic thua ti,por dua te tregoj se di une goca 17/18 vjece qe me vetdije te plote kane arritur te ndajne babain e 1/2/apo dhe 3 femijvet nga familja e tij duke shkaterruar komplet ate familje,dhe perfundimisht goca te tilla adolishente jane lillur previzorisht vetem per fitime ekonomoke apo per idiotsine e tyre me keta burra te martuar apo te mrapshtuar si te duash e quajme!
    atehere si e quan ti kete pa dituri?mashtrim?apo idiotizem?
    une per vehten time mendoj se keta njerez nuk jane asgje me teper vetem se njerez te pa moral te cilet cdo gje qe bejne e bejne me vetedije te plote,si gocat e reja ,ashtu dhe ata burrat e pa burrni qe braktisin familjen femin e tyre ,duke i nderruar ato me laviere rrugash!!
    Respekt nga Behari!!

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    por ja nje perkufizim te disa femrave : thenje>

"Femra eshet mjaft intelegjente mirpo intelegjenca e saj eshte nen sundimin e epshit te saj"pa keqkuptime per femrat ..

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    kush hengri supe dje te coje doren. haahahah
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga BEHARI
    Ah moj Alnosa!
    me ty dua te bisedoj shume shoqerisht!
    vertet eshte e veshtire ti dallosh meshkujt a jane te martuar a po te pa martuar
    sic thua ti,por dua te tregoj se di une goca 17/18 vjece qe me vetdije te plote kane arritur te ndajne babain e 1/2/apo dhe 3 femijvet nga familja e tij duke shkaterruar komplet ate familje,dhe perfundimisht goca te tilla adolishente jane lillur previzorisht vetem per fitime ekonomoke apo per idiotsine e tyre me keta burra te martuar apo te mrapshtuar si te duash e quajme!
    atehere si e quan ti kete pa dituri?mashtrim?apo idiotizem?
    une per vehten time mendoj se keta njerez nuk jane asgje me teper vetem se njerez te pa moral te cilet cdo gje qe bejne e bejne me vetedije te plote,si gocat e reja ,ashtu dhe ata burrat e pa burrni qe braktisin familjen femin e tyre ,duke i nderruar ato me laviere rrugash!!
    Respekt nga Behari!!
    po jane vetem 17 - 18 vjec ore BEHAR .
    CFAR MUND TE PRESESH nga keto ne kete moshe .
    mashtrohen ,se mendja e tyre ne kete mosh fluturon rreth cdo gjeje te bukur ,
    mendojne se arrijne dashurin e duhur .i pelqejne aventurat e kesaj moshe ,megjithse shume here dalin me humbje .dhe ne kete mosh ti e di shume mire se<< BOTA ESHTE E JOTJA >>

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Se c'ia fusin ko disa ketu... Po c'ke dashuria me njeriun familjar? Po cfare dashurije eshte ajo ore?

Dhe kjo bretkoca qe vrau policin, s'e vrau nga dashuria por nga egoizmi i semure se nuk arriti ta ndante nga guraja e ligjshme dhe femijet dhe jo per tjeter.

Dhe me cfare te drejte vret ajo babain e tre femijeve, vetem pse iu veniten shpresat se do ta ndante ndonjehere nga gruaja dhe femijet e tij te ligjshem?

Se c'u ka ikur sensi per moral disave kush e di ku!
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga Baptist
    Se c'ia fusin ko disa ketu...

Se c'u ka ikur sensi per moral disave kush e di ku!
    WHAT ?TRANSLATE .BRETKOCA QENKAN TE GJITHA FEMRAT PER TY .
    PO DJEM E MARTUAR CFAR I QUAN TI ?APO ATA I QUAN ZHAPIK .NCNCNC
    Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 21-01-2007 më 11:47

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kerkoj cheats per The Sims 2(PS2)
    Nga meganoi në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 18-04-2009, 04:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •