E dashuron, i fal gjithçka: zemrën, shpirtin, ndjenjat, shpresat, të ardhmen, trupin, dinjitetin...!
Por ai në fund ikën, ikën dhe tretet në pafundësi? Valle them me veten time: Pse nuk ka burg për ata që vjedhin dashuri?
E dashuron, i fal gjithçka: zemrën, shpirtin, ndjenjat, shpresat, të ardhmen, trupin, dinjitetin...!
Por ai në fund ikën, ikën dhe tretet në pafundësi? Valle them me veten time: Pse nuk ka burg për ata që vjedhin dashuri?
Buzëqeshja i pasuron ata që e pranojnë, por nuk i varfëron ata që e japin.
Kineze Urime Per temen
Sa Per Burg Per Dashurine,Sikur e ke Tepruar Içik por içik aman
Ta mendosh Se çare behet naper bote dhe ska burge !!!
Do Ket Per Dashurine baaaaaaaaaaaaaaa![]()
Do doja te ekzistone...
Por pervec burgimit ne vetvete qe merr dikush pasi nuk diti te vleresoi nje dashuri, eshte denimi me i rende qe mund te marri ai...
Cuteness !
ska burg sic thua tiPostuar më parë nga Kinezja
por ainjeri pak e shum do vuaj per ato qe beri
dmth burg shpirteror ai kur sdo gjej ate do doj![]()
Partizoni
por ainjeri pak e shum do vuaj per ato qe beriEshte me e ndershme per ate person te iki, sesa te pretendoj se te do dhe ai/ajo aq sa e do ti! Ska pse te vuaj nje person sepse nuk te deshi dot aq sa e deshe ti!!!E dashuron, i fal gjithçka: zemrën, shpirtin, ndjenjat, shpresat, të ardhmen, trupin, dinjitetin...!
Postuar më parë nga Kinezja
urime per temen
Dashuria nuk vidhet,ajo dhurohet. Kur vidhet nuk quhet me dashuri ka emer tjeter(shfrytezim,perfitim).Ikjet gjithmon e kan nje arsye pa diskutim.Pastaj gjithsecili mer denimin ne heshtjen.Vuajtja,pendimi,breja e ndergjegjes pas ndarjes jane ""DENIMI"" apo ""BURGU""?Gjithe ajo breng ,lendim pas ndarjes ,eshte ndeshkim,,,,,,,,,,
(edhe pse kan kaluar 15 vjet portreti saj sme hiqet nga syte,,,dhe pse kam provuar me 10tra dashuri te tjera ,dashurin qe me falte ajo se gjeta kund, ne castet e deshperimit te thelle ne jeten time ,duke perfytyruar buzqeshjen e saj kuptoja sa shume e kam dashure ate femer.E kuptova pikerishte kete mbas ikjes,,,,, dhe fati nuk me buzeqeshi me kurr ,per nje femer te hajrit,,,,,,)
shkeputur nga nje roman,,,,,, a nuk te le ketu pershtypjen se ky mashkull po vuan nje" denim" te gjate nga dashuria ,,,,,,,,,,.
Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 02-02-2007 më 05:13
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Postuar më parë nga Kinezja
Si ka mundesi qe nje njeri qe dashuron me te vertet, te kete koto ndjenja hakmarrjeje dhe urrejtje per personin qe ka dhene dashuri??????????
Mos valle, nevojen shtazore per sex dhe riprodhim e quaje dashuri???apo nevojes per siguri dhe mbrojtje ne jete e quaje dashuri????apo kur nuk realizohen zakonet kanunore nuk paska me dashuri?????
Qekur dashuria na qenka bere nje biznes ndjenjash???????
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
Nje person qe sdi te fale,apo te mare ndjenja,eshte i denuar se te jete gjallePostuar më parë nga Kinezja
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
Me kete histori besoj se ja kenaqe kinezes ndjenjen e hakmarrjes dhe te ndeshkimit.....Postuar më parë nga bebushja
Kesaj i thone ngushellim femeror.......
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
mos u merzit se te gjitha ne kete bot do lahen![]()
Ne dashuri nuk ka detyrime. Do te iki ...rruaga e mbare. Kjo eshte nje shenje, se ai nuk ishte i duhuri per ty.Pastaj, ka kinez kina sa tdush, mos ca koke
![]()
Krijoni Kontakt