Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 59
    Perjashtuar Maska e MICHI
    Anëtarësuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Dy palet bejne gabim edhe mekat.
    Kto leshkot gjejne perparesi ne karanterin e ktyre gocave te reja.
    Kurse kto gocat e reja zdijne ti bejne ball edhe ju ka mare koka ere edhe shku shkojne gjerat pastaj.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga alnosa
    PSE XHAJ E QUAN TI NJE 28 APO 30 VJECAR QE GENJEN VAJZAT E VOGLA ?
    SA VJEC JE TI ZOTROTE ?ATA QE MERREN ME KETE PUNE NUK E KANE NGA BIZNESET APO PARET PO E KAN VIRTYT TE TYREN QE NE VOGELI .
    VAJZAT NUK JANE NAIVE P[OR JANE DJEMTE E MARTUAR NAIV QE LENE GRUN E KALAMAJT PER TU VERDALLISUR ME ADOLESHENTET .ADOLESHENT KEMI QENE TE GJITHE DHE TE GJITH MENDONIM RRETH GJERAVE TE BUKURA ,NUK LLOGJIKONIM ASHTU SIC DUHET .PRANDAJ SDUHET VENE FAJ VAJZAVE SE DASHUROHEN ME TIPA TE TILLE PA E DITUR SE ATA JANE TE MARTUAR DHE BJEN VIKTIM E TYRE .....
    Po ketu nuk po flasim per meshkuj 28 apo 30 vjec moj Alnosa por po flasim per te martuar te "moshuar"....nje vajze adoleshente vertet mund te jete naive por jo deri ne ate pike sa te dashurohet me nje mashkull qe mund te jete babai i saj ne moshe....gjithashtu,edhe keta lloj meshkujsh, une nuk eshte se i shkarkoj nga pergjegjesia e fajit....per mua te tille meshkuj jane manjake...e them kete pasi nuk di se c'fare lloj emri tjeter tju ve...urrej si naivitetin e vajzave adoleshente
    ashtu edhe poshtersine e ketyre meshkujve....pastaj po te flasim per vajza te rritura e te pergjegjshme,atehere eshte plotesisht tjeter gje pasi aty nuk behet fjale per naivitet por per interesa materiale...

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student
    mesiguri ti nuk je prej moshatareve te adoleshenteve dhe mund ta kuptosh nje gjendje te nje adoleshenti per te eshte vetem epshi ndjenja qe e preokupon mese shumti.dhe ai/ajo per ta arrite kete e konsideron diqka primare .

JO UNE SJAM ADOLESHENTE SA PER DIJENI PO ATE PERRIUDHE E KAM KALUAR DHE TE SIGUROJ QE BURRA TE MARTUAR KA PASUR EDHE NE ATE KOHE.... dhe ka akoma.....
    ESHTE TE TRURI CDO GJE....DHE TE ZGJEDHJA E JETES QE DUAM TE BEJME..

RESPEKTE
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 21-01-2007 më 19:31
    "Carpe Diem"

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Dhe me cfare te drejte vret ajo babain e tre femijeve, vetem pse iu veniten shpresat se do ta ndante ndonjehere nga gruaja dhe femijet e tij te ligjshem?
    Bretkoca ka pasur të drejtë t'a vrasë zhapinin sepse këtë të fundit do t'a ndante nga familja ndonjë bretkocë tjetër në mos ajo e para.
    Zvarraniku shkon vetëm me zvarranik si psh bretkoca me zhapin.
    Aty në të vërtetë ishte problemi rreth patentës së shoferit.

i/e regjistruar Maska e SnoW~DroP
    Anëtarësuar
    05-05-2004
    Postime
    432
    Keto tema duan perkthyes,pastaj diskutojme

...orfeu... Maska e bajko
    Anëtarësuar
    26-01-2003
    Vendndodhja
    UTOPIA
    Postime
    151
    pershendetje te gjitheve...
    vallai paski kape nje teme goxha te mire.
    urime hapesit te temes.
    Kur flitet per meshkuj te martuar (nuk ka rendesi mosha - qofte ai edhe 23 vjec, 24...40)...ai eshte vecme i martuar.
    Ne kete 'loje' fajin e kane te dyte... dhe une ua kisha ndare baraz fajin, si njerit, si tjetrit... sepse ne kete loje duhen dy veta. Po deshi i martuari, dhe nuk deshi femra...ai sikur te hype ne maje te nje ndertese dhe te mbytet, ajo nuk do luaj... po deshi ajo dhe nuk deshi ai...serish e njejta gje eshte... por po deshen te dyte... mjafton vetem nje shikim...asgje me shume. Andaj dhe ketu faj kane te dy palet.
    Pse ndodhin? Epo ndodhin sepse ndodhin... ndoshta vajzat kerkojne pervoje... apo te jene 'te cmuara' me shume duke u vozitur ne nje BMW M5, te haje ne nje restorant te shtrenjte, te kete seks ne nje motel te shtrenjte etj etj... dhe jo te jete me nje te dashur te sinqerte... ku ta dije.
    po i martuari... (e tha dikush me larte - i don zockat... po ku eshte morali ketu? ku eshte... kerkone tek dikush tjeter).
    respekt...
    a moret vesh dic...apo e perziva si me keq.
    bajko

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga DI_ANA
    JO UNE SJAM ADOLESHENTE SA PER DIJENI PO ATE PERRIUDHE E KAM KALUAR DHE TE SIGUROJ QE BURRA TE MARTUAR KA PASUR EDHE NE ATE KOHE.... dhe ka akoma.....
    ESHTE TE TRURI CDO GJE....DHE TE ZGJEDHJA E JETES QE DUAM TE BEJME..

RESPEKTE
    por gjeja qe e preokupon nje adoleshent/e eshet epshi dhe si thon epshi nuk logjikohet por ndjehet

i/e larguar Maska e bingo-bomba
    Anëtarësuar
    17-07-2004
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    67

Smile Sexxx

Sdo shume zgjuarzi cuna e goca thjeht.....
    Femrat per meshkujt eshte si nje makine e re..
    Sado te shpejte ta kesh ate qe ke do nje me te mire edhe me te re...
    Gjithashtu edhe femrat njesoj nuk eshte gje e keqe po ta maresh nga nje ane...
    Pse nuk mendoni ata qe tradhetojne njeri tjetrin a jane te kenaqur nga lidhja qe ata kane...
    Per mua nuk eshte shume e rendesishme nese tradheton njeriun tend, per mua ka renci nese e tradheton Ps nje femer... femra me te cilen do ta tradhetosh te jet me e mire se ajo qe ke ne lidhje nese ke pak respekt per veten tende ne rradhe te pare...
    Edhe gjithmone maksimou te jete krevati edhe gjer aty jo me shume..
    E mira per nje mashkull te zgjuar eshte te dije ku te ndaloje...
    Dhe gjithmone te mos mohoje kure ne femra te cilen do te hedh ne dore qe ai eshte i martuar... kshu thjesht edhe femra nuk do ket kure shprese se ai mendon dicka per te pervec krevatit...
    Per vete gjer tani se kam bere edhe pse ma do qefi nuk mund te vej doren ne zjar qe edhe mund ta bej nje dite...
    Mashkulli eshte si puna e ujkut goca.. por sic them une saere.....
    Nga nje mashkull beso gjysmat nga ato qe do te thote..
    Nga nje femer mos beso asgje...

< me shume respekt bingo-bot >

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Shko thuaju këto fjalë atyre që nxerrin revolverin e kryejnë vrasje nderi..
    Nuk të pyesin ata se si e konsideron ti tradhëtinë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-01-2007
    Postime
    57
    I pamartuari me te pamartuaren , laviri me laviren ,i martuari me ate qe ka ne shtepi e jo me lujt kuja nalt posht , tani kemi problem pse nji vajz e re 19 me pas lidhje me nji t martum 27 ?? nejse un deri dikun kam pergjgjje ndrsa u myta tu mendu per nji rast qe kam ktu reth meje e spo mundem em gjet pse nji e martume me nji djal pamartu ?? a thuA edhe ai djali esht i ri e esht te mashtru ajo ? vetur ka ai djali po s guxon ne hyp aty se mundet mu zbulu qfar loje po luhet ,tani RESTORANE PUBLIKE S KA SHANCA MU UL se bjen sy edhe me financa ma shum pe man ajo at se ky i shkreti s ka shum lek ..tani kush i bjen fije qfar zori ka ajo ??? mos kan njejtin zort un po mendohem te dyjat edhe ajo 19vj. edhe kjo e martumja ..ndoshta rastsisht shkelen min ?? ndoshta pa paramendim por vet rethanat e jetes po na imponojn lidhje mes nji mashkulli edhe nji femre sa do qe per syt e tjerve esht e pakuptimt edhe jonormale rethanat ku punojm n cilat banesa jetojm kafiterit ku dalim qdo dit na mundsohen kto takime ..sa t shkrepe shkendija par ,tani shum leht Vazhdon ajo lidhje pa Asnji fije problemi krejt normale bohet per ata qe jan n at LOJ
    plot 19 ..

Fortes Fortuna Adiuvat !

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kerkoj cheats per The Sims 2(PS2)
    Nga meganoi në forumin Ndihmoni njëri-tjetrin
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 18-04-2009, 04:57

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •