Ehe kto vajzat e sotme po si tregove portofolin plot te hojn bye shoku se smerem me varfaniak lol kshu kam degjuar dmth :P
Ehe kto vajzat e sotme po si tregove portofolin plot te hojn bye shoku se smerem me varfaniak lol kshu kam degjuar dmth :P
What Goes Around, Comes Around
Dikush po i quan K....va ato vajza qe shkokan me te martuarit a po me fetyr rrudharit!
po ato vajza te reja qe shkojne me rinoke pa as nje dhoj qellimi serioz nuk qenkan K....va???per mendimin tim ne te dy rastet me plote goje mund te quhen K....va dhe idiote!!
ndersa ata meshkuj qe gjoja jane familjar te martuar,dhe shkojne ne pisdheqe te tilla, aq me keq duke vene ne dispozcion te keti pislleku te gjith potencialin moral dhe ekonomok te famljes se tija,qe dote thote te shkoterroje cdo norme te moralit familjare,te tille meshkuj te pa moral te pa cip duhet rjepur duhet varur,perpara se femija i tija te jet bere me marre mend!
pse flisni me urrejtjen me te madhe ndaj ketyre vajzave ju .
mos valle ju keni lindur kaq te pjekur ,dhe keni pasur te tilla mendime qysh ne femijeri ....
vajzat sot genjehen dhe keto nuk mund te quhen te pamoralta ,sepse rane ne dashuri me nje burre te martuar qe nuk e kane ditur qe ky eshte i tille ?
nga njihen djemt sot ,qe jane te martuar apo jo kush me tregon? .se ne balle nuk e kane te shkruajtur martesen ..
Ore keni pare ju qe jane bere vertet te rrezikshem keta xhajet!....kane hapur ca biznese dhe ju ka ecur mbare dhe tani shijojne ate jete qe nuk paten mundesi ta shijonin ne rini....vajza te reja nevojtare per lek, po ka plot!....tani qe te thuash qe genjehen si'c e permendi ky shoku yne pak me lart,mua nuk me duket fort e drejte...te mos ju hame hakun edhe xhajeve ,ata nuk i mashtrojne,thjesht ju paraqesin oferten e tyre...nje nate per kaq leke!....eshte e veshtire te pranohet
por eshte e vertete...vlerat njerezore po shkojne drejt zhdukjes.....ne kete kohe
asnje vajze nuk eshte aq naive sa te mashtrohet nga nje xhaje...thjesht duan, e bejne.....dashuri ne kete mes nuk ka....eshte thjesht dhe vetem interes i paster.
nuk kane faj shume keto vajzat e reja fajin e kane ato telenovelat
qe japin tv shqiptare shikojne keto te shkretat televizor dhe mendojne pse te mos bej edhe un si keto dhe te mos u hedhim fajin te gjithe te martuarève
se ka vajza qe edhe pa bere oferta te vin vete
ky eshte mendimi im nga pervoja:
jeshét prèmè ne aliarèm
jeshèm more jeshèm
po drita skeshèm
Postuar më parë nga shoku_tanku
PSE XHAJ E QUAN TI NJE 28 APO 30 VJECAR QE GENJEN VAJZAT E VOGLA ?
SA VJEC JE TI ZOTROTE ?ATA QE MERREN ME KETE PUNE NUK E KANE NGA BIZNESET APO PARET PO E KAN VIRTYT TE TYREN QE NE VOGELI .
VAJZAT NUK JANE NAIVE P[OR JANE DJEMTE E MARTUAR NAIV QE LENE GRUN E KALAMAJT PER TU VERDALLISUR ME ADOLESHENTET .ADOLESHENT KEMI QENE TE GJITHE DHE TE GJITH MENDONIM RRETH GJERAVE TE BUKURA ,NUK LLOGJIKONIM ASHTU SIC DUHET .PRANDAJ SDUHET VENE FAJ VAJZAVE SE DASHUROHEN ME TIPA TE TILLE PA E DITUR SE ATA JANE TE MARTUAR DHE BJEN VIKTIM E TYRE .....
Kjo eshte e sakte djal fisnik, edhe me e sakte eshte se te gjitha ato vajza te "mashtruara" (si i quan ti) e kane joshur dhe jane ngaterruar me ata te martuar me vetedije te plote. Ne nuk po jetojme ne metropola! Qyetetet tona dihen.Postuar më parë nga fisniku-student
Eshte e pamundur te mos kuptosh kush eshte i/e martuar e kush jo brenda minutave. Por me beso, ajo vajze qe ke pelqyer dhe s'ta ka varur ty asnjehere por ka bere nje budallak te tille, s'te ka merituar as para se te bente ate turp as pasi ta ket bere.
Femra do zgjedhi gjithmone ate fat qe ka merituar.
Dhe te siguroj, kurre, as kurren e kurres nuk do te marre fatin e tjetres.
Pershendetje![]()
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
E NGA KUPTOHET KJO ?/NA E TREGONI DHE NE BUDALLENJVE .Postuar më parë nga Baptist
KAN NDODHUR QE VAJZAT DASHUROJ BURRATE MARTUAR PA E DITUR .
KUSH ESHTE AJO VAJZ QE SHKON ME BURRE TE MARTUAR NQS E DIN ?KAN MBARUAR TE PAMARTUARIT ?
CFAR LLOGJIKIMESH !!!!
Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 20-01-2007 më 23:07
Ne qytetin tim.
Te gjitha vajzat qe njoh se shkojne me burra te martuar qe kane edhe femije te rritur madje, e kane ditur me vite para se te hynin ne lidhje me ta.
Thjeshte kane pritur gjer sa t'i mbushin 18.
KUSH ESHTE AJO VAJZ QE SHKON ME BURRE TE MARTUAR NQS E DIN ?
Mos t'i them me mera tani, se ndonje mund te jete edhe anetare e ketij forumi, prandaj...!
Nuk kemi ne qytete si NYC Tokyo etj te mos njohesh bashkeqytetaret. Te ne njihen njerezit, se frekuentojne mjedise te perbashketa se kemi qytete te vogla.
Te mos elaboroj kot se eshte e vetkuptueshme, se njeriun qe ta ka kap syri do ta takosh mbi dy here ne dite nese frekuenton dhe ne njeren nder to do ta shoshesh o me gruan o me femiun.
Ose po te interesoi, -thjeshte, pyet shoqen perbri. Kush eshte ai dhe ajo do te filloje te t'i numeroje luget e pirunjte e shtepise...
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
nuk ma mbush dot mendjen jo .
se une njoh vete nje vajz shume kohe me pare ,te them mbi 10 vjet .
qe u dashurua ne shkolle me nje burre te martyuar i cili vazhdonte ,shkollen po ashtu dhe gruan e kishte shtatezanne shtepi ne nje qytet tjeter .
aq shume duheshin sa kjo ngeli shtatzan me kete djalin gje qe atij nuk ju prish terezija fare ....dhe ajo kur e mori vesh qe ishte i martuar u nda nuk diskutohet dhe rriti femijen e nje qe e mashtroi .....nuk e di tani si ka vajtur puna pasi kam kohe pa kominukuar me te ,po e di qe nuk eshte martuar ..
nuk eshte aq e lehte ti kuptosh djemt e sotem .....
Krijoni Kontakt