Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 18
    i/e regjistruar Maska e all4u
    Anëtarësuar
    15-08-2003
    Postime
    12

Çasti më Romantik?

doja te dija nga kur ka qene casti me romantik per ju ?

i/e regjistruar Maska e all4u
    Anëtarësuar
    15-08-2003
    Postime
    12
    Asnje nga ju nuk ka caste romantike ose te kete perjetuar ndonje gje te tille/

..ılılı T.T ılılı.. Maska e Dj-GabrieL
    Anëtarësuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    Jabanxhi
    Postime
    1,899
    Po hape seancen ti mo,pastaj po ja nisim ne te tjeret me fjalime

Emmmmmmmmmmmmmm,kam pasur disa caste romantik,por njeri qe mbaj mende ka qene nje dite ne plazhe,perendim dielli me shi..rera e lagur qe ledhatonte kemebet e zbathura..ect ect..Po sigurisht qe kam qene i shoqeruar
    [-_^]
    Feel the pump √

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Une kam pasur nje cast romantik ne shkolle ku kam puthur per here te pare vajzen te cilen doja me shume

Fine Wine Maska e ildushja
    Anëtarësuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajër
    Postime
    832
    Per mua castet me romantike jan ato qe nuk jan fare cliche... skan nevoje per driten e qiririt, muziken romantike, apo skenen...
    Ka te beje ne dite te perditshme me te dashurin tim, gjerat e perditshme qe ben ai dhe xhestet qe e bejn romantike.

Por me romantiken se them dot!
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

...

Citim Postuar më parë nga all4u
    doja te dija nga kur ka qene casti me romantik per ju ?
    Jane 3 qe nuk di ti ndaj ...!

1-Ulur ne shkembinj ne mes te nates ku ishim vetem un,ajo dhe hena.(Sarande)
    2-Pak absurde por me duket shume romantike: Duke ecur buze detit ne rere duke ngrene kokoshka dhe duke vrapu si te cmen
    3- Ora 3 e nates ....ulur ne rërë shikimin lart nga hena, trupat qe i shkembejne nxehtesi njeri tjetrit ( ishte ftofet ) dhe aty gjithcka ishte WaW

Kto jan ato qe kom perjetu une qe i maj si romantike...maybe...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    nje gjest shume romantik e bri die ne dark dikush te dashures ti
    vajti i blevi trentafila te kuq dhe ja covi tek mail-box jasht shtepis saj (e keni parasysh si jan kto mailboxat ne amerik). E mori ne tel mbas 5 min dhe i thot "check your mailbox..santa left something there for you"
    kurse tek karta i kishte shkruajtur "for my bucko / from: Matuf" haha
    sa e pa ajo e mori ne tel dhe i thot "I LOVE YOUUUUUU"
    dhe ai i thot: "I'm eating now...I'll call u right back" LOL (ok jo shume romantike kjo po ska gje)

thoni pastaj qe cunat shqiptar nuk jan romantik!

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga LlaCiPaCi
    Duke ecur buze detit ne rere duke ngrene kokoshka dhe duke vrapu si te cmen
    Mmmmm,kokoshkat

Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    thoni pastaj qe cunat shqiptar nuk jan romantik!
    U besojne te varferat,u besojne.Mgjth,te ftoj te rivish e te japesh mendimin tend mbas pak muajsh. (natyrisht dhe mbasi cuni ne fjale ti kete kaluar te 25-tat psikologjikisht :P)

Perkufizimi im i romantikes mesa kam vene re devion nga shumica e njerezve,urrej gjerat qe njerezit i kopiojne kush e di ku vetem per te bere pak romance ne leter ose sa per te pasur ca te tregojne.
    Per mua kulmi i romances mund te jete thjeshte nje takim i rastesishem me ate qe pelqen,nje kafe e cila zgjat 5-6 ore si pa e kuptuar.Ndjenja e afinitetit intelektual,te bisedosh per cdogje dhe te ndihesh i kuptuar,...etj.Ehh,cdo kush e gjen kenaqesine e tije/saje ne forma te ndryshme,per fat thuaj!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 19-12-2006 më 10:03
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    blue sky me pelqen shume mendimi jot
    personi qe blevi trendafilat nuk ka bler lule per vajz ne jete e ti po ksaj rradhe se kuptoj as un si e beri (nuk eshte i dashuri im qe mos te ngaterohemi...nefakt bashk ishim kur i cuam lulet tek shpia e asaj vajzes...qe te them te drejten un ja dhash si ide se ai sado ta doj nje vajz nuk ben gjeste te tilla LOL). Fol moj rexhina se ishte dhe ti "prezente" kur ndodhi

Gjeste romantizmi nuk kan as nje vler nqs nuk ka kimi dhe nuk ke ndenja per ate person. Personalisht qe te ve dhe nje shembull te timin, momentet me romantike jan tek deti ne dark. Sidomos ne takimin e par me nje person kemi ndejtur deri naten von tek deti duke hecur dhe duke u llafosur dhe kur ai me pyeti "ka vajtur akoma 10 ora?" pash oren dhe kishte vajtur 1am!! Kshu qe si e the dhe ti nje takim qe zgjat 6-7 ore pa e kuptuar eshte gje fantastike (sidomos po te jet ne buze te detit) . Ka raste qe hena ne nje ore te caktuar eshte aq afer me token sa duket sikur do bieri ne uje...pamje me fantastike nuk ka!

Ju vajzat te kujdeseni nga cunat qe jan teper romantik sepse kur behen te till, zakonisht, mundohen tju "mbyllin syt" dhe fshehin dicka.

ga ga Maska e bunny
    Anëtarësuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    teme e bukur

perpuqem me 2 vajzat me siper cfare e ben 1 gje me romantike eshte befasia/dicka qe ndodh ne cast (edhe jo cfare ke planifikuar per 1 jave) duke te keshilluar shoqja/shoku. Dicka qe ben ti vete- sa me origjinale- me te vertete eshte dicka me speciale.

Tani cdo cast me ate person qe don- mund te kete disa minuta (qe jane mesa romantike). Me e fundit ka qene para disa ditesh- kur une erdha nga puna- ai me hoqi xhaketen (une pa dieni se cfare kishte bere) edhe kishte gatuar 3 course meal- ca e beri me speciali ishte gatimi qe kishte bere- kishte bere ate ushqim qe ishte me i preferuari i imi!

Nje tjeter ka qene (kur po shikonim 1 film) tek shtepia e tij- filmi mbaroi ne 9/10 qe nga ajo kohe deri ne 7am, kemi ndenjur te 2 bashke duke bere muhabet (pa dieni ne bote) se jashte po dilte djelli...
    How can she fall, if there is no one there to catch her

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dhe une pyes veten ! Ku humben romantiket ???
    Nga Pratolini në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 15-04-2007, 11:04
  2. A ka me romantik?
    Nga romeoOOO në forumin Votime dhe sondazhe
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 25-02-2006, 18:41
  3. Filmi dhe libri me romantik.
    Nga *~Rexhina~* në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 30-10-2005, 00:45
  4. Mali i Shenjtë i Tomorrit
    Nga ATMAN në forumin Komuniteti bektashi
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-08-2004, 04:59
  5. Përgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 28-08-2004, 23:07

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •