Me vjen keq me ty brari qe gjithmone ze mbiemrin Caushi ne goje ..
mos zire ne goje njerez qe ty personalisht ste kane bere dem sepse ti flet pa fakte dhe pa asnje lloj gjeje vec se ke degjuar ate mbiemer dhe flet ne ajer.
Sa per varet e vlores me 97 ato i shkaktuan plumat e pd me ushtaret e "Maloket" e sali berishesh qe erdhen ne vlore dhe donin te shkateronin Vlore.
Kreshnik alimerko eshte miku im dhe e njof prej vitesh .. por nuk besoj se ai do te fitoj ne vlore sepse vlora historikisht nuk e pranone propaganden e gabuar te Pd e cila si gjithmone ka plan dhe ne kete zgjedhje ne vlore te perdori planin A dhe B ... por ketu ne kete tem do te shofim pas zgjedhjeve dhe ta shofim se kush manipulon dhe shkaton dhune kunder qytetareve.
Fitorja e shpetim gjikes ne vlore eshte e sigurte dhe kete gje e sigurojne shume njerez dhe gjithashtu i gjithe popullu vlonjat qe jeton momentalisht ne kete qytet.
Nqs Z.Sali Berisha do filloj me na sjelle perseri Torpojanet a ku ta di une ne vlore atere Vlora do ti kunderpergjigjet atij dhe kushdoqofte qe vine tere tangerllek dhe iken lakuriq nga qyteti i vlores.
Sa e njofim ne vlonjtaet historin dhe njerezit e Vlores nuk i njifni ju qe beni komentime te kota dhe te pa bazuara .
Keshtu dhe njher Brari .. me mbiemrin Caushi nuk dua qe ta zeshe me ne goje sepse ta kam thene dhe ne nje teme tjeter.
VSS !
Krijoni Kontakt