Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 26
    Akulli Maska e DiGiTeX
    Anėtarėsuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Diku Rreth Botes
    Postime
    368
    Me vjen keq me ty brari qe gjithmone ze mbiemrin Caushi ne goje ..
    mos zire ne goje njerez qe ty personalisht ste kane bere dem sepse ti flet pa fakte dhe pa asnje lloj gjeje vec se ke degjuar ate mbiemer dhe flet ne ajer.

Sa per varet e vlores me 97 ato i shkaktuan plumat e pd me ushtaret e "Maloket" e sali berishesh qe erdhen ne vlore dhe donin te shkateronin Vlore.

Kreshnik alimerko eshte miku im dhe e njof prej vitesh .. por nuk besoj se ai do te fitoj ne vlore sepse vlora historikisht nuk e pranone propaganden e gabuar te Pd e cila si gjithmone ka plan dhe ne kete zgjedhje ne vlore te perdori planin A dhe B ... por ketu ne kete tem do te shofim pas zgjedhjeve dhe ta shofim se kush manipulon dhe shkaton dhune kunder qytetareve.

Fitorja e shpetim gjikes ne vlore eshte e sigurte dhe kete gje e sigurojne shume njerez dhe gjithashtu i gjithe popullu vlonjat qe jeton momentalisht ne kete qytet.

Nqs Z.Sali Berisha do filloj me na sjelle perseri Torpojanet a ku ta di une ne vlore atere Vlora do ti kunderpergjigjet atij dhe kushdoqofte qe vine tere tangerllek dhe iken lakuriq nga qyteti i vlores.

Sa e njofim ne vlonjtaet historin dhe njerezit e Vlores nuk i njifni ju qe beni komentime te kota dhe te pa bazuara .

Keshtu dhe njher Brari .. me mbiemrin Caushi nuk dua qe ta zeshe me ne goje sepse ta kam thene dhe ne nje teme tjeter.

VSS !
    "Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"

Akulli Maska e DiGiTeX
    Anėtarėsuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Diku Rreth Botes
    Postime
    368
    Citim Postuar mė parė nga jessi89
    S'jetoj aty ne vlore,dhe nuk di te flas shume me shifra konkrete si Brari,por nje gje e di fort mire:
    Vlores i duhet nje njeri i paster moralisht,me kulture e edukat qytetare,jo i molepsur me lloj lloj ideologjish....etj etj
    Nik Alimerkon e njof ne vite.Per mua e meriton te drejtoi vloren me kusht qe,me pak me shume egersi me palen kundershtare si do ta quaja.
    Nuk duhet te harojme masakrat e 97'....

jessi masakrat e 97 i beri Saliu me shoke dhe jo vlonjatet.

Me vjen keq se je vlonjate dhe flet ne kete lloj gjuhe.

VSS

..She is so cute... Maska e jessi89
    Anėtarėsuar
    25-08-2003
    Postime
    955
    Vis,nuk flas kure keq per vlonjatet.jane si ylla te gjithe,perfshi edhe mua.
    Momentalisht jame duke pa ne vidio nje emision qe e ka dhene tr ne fund te vitit te kaluar....behet nje permbledhej e gjithe atyre qe kane ndodhur ne 1997,duke fillu nga jugu ne veri te Shqiperi.Ishte vidio e frikshme.
    ps.kur perplasen dy makina,te dyve u ngrihet insurenca,pavaresisht se kush e ka fajin,apo jo.Prandaj duhet pak me shume qytetari per te mos u lendu aq shume sa ndodhi me ne.
    Une e Dua Vloren Time,Ku Linda u Rrita dhe Tani e Kam Shume Larg,me Mungon.
    Kreshniku me duket se e meriton,mendimi im ky............kiss ju ppl vlonjat.
    Wild and crazy can't be lazy

Akulli Maska e DiGiTeX
    Anėtarėsuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Diku Rreth Botes
    Postime
    368
    jessi tani po ... kreshniku eshte cun i mire i ka te gjitha te mirat por smund te jete i mire per te qeverisur qytetin e vlores.

E kam shok kreshnikun e kam mik por kete gje ja kam thene dhe ne sy.
    VSS!

Akulli Maska e DiGiTeX
    Anėtarėsuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Diku Rreth Botes
    Postime
    368
    Do doja te shtoja dhe dicka tjeter te cilen e kam mare veshe mbreme.

Me disa formulare te mare nga prokuroria e "duarve te pastra" ne vitin 2002 z.Kreshnik alimerko vertetohet se eshte me preceden penale dhe po gjykohet nga prokuroria e vlores per vjedhje ne doganen e portit vlore.
    ai akuzohet per biren qe e ka kthyer ne leng frutash dhe shume gjera te tjera te tilla .

VSS!

i/e regjistruar Maska e McLaren
    Anėtarėsuar
    21-04-2004
    Vendndodhja
    BeLgjIkE
    Postime
    241
    I uroj fitoren Kreshnik Alimerkos dhe te punoje per Vloren tamam siē ka dhe platformen qe Vlonjatet te marin fryme te gjithe (jo 1 po 1 jo) i ka te gjitha mundesite Keshniku te binde dhe te fitoje per Vloren dhe qytetaret e saj

l'aquila tornera a volare Maska e brandon
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Postime
    622
    Citim Postuar mė parė nga vlora_forever
    jessi tani po ... kreshniku eshte cun i mire i ka te gjitha te mirat por smund te jete i mire per te qeverisur qytetin e vlores.

E kam shok kreshnikun e kam mik por kete gje ja kam thene dhe ne sy.
    VSS!
    Shok i mire qenke,kuptimi i shokut qendron ne ate qe te ti te jesh nga ana e tij kur
    te tjeret jane kundra.
    La vida es un carnaval

zhapik buster Maska e drity
    Anėtarėsuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar mė parė nga vlora_forever
    ... por ketu ne kete tem do te shofim pas zgjedhjeve dhe ta shofim se kush manipulon dhe shkaton dhune kunder qytetareve.
    ku e di ti i paudhe qe do te kete manipulime dhe dhune per zgjedhje?

edhe thoni qe e beri PDja 97 .....
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga drity : 11-02-2007 mė 11:52
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

l'aquila tornera a volare Maska e brandon
    Anėtarėsuar
    07-04-2006
    Postime
    622
    C rendesi ka kush do fitoje te majtet apo te djathet, i provuam te dyja palet ndoshta
    dhe ata kane "mesuar " nga e kaluara, rendesi ka qe u prish makina e luftes
    ideologjike dhe njerezit po ndergjegjsohen per kete.Nje program i pershtatshem qe te ishte i pranueshem nga te dyja partite do ishte ideali,dhe ku opozita te kontrollonte ndershmerine e qeverise.
    Gjithe "sukseset" ne Shqiperi nuk jane merite e njeres apo tjetres qeveri por fale ,Emigranteve,Amerikes ,dhe Europes fale dhe teknologjise e cila e ka ulur nivelin e varferise ne kuota minimale.Ekonomistet e dine mire sa eveshtire eshte kjo.
    Sidomos per Shqiperine
    La vida es un carnaval

Perjashtuar Maska e morrison
    Anėtarėsuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Nje pyetje vlonjateve?

A e beri ate rrugen transballkanike ai Shpetim Gjika apo jo? Se ka nja ca vjet qe e ka nisur por deri vjet nuk kishte bere gje.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ja kush i ka vrare djemte e Vlores
    Nga PORTI_05 nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 102
    Postimi i Fundit: 25-08-2007, 11:25
  2. Rama rizgjidhet kryetar i bashkisė sė Tiranės
    Nga Humdinger nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 564
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 23:08
  3. Kreshnik Çollaku, i ngarkuari me punë në SHBA
    Nga BOKE nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-12-2005, 17:38
  4. Lajmi mė i fundit nga zgjedhjet e 3 korrikut
    Nga Hyllien nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 211
    Postimi i Fundit: 01-09-2005, 06:04
  5. Kuvendi qė na la trashėgim ADN-nė e Dushkut
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-05-2005, 01:24

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •