Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 43
    In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792

Kë do të përjashtonit?!

shpesh here na ka ndodhur te analizojme se kush jane elementet qe perbejne dashurine !!! nje pyetje kam per ju nese do ishin keto elementet e dashurise cili do iu dukej me pavleri edhe do e hiqnit edhe dashuria juaj mos cenohej !!!

1- besimi kundrejt partnerit
    2- mirekuptimi
    3- sinqeriteti
    4- komunikimi
    5- idete edhe qellimet per jeten

pres mendimet e juaja !!! flm !!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga SaS : 02-05-2007 më 06:18
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga SaS
    shpesh here na ka ndodhur te analizojme se kush jane elementet qe perbejne dashurine !!! nje pyetje kam per ju nese do ishin keto elementet e dashurise cili do iu dukej me pavleri edhe do e hiqnit edhe dashuria juaj mos cenohej !!!

2- mirekuptimi
    3- sinqeriteti
    4- komunikimi
    5- te keni ide edhe qellime pothuaj te perbashketa per jeten

Te gjitha keto qe ti ke shkruajtur me larte jan pjese e dashurise biles do i shtoja me.Pra sdo i hiqja lidhjes time asnje nga keto ,se jo qe se cenojn ,por po ti mungojn keto do fillonte te calonte
    Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 02-05-2007 më 06:08
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    ky eshte qellimi i kesaj teme qe te perjashtojme nje nga keto elemente qe do iu dukej me i parendesishmi ne lidhje !!! flm !!!

human Maska e LAINA
    Anëtarësuar
    13-03-2007
    Vendndodhja
    waiting...
    Postime
    348
    Nese do te isha vertet e detyruar te vecoja nje nga keto elemente (edhe pse eshte kompleksi i tyre qe krijojne nje maredhenie te ekuilibruar) une do te zgjidhja ate te fundit, (5- te keni ide edhe qellime pothuaj te perbashketa per jeten). Mungesa e kesaj ndoshta do ta bente lidhjen shume te rremujshme, po mbase do ti jepte edhe nje overdose larmie dhe do ta shkundte mbase nga nje monotonia qe shpesh pushton nje lidhje.
    ....asgje teper e bukur ose teper e shemtuar zgjat per nje kohe teper te gjate....

Nga te 5-të elementet qe jan parashtruar me lart, do te hiqja pikerisht elementin numer (5).
    Arsyeja: idet dhe qellimet e perbashketa pas nje kalimi kohe krijojn monotonin (mendoj), keshtu qe nqs i kemi idet te ndryshme disi krijohet edhe nje bashkluftim i vogel i ideve (per mire) dhe keshtu ecim perpara pa monotoni

"mendoj"

p.s. paskam pasur te njejtin mendim me Liana, kjo nuk eshte shenj e mire
    Kristal...
    ..E bardhë...
    ..Që më mban gjall!

Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    jam dakort me ty nese do isha me ate parimin te kundertat terhiqen !!! flm per pergjigjen ishte shume interesante laina !!!

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    Citim Postuar më parë nga SaS

2- mirekuptimi
    3- sinqeriteti
    4- komunikimi
    5- idete edhe qellimet per jeten

nga keto do te hiqja Idete edhe qellimet per jeten sepse besimi ne nje lidhje eshte i domosdoshem si dhe mirekuptimi,sinqeriteti dhe komunikimi... kte te fundit mund ta eliminoj sepse sesht kush e di se cfare, po ato te tjerat nese ndonjera do mungonte me mire mos te isha me ate person se sa te mungoj ndonjera prej tyre.
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Siqeriteti,mirekuptimi dhe besimi mendoj keto jane gjerat qe ndikojne ne nje lidhje.

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895
    Ndoshta te fundit...sepse ndryshojne me kalimin e kohes...kjo sdo te thote qe jan pa rendesi. Ato 4 te parat nuk i prek dor se i kam si te shenjta...kshuqe..

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar më parë nga LlaCiPaCi
    Ndoshta te fundit...sepse ndryshojne me kalimin e kohes...kjo sdo te thote qe jan pa rendesi. Ato 4 te parat nuk i prek dor se i kam si te shenjta...kshuqe..
    pse te pesten e nenvlerson o llaci
    dhe e pesta do piket e saja ne nje lidhje
    sepse po nuk pate mendim te perbashket ose te njejte
    ndonjer plas sherri ,jo ashtu jo keshtu
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •