Me dhe nje lavderim te cilin nuk e meritoj dhe nuk kam si ta kem dot.perhapesit e fjales se ZOTIT tashme kane ardhur te gjithe kohe me pare dhe nuk do te kete tjeter ne jemi thjesht besuesit e ketyre fjaleve.Perhapesit e fjales se ZOTIT une i quaj profete dhe nuk ka femra mes tyre dhe i fundit erdhi para 1427 vjetesh.Postuar më parë nga shoku_tanku
Une nuk po te imponoj qe te besosh fjalet e mia thjesht iu pergjigja disa pyetjeve te bera ketu,zgjedhja eshte e jotja.
What??????ti thua se zoti eshte nje njeri??????????????
Si mund ta cosh nepermend nje gje te tille???Si mundet nje njeri te krijoje kete bote dhe mos harro jemi vetem nje pjese e vogel e galaktikes sone,lere me te mendosh se kushedi se sa te tilla egzistojne pambarim.Si mund nje njeri te japi me mijera,miliona,miliarde shpirtra ne kete bote qe ende nuk dime sa kane qene para nesh??Si mundet nje njeri te krijoje shiun,qiellin qe rri pa shtylla etj??Mo u ngaterro te lutem me profetet qe ZOTI u dha vete aftesi te vecanta nga njerezit e tjere per te permbushur misionin e tyre ne toke,perhapjen e fjales se ZOTIT.ku e shikon ti diktaturen e ZOTIT qe te jep jete??qe te jep te hashe dhe nuk e mendon dhe nuk e kujton nje minute?Nuk e falenderon.Qe pi uje dhe nuk te le te vdesesh nga etja edhe pse ti nuk e mendon fare kete gje?Qe gezohesh me pasardhes dhe me gruan qe te rri prane??Qe te jep pasuri dhe ti etesh per me teper duke harruar te falenderosh per ate qe ke??qe te le te jetosh edhe pse ti nuk e beson ate qe te dha jete ty dhe familjes tende??frika ndaj ZOTIT eshte falenderimi qe duhet ti besh,frikesohu se nuk do ti keshe nje dite keto qe te permenda dhe te pret nje grope e erret varri.Aty askush nuk te ndihmon dot dhe nuk te mbron,ketu frikesohu.ZOTI nuk ka nevoje per adhurimin tend,per lutjet e tua,por e ben per vete cdo gje.A valle mendon se e ngre apo e ul ti ZOTIN me adhurimin tend,a mendon se nuk i mjaftonin engjejt per ta adhuruar qe jane me mijera??cdo adhurim eshte shperblim per ty,ne te miren e vetes tende.A mendon ti se ai adhurimi i vogel i perditshem do te jete i mjaftueshem e do ti laje dot gjithe ato te mire qe te ka dhene ZOTI??
Ti ke te drejte besimi nuk imponohet po nuk e ndjeve se edhe ZOTI na ka informuar per kete ne librat e shenjte ,por me vjen keq qe ka kaq shume njerez qe qenken te kycur zemrat e tyre.Nese fillon dhe arsyeton,nese shikon ne zemer aty do ta gjesh peruljen qe te mungon ne gojen tende,po ta kerkosh ne llogjike do ta gjesh.dhe pasuroje shpirtin me te e mos e ler gojen e fantazine te te munde se kjo nuk eshte zgjuarsi.
Krijoni Kontakt