Albo a mund te me thoni, se cili eshte ai njeri i cili nuk ndihet ZOT, kur behet prind, kur behet me femije?! Se ne kohen e Adamit, "kapuca" nuk kishte, as "birth control pills" nuk kishte, Adami dhe Eva ishin perfekte, (bazuar ne perrallen se u krijuan nga nje krijese perfekte e mbinatyrshme), dmth u punonin allatet ne rregull; fakti se kafshuan "mollen" i bente drejt per se drejti prinder te ardhshem, se Adami nuk kishte pse ta bente me hile, qekurse nuk kishte pse te "derdhej jashte".Postuar më parë nga Albo
Po ju Albo i konsumoni mollet, apo kini frike se mos ju bejne alergji, si Adamit?! Pastaj, ajo molla eshte "molle" simbolike, nuk eshte frut i zakonshem, se kot nuk i thonin "pema e diturise" asaj "peme". Plus, Adami kur e keputi "mollen" dhe ... ja nguli mire "dhembet" bashke me Evan, nuk kishin femije, dmth ishin si kukudher, mes kafshesh - hengren "mollen", dhe .. e dini perrallen ju Albo - u bene njerez, familje, me femije, ama "ai" i madhi i zboi nga kopshti. Tani, mund te na thoni ju Albo, nqs ke nje shtepi te mrekullueshme, po nuk ke pasardhes, nuk ke femije, dhe ju thone: "Do te beheni me femije, nqs largoheni pergjithmone nga shtepia?" Si do te vepronit ju Albo? Do te mykeshit kukudh ne shtepine perfekte, apo do te dilje jashte saj e te perballoje jeten si prind?!
Ju Albo do ta kafshoni "mollen" ndonjehere, apo me urdher nga "Lart"?! (Gjithesesi, kur t'ju vije urdhri bejini edhe nje test ADN-je, se mos ju mashtrojne si Adamin.)
... Me pak fjale, Adami me Even hengren "mollen", dmth bene SEXXX, po ashtu vrullshem ama, se vetem kafshet kishin pare deri ne ate dite, e i kishin vezhguar si shtoheshin kafshet ndersa ata dy te shkretet hic, nuk benin perpara. Apo edhe kafshet nuk ...?! Se faktikisht ky fakt mungon ne perrallen e gjenezes. Edhe ..., kuptohet se edhe ne ditet e sotme nga te krishteret njihet teoria se "njeriu lind prej mekatit", prandaj edhe femijet e sapolindur pagezohen pas 40 ditesh nga lindja, per ti lare prej mekatit te prinderve te tyre, pra prej mekatit te krijimt te tyre. Po ju Albo "mekatoni" ndonjehere me raste, apo ... edhe ju si cdo besimtar i mire shkoni me parrullen "mekatet per njeriun jane!" Po kur "kafshoni ndonjehere mollen" ne dhomen e gjumit, jam kurioz te di ne i hiqni ikonat e profeteve nge faqet e murit, apo ...?!
Po te mos e kishte kafshuar mollen Adami, ne baze te perralles besoni ju Albo, ... sot nuk do te ishe ketu, qekurse i bie te jesh passsssssssssssssardhes i Adamit e Eves; ... edhe une nuk do te isha ketu, se nuk do te ishte ky forum i krijuar nga ju.
Vecse me nje ndryshim, ti nuk do ekzistoje ne kete bote, ne baze te perralles ku beson, ndersa une do te ekzistoja, sikurse ekzistoj - I LIRE, I PASKLLAVERUAR!!!
P.S.: Albo, mos harroni "mollet", se ju dobesojne me shendetshem se gjimnastika!!!
Krijoni Kontakt