Close
Faqja 28 prej 28 FillimFillim ... 18262728
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 279 prej 279
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-12-2006
    Postime
    179
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever
    Veq edhe mua kam nje pyetje o vella halil_gostivari (edhepse ndoshta ske deshire te te them vella). D.m.th. nje njeri kur po lindka qafir, do te vdese si qafir.

Esselamu alejkum vellezer MUSLIMAN .....
    Mos e quaj vella, se nuk e ki vella, politik rusi osht kjo hahaha , kishe un po sillem mir, qe me mujt e ēkyen ne 4 anė, po sta mban.

Edhe tani nese me lejohet te pergjigjem ne lidhje me pyetjen qe ke bere, dhe do te ofroj ajete te Kur'anit
    Zoti thot ne Kur'an
    E ata qė mohuan (Kur'anin dhe Muhammedin) pėr ta ėshtė njėsoj ua tėrhoqe vėrejtjen apo nuk ua tėrhoqe, ata nuk besojnė.
    pastaj menjeher pas kesaj thot
    All-llahu ua mbylli atyre zemrat, veshėt e tyre dhe nė tė pamurit e tyre ka njė perde, e ata kanė njė dėnim tė madh.
    pra nese Zoti nuk ja ka mbyllur zemrat, syt dhe veshet ateher ka shanc qe ata te udhzohen, ne te kunderten ata jan te humbur pergjithmon

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga ILyrium
    Mos e quaj vella, se nuk e ki vella, politik rusi osht kjo hahaha , kishe un po sillem mir, qe me mujt e ēkyen ne 4 anė, po sta mban.

Edhe tani nese me lejohet te pergjigjem ne lidhje me pyetjen qe ke bere, dhe do te ofroj ajete te Kur'anit
    Zoti thot ne Kur'an

pastaj menjeher pas kesaj thot

pra nese Zoti nuk ja ka mbyllur zemrat, syt dhe veshet ateher ka shanc qe ata te udhzohen, ne te kunderten ata jan te humbur pergjithmon
    Te lejohet si jo.
    Po more si nuk e kam, a osht ky shqiptar a jo.
    Kam nje keshille per ju, duhet te keni me shume besim ne tjetrin, sepse ju qe ndoshta urreni te tjeret ata ndoshta nuk ju urrejne juve.

Ju thoni se mua Zoti "ma paska mbyllur" zemren.

Une them per ju, se ju ja keni mbyllur vetit.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-12-2006
    Postime
    179
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever
    Te lejohet si jo.
    Po more si nuk e kam, a osht ky shqiptar a jo.
    Kam nje keshille per ju, duhet te keni me shume besim ne tjetrin, sepse ju qe ndoshta urreni te tjeret ata ndoshta nuk ju urrejne juve.

Ju thoni se mua Zoti "ma paska mbyllur" zemren.

Une them per ju, se ju ja keni mbyllur vetit.
    Nuk e ki vella , plasss hahaha sflliqet ai me treli njeri si ti.

Keshillat mbaj per vete , skam nevoj per prroēkat e tua.

Edhe un nuk thash se Zoti ti mbylli ty syt e veshet (megjithse do te deshiroja shum ), por un fola ne pergjithsi nuk tu drejtova ty.
    hajt mirmbetsh

i/e regjistruar Maska e kafiri
    Anėtarėsuar
    08-12-2006
    Postime
    50

Nga Nje Qeflli I Rakise

O mema natyre kush po me flet per diskutim ne forum, MJEKERPYKAT e veckel qe edhe per te menduar ju kane thene te mendojne si thote Sheriati. Pa piken e turpit na flasin per dialog nje tufe majmunesh qe nuk dine vecse te na shesin genjeshtrat per te verteta DHE SJANE VECSE CA TALIBANE TE VECKES QE DUAN TE HEDHIN MENDERET E TYRE NE ERE. Edhe ti qe me thua se do te shkosh ne Irak te uroj udhe te mbare sepse kete dua sepse sa me pak Dumbabiste te kete ky vend aq me perpara do te beje. Edhe te fundit qe do ju them: E madhja meme natyre te gjitha i beri mire si derrin dhe rakine, por nje gje sja mar vesh; cdeshi qe polli nje fare si ju NJE DJALL ME BRIRE ?!

DY BERXOLLA DERRI DHE NJE DOPJO RAKI JU ZGJASIN JETEN THOTE MJEKU.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kafiri : 03-04-2007 mė 12:26

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-12-2006
    Postime
    179
    Citim Postuar mė parė nga kafiri
    O mema natyre kush po me flet per diskutim ne forum, MJEKERPYKAT e veckel qe edhe per te menduar ju kane thene te mendojne si thote Sheriati. Pa piken e turpit na flasin per dialog nje tufe majmunesh qe nuk dine vecse te na shesin genjeshtrat per te verteta DHE SJANE VECSE CA TALIBANE TE VECKES QE DUAN TE HEDHIN MENDERET E TYRE NE ERE. Edhe ti qe me thua se do te shkosh ne Irak te uroj udhe te mbare sepse kete dua sepse sa me pak Dumbabiste te kete ky vend aq me perpara do te beje. Edhe te fundit qe do ju them: E madhja meme natyre te gjitha i beri mire si derrin dhe rakine, por nje gje sja mar vesh; cdeshi qe polli nje fare si ju NJE DJALL ME BRIRE ?!

DY BERXOLLA DERRI DHE NJE DOPJO RAKI JU ZGJASIN JETEN THOTE MJEKU.
    ti ec pastroe prapanicen se po te vie era

i/e regjistruar Maska e kafiri
    Anėtarėsuar
    08-12-2006
    Postime
    50

Per Mendere Palaret.

Shoku kam uje 24 ore dhe bej dush. Jo si ju qe vetem dinamiti i'ua shkallmon menderet e palara qe ju jane betonuar, po c'kusur kane te tjeret qe ndodhen rrotull jush?!

HIDH KUPA E PUTH CUPA SE DO KESH KOHE TE FLESH NE QETESI THOTE KAJAMI I VARFER.

i/e regjistruar Maska e buki19
    Anėtarėsuar
    20-09-2005
    Postime
    313
    Ketu i keni te gjitha pergjigjet :

http://www.jews-for-allah.org/jewish...d-reply.htm#11
    "Kur debatoni pėr ndonjė gjė mundohuni tė fitoj e vėrteta, e jo vetvetja"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-03-2007
    Postime
    200
    Citim Postuar mė parė nga kafiri
    Shoku kam uje 24 ore dhe bej dush. Jo si ju qe vetem dinamiti i'ua shkallmon menderet e palara qe ju jane betonuar, po c'kusur kane te tjeret qe ndodhen rrotull jush?!

HIDH KUPA E PUTH CUPA SE DO KESH KOHE TE FLESH NE QETESI THOTE KAJAMI I VARFER.
    Shaka pa kripe po me duken keto more kafiri. Ne muslimanet lahemi 5 here ne dite se e kena detyrim, po keshtu eshte kur keni prirjen me llomotit. Pastaj ju qe s'martoheni e keni ba zakon me vleresu menderat e tjereve, pavaresisht se s'iu pyet kush.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    per Matrix dhe mesia4ever dhe per te gjithe te krishteret:

e kam nje verejtje per ju ,me sa shofe per ju me i keq dhe i rrezikshem eshte nje musliman se sa nje ateist edhe pse muslimani si musliman eshte ne besim momneteist dhe pak a shume gjason ne besimin e juaj mirpo e shifni te arsyeshme qe ta perkrahni nje ateist qe e u rren nje besimtar...ku ne kete termin besimtar hyni edhe ju si te krishter...
    e shof qe ju jeni ne gjendje qe ta perkrahni nje ateist me qellim qe ta mposhtni nje musliman...
    po e verej se qfar besimi keni ju ,nuk ju pelqen qe te keni rival ne besim kjo eshte nje e mete ore per ju... d.m.th jo e dobishme...

rrespekte
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Faqja 28 prej 28 FillimFillim ... 18262728

Tema tė Ngjashme

1. Islami Sot Dhe Nesėr
    Nga llokumi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 22-09-2012, 10:50
  2. Paganizmi dhe monoteizmi
    Nga SuNRiSeR nė forumin Agnosticizėm dhe ateizėm
    Pėrgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 04-09-2009, 06:46
  3. Feja e vertete
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-04-2007, 16:39
  4. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  5. Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •