Close
Faqja 27 prej 28 FillimFillim ... 1725262728 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 279
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-03-2007
    Vendndodhja
    aty ku kam lind dhe aty ku do te vdes
    Postime
    13
    o dhasht zoti o matrix e ta vuloft zemren me vulen ma te zez qe e posedon zoti
    e kur pendimet e tua mos u pranofshin se je nje nder ma ti zijt e ma te eret qe ka pa feja krishtere.

kisha dash vec 2 sek tet takoj e ta kisa tregu fejen e muslimanizmit dhe ate te kristerit

sepse ne kete menir nuk mund te ta them se je larg apo ndoshta edhe ngat.

o i mjeri ti me pas mundsi e ma tregon vendndodhjen dot ishe ba nji rametli sikur amerikanet ne irak e kudo ne bot dot kisha derguar kafir me te madh para zotit

Godenalija Maska e Shpata
    Anėtarėsuar
    21-03-2007
    Vendndodhja
    Viti
    Postime
    9
    ev edhe pse nuk e kam lecu qka ka shenu ne Fillum por Valiii All-llahu te Shperbleft man se shum mir ke fol

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-03-2007
    Vendndodhja
    aty ku kam lind dhe aty ku do te vdes
    Postime
    13
    o hajn matrix me thuaj dicka reth dites se kijametit[apokalipsit]

Ja po te pyes;KUR DO TE NDODH DITA E KIJAMETIT [APOKALIPSIT]ne gjuhen tuaj dhe dot jap shum argumente dhe fakte o i mjeri ti o .............................. e cka mos

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-12-2006
    Postime
    179
    Citim Postuar mė parė nga halil_gostivari
    ok, atehere po me duhet te fshihem prej teje or barbar arabie...
    hahaha

Ti po te kishe prapanic me pre koka, shkoje ndihmoje vellezerit e tu ne Irak dhe nuk rrije ne Forum...

JO O TI KAFIR UNE NUK JAM ARAB POR JAM SHQIPETARE DHE NDOSHTA ME GJAK TE PASTER ILIRESH,
    SA I PERKET PER TU FSHIRE PREJ FAQES SE DHEUT , NUK JAM UNE AI I CILI VENDOS PER SHPIRTIN TEND. POR KUR ME PREKEN NE FENE TIME DHE KUR THUA TE PAVERTETA ATEHERE JAM I GATSHEM TE TA MAR EDHE SPIRTIN.EDHE PSE NDOSHTA DO TE BOJSHA MEKAT NDAJ ALL-AHUT , SEPSE VETEM I MADHU ZOT VENDOS KUR DHE KUJ TJA MAR SHPIRTIN.

PER PRAPANICEN TIME GABON SE KAM BILE GOXHA VALLA NUK FR.IGOHEM PREJ ASKUJ E ME SE PAKU PREJ TEJE , SE PO PATI NEVOJ SHKOJ EDHE NE IRAK , POR E SHOH SE NUK KA NEVOJ PER TE SHKUAR SE JAN TE TEPRT EHSE ATA QE JANE ATJE ,
    PRANDAJ CDO DIT IKIN NGA IRAKU KAFIRAT TE CILET JAN ATJE . E SHOHIM SE NUK DINE KA TJA MBATHIN ..........

ALL-AHU EKBER
    vėllaēko mos iu pergjigj sepse ja ben qejfin,perkujto kur Zoti thot ne Kur'an
    6. E ata qė mohuan (Kur'anin dhe Muhammedin) pėr ta ėshtė njėsoj ua tėrhoqe vėrejtjen apo nuk ua tėrhoqe, ata nuk besojnė.

ke te drejte vella . ta jap fjalen se prej sodit nuk i pergjigjem asnji KAFIRI..

se nuk jemi te vetmit te cilet japim argumente por kot se kafiri , kafir ka lindur dhe kafir do te vdese..

Esselamu alejkum vellezer MUSLIMAN .....

ALL-AHU EKBER.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-01-2007
    Postime
    135
    Citim Postuar mė parė nga Shpata
    ev edhe pse nuk e kam lecu qka ka shenu ne Fillum por Valiii All-llahu te Shperbleft man se shum mir ke fol
    Kotė e ke me zemra te vulosura , mos u merni me keta matrixat e forumit , ti vetem nisu nga baza e besimit te tyre besojn ne 3 zota , ku eshte more ketu llogjika e shendosh , eiiiiiiiiiiii shkojn te prifti refehen edhe ai jau fal mekatet , po qfar feje eshte kjo more ahahahahah , qfar faktori eshte prifti me ti fal mekatet .? Allahu na rruajt ,me te vertete nuk ka dhurate me te madhe ne kete bote se udhezimi ne rrugen e drejt , kta nuk e din te shkretet se ne diten e gjykimit Isai a.s ka me deshmuar kunder tyre.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga halil_gostivari
    ke te drejte vella . ta jap fjalen se prej sodit nuk i pergjigjem asnji KAFIRI..

se nuk jemi te vetmit te cilet japim argumente por kot se kafiri , kafir ka lindur dhe kafir do te vdese..

ALL-AHU EKBER.
    Veq edhe mua kam nje pyetje o vella halil_gostivari (edhepse ndoshta ske deshire te te them vella). D.m.th. nje njeri kur po lindka qafir, do te vdese si qafir.

i/e larguar Maska e forum126
    Anėtarėsuar
    05-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,198
    Shume keq sjellja e muslimaneve

Vellezer nese keni qellim qe te ziheni nuk eshte fusha e betejes forumi.Forumi per muslimanet eshte nje mjet dialogimi dhe debati dhe jo zenies.Nese ndonjeri prej jush nuk kontrollon veten sepse i urren padrejtesite ne irak apo ne ndonje vend tjeter nuk eshte thene qe urrejtjen ndaj padrejtesive ta nxjerri ne forum.

Me e keqa eshte kur shume muslimane shkruajne vetem fjale te padobishme te cilat nuk na tregojne ne muslimaneve ne nivelin qe duhet te jemi.Nese ndonjeri dialogon me qellimin qe fjala e ZOTIT TE BEHET ME E LARTA nuk eshte rruga e zenieve dhe e sharjeve ajo qe ben kete O vlla qellimi jot eshte qe njerzit te kuptojne islamin dhe jo njerzit te urrejne islamin.Qellimi yt ne forum nuk duhet te jete sharjet dhe ofendimet.Ke mundesi ne mynyren me te mire ti tregosh ketyre kristianeve se jane ne humbje.

Shiko si thote Allahu ne kuran

41:34.
    Nuk ėshtė e barabartė e mira dhe e keqja. Andaj, (tė keqen) ktheje me mirėsi, se atėherė ai, mes teje dhe tė cilit ka armiqėsi, do tė bėhet (si) mik i afėrt.

Citim Postuar mė parė nga alko71
    Pse ti cfare faktesh tjera pos Bibles ke?Kurfare keshtu qe jemi baras.

Mos harro se perandoria osmane e kishte ne dore ate mekam per shume shekuj.
    O vlla nuk je i barabarte ti me kristianin asnjehere.Nuk eshte e barabarte kurani me biblen, islamin me krishterimin, besimi monoteist me trinitetin, nese ske mundesi ti argumentosh nuk e ke farz per me biseduar.

Matrixi flet per gurin e zi .

Matrix mund te me thuash se per cfare flet bibla tek zanafilla kur flet per krijimin dhe gurin e oniksit kush eshte ky gur

7 Atėherė Zoti Perėndi formoi njeriun nga pluhuri i tokės, i fryu nė vrimat e hundės njė frymė jete, dhe njeriu u bė njė qenie e gjallė.

8 Pastaj Zoti Perėndi mbolli njė kopsht nė Eden, nė lindje, dhe vendosi nė tė njeriun qė kishte formuar.

9 Pastaj Zoti Perėndi bėri qė tė mbijnė nga toka lloj-lloj pemėsh tė kėndshme nga pamja dhe qė jepnin fruta tė mira pėr t'u ngrėnė; nė mes tė kopshtit gjendeshin edhe pema e jetės dhe pema e njohjes tė sė mirės dhe tė sė keqes.

10 Njė lumė dilte nga Edeni pėr tė ujitur kopshtin dhe ndahej nė katėr rrjedha uji.

11 Emri i lumit tė parė ėshtė Pishon; ėshtė ai qė rrethon tėrė vendin e Havilahut, ku ka flori;

12 dhe floriri i kėtij vendi ėshtė i mirė; aty gjenden gjithashtu bdeli dhe guri i oniksit.(zanafilla 2)

i/e larguar Maska e forum126
    Anėtarėsuar
    05-10-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,198
    Bibla po qe eshte pagane.Ajo thote qe Perendia lind.Kuptohet fjala perendi qe perdor bibla nuk eshte per Zotin sepse fjala perendi vjen nga perendim .E ndersa Zoti si ne emra dhe cilesi eshte madheshtor dhe i paster nga cilesite e vena nga njerzit mohues dhe pagane .

12 sepse dihet se Perėndia ynė lindi nga fisi i Judės, pėr tė cilin Moisiu nuk tha asgjė lidhur me priftėrinė.(Hebrejve 7)

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga I falimenduari
    o hajn matrix me thuaj dicka reth dites se kijametit[apokalipsit]

Ja po te pyes;KUR DO TE NDODH DITA E KIJAMETIT [APOKALIPSIT]ne gjuhen tuaj dhe dot jap shum argumente dhe fakte o i mjeri ti o .............................. e cka mos
    Nuk di pse moderatoret nuk ndermarrin masa ndaj ketyre qe ofendojne keshtu, po te ndodhte e kunderta (qe nje i krishter te ofendonte nje mysliman) te gjithe ateistet, agnostiket dhe te tjeret do t'i fillonin ankesat e tyre bile te krishteret do te perjashtoheshin nga forumi.

PERENDIA KA DALUR FITIMTAR

Ta them une kur do te ndodhe. Ate dite shume veta do te vajtojne. Pra si ne kohen e profetit Noji (Nuha), ata jetoni, pastaj erdhi permbytja...

Faqja 27 prej 28 FillimFillim ... 1725262728 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Islami Sot Dhe Nesėr
    Nga llokumi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 22-09-2012, 10:50
  2. Paganizmi dhe monoteizmi
    Nga SuNRiSeR nė forumin Agnosticizėm dhe ateizėm
    Pėrgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 04-09-2009, 06:46
  3. Feja e vertete
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-04-2007, 16:39
  4. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  5. Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •