Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12

Tema: Enveri Ynė

Enveri Ynė

Film rreth diktatorit Shqiptar - Enver Hoxha!
    Ne ditet e sotme e ofendojme, por kur vdiq ai trim edhe guri lotoj
    Pa shaka tani.

"Enveri Yne" eshte nje film dhe jo dokumentar. Nje pjese e gjere e filmit jane pjese te dokumentarit real nga arkivat nga Lufta e Dyte Boterore deri ne vdekjen e tij. Karakteri kryesor i filmit eshte nje direktor i cili eshte duke bere nje film rreth Enver Hoxhes dhe ai shkon permes Arkivat Nacionale per te mare materiale per filmin e tij. Pervec materialeve te vecanta treguar ne film, muzika e filmit eshte e shkelqyer. Eshte e gjitha Folklore Shqiptare e vertete, nga pjese te ndryshme te Shqiperise.

Skenari: Vath Koreshi
    Regjizore: Ibrahim Mucaj, Kristaq Mitro
    Operator: Bardhyl Martiniani
    Piktor: Kleo Nini
    Konsulent muzike: Aleksander Peci

Interpretojne:
    Ndricim Xhepa,
    Thimi Filipi
    Marjeta Ljarja
    Agim Shuke

Kush ka deshire mund ta shikoj on-line te tjeret te pushojne se te gjithe e urrejme ama kur reciton ai burr te kenaqet zemra

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Shume Teme Interesante..............

Ne Familjen Time Kane Qene Te Gjithe Simpatizante Te Enver HOXHES....e Vogel Kam Lexuar Shume Nga Veprat E Tij...per Mua Enver Hoxha Nuk Ishte Nje Diktator ..po Nje Udheheqes I Madh....dhe Ndoshta Nje Dite Figura E Tij Do Rradhitet Me Ate Te Marksizem Leninizmit.
    PO NE VDEKJEN E TIJ GJITHE POPÜLLI YNE KA QARE.....EDHE GURI SIC THUA TI

Respekte Per Temen
    "Carpe Diem"

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    ka ndonje link per download ?

i/e regjistruar Maska e King_Arthur
    Anėtarėsuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    Detroit U.S.A por me zemer dhe shpirt ne elbasanin tim.
    Postime
    2,411
    dhe une jam i interesuar per ta pare kete film thjesht per njohuri rreth ENVER HOXHES . si cdo sistem dhe atij sistemi i erdhi fundi dhe ai i takon te kaluares qe nuk kthehet me . por si nje person dhe si figure ai do te jete gjithmone i pranishem ne historine shqiptare .

Paqe! Maska e Matrix
    Anėtarėsuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Nė Zemrėn e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Cuditem si ka akoma njerez qe nderojne ate Vampir...

Populli qau se aq dinte atehere... Kujtonte se do e merrte lumi kur vdiq Enveri
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    ne radh te par ka ndonje link ku mund ta marim ???
    ne radh te dyt kete video eshte per ta par saliu me shoket e ti edhe nano bashk
    te shikojn vepren e te madhit enver hoxha

per mua Enver Hoxha eshte Udheheqes qe se ben me nena i dha shqiperis arsim ndertoj qytete etc vet filmi te thot se kusht ishte ai person

jam dakort me njerin ktu kur tha qe kur reciton enveri te kenaqet zemra
    sepse ai ato fjal i nxhirte nga zemra e ti
    me pak fjal ishte nje Udheheqes qe se ben me nena
    ciao
    Partizoni

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar mė parė nga Matrix
    Cuditem si ka akoma njerez qe nderojne ate Vampir...

Populli qau se aq dinte atehere... Kujtonte se do e merrte lumi kur vdiq Enveri
    me te paren qe shkruajte vampir ku e gjete kete o njeri pa arsim
    tek fjalia jote e dyt re vet brenda se shqiperin kur vdiq ai e mori lumi me verte
    ja ku jemi prap sot ne 2007 shqiperia pa uj pa drita pa vende pun korupsion i gjall
    edhe tjetra ska vende per vare me ne shqiperi se jan mbush plot po kshu eshte kur flasin nja ca si puna jote qe shkaturan shqiperin qe sot hym ne nje nga vendet me kot ne bot
    turp te vi nja ca si puna jote kur shajn Enver Hoxhen po ctju themi juve fmi jeni nga mendja do rriteni
    ciao
    Partizoni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    edhe une jam dakord me disa ketu se ENVERI ishte udheheqes dhe jo diktator
    sma merr mendja se shqiptaret ne europe(per ata qe e kishin shansin te dilnin)keqtrajtoheshin keshtu sic ndodh sot ku na fyejne se e dime se nuk kemi shtet.
    sot shqiperine e ka marre vertet lumi pa asgje
    na duket se u hapen dyert e europes dhe shpetuam por ai e paska ditur
    kam pa degjuar nje thenie
    kur e pyeten TITON pse i le serbet te dalin ne europe ai tha
    i kam blete e dalin me sjellin mjalte nga europa
    atehere ju drejtuan ENVERIT po ju pse si lini shqiptaret te dalin
    E ENVERI u pergjigj
    KETO TE MITE JANE GRENZA
    duket barcalete por eshte teper e vertete

Paqe! Maska e Matrix
    Anėtarėsuar
    02-11-2002
    Vendndodhja
    Nė Zemrėn e Hyjit!
    Postime
    3,123
    Citim Postuar mė parė nga mario kingu
    me te paren qe shkruajte vampir ku e gjete kete o njeri pa arsim
    tek fjalia jote e dyt re vet brenda se shqiperin kur vdiq ai e mori lumi me verte
    ja ku jemi prap sot ne 2007 shqiperia pa uj pa drita pa vende pun korupsion i gjall
    edhe tjetra ska vende per vare me ne shqiperi se jan mbush plot po kshu eshte kur flasin nja ca si puna jote qe shkaturan shqiperin qe sot hym ne nje nga vendet me kot ne bot
    turp te vi nja ca si puna jote kur shajn Enver Hoxhen po ctju themi juve fmi jeni nga mendja do rriteni
    ciao
    Mire thone, ketij populli i duhet... qe te te quaje baba...

Po si nuk e kuptoni se dhe keta kelyshet qe kemi ne krye, ky krye-vampir i ka pjelle. Keta qe na lene pa drita dhe e kane marre Shqiperine peng.

Vret njerez dhe te bejne hero, merresh me korrupsion dhe te bejne president, vetem ne Shqiperi ndodhin keto... (jo, me falni mbase dhe ne vendet aziatike dhe afrikane)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Matrix : 17-01-2007 mė 17:10
    Krishti: Ne Qiell me lavdine Hyjnore, ne toke me perulesine e sherbetorit!

pa he!... Maska e korēar
    Anėtarėsuar
    18-10-2002
    Vendndodhja
    NO god'S LAND
    Postime
    666
    Oiii... ja mbante ison shqiptari.
    Te kesh pare e te mos kesh pare po "k... kandari" si puna juaj mua nuk me kane zene syte.
    Te diskutosh per ideologjine komuniste kunder (versus) asaj kapitaliste, dhe te mbrosh ate komuniste... hajde de se dhe behet. Po te mbrosh Enverin. Une kam pershtypjen se ē'jane gjinia burrerore qe mbrojne akoma Enverin ose jane kelysha buēeje, tip borgjez byrokrat (raca me e poshter qe mund te egzistoje ne bote), ose kane ndonje gjen homoseksual (nuk kam asgje kunder homoseksualitetit kur eshte ne regullat e artit) por ketu behet fjale per ndonje gjen homoseksualiteti paksa i degjeneruar (mbase ndonje tip nekrofilie), sepse akoma i josh figura, po them figura dhe njehere, i nje te vdekuri. Po ajo qe eshte per te ardhur keq eshte ndergjegjia dhe ndienja e ndergjegjes e ketyre njerezve. Ndergjegjia historike. Problemi juaj "o ē'tu them une", eshte se ju nuk i kuptoni fjalet "diktator" apo "komunist". S'kini s'e si ti kuptoni. Ky eshte mallkimi juaj. Ju duhet te ini nga ata qe lexojne historine ne nevojtore kur jane zene kapse. (Ju uroj te bukosen nga e mbrapmja e te behen ullinj te zi. E vetmja gje qe meritojne.) E ē'tu besh ketyre tipave? Hiē mo s'ke ē'u ben.
    Perballe tyre me mijera njerez qe kane humbur te aferm e qe kane vojtur ne mish, kohen e Enverit. Nuk ja vlen, per respekt, te citosh keta njerez ne te njejten kohe me keta kelyshat e siperlartem. Po nejse thuaj le te egzistojne dhe ata sepse, neqofte se jemi politikisht korrekt, bota ka nevoje per perfaqesues te te gjitha llojeve : perfaqesues te gomarrllekut (eshte fjale e paket), si dhe perfaqesues te kategorive te tjera.

Te thuash "duhet qeshur me keta kopilat", nuk ja vlen, sepse kur qesh HARRON.

Nejse thuaj, ka ndonje vend ku mund ta shkarkojme kete filmin? S'e nuk duhet harruar!
    "Oj nan moj, thenke, a ma ep thiken ta prej Ameriken?"

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Shokėt e kėsaj kohe (Enveri ėshtė i gjallė)
    Nga Nice_Boy nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 26-04-2009, 05:22
  2. Ish-besnikėt rrėfejnė ...
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 17-10-2005, 20:23
  3. Kujtime te nje Gjykatesi
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-10-2004, 17:11
  4. Kujtime nga koha e ppsh-se
    Pėrgjigje: 44
    Postimi i Fundit: 22-02-2003, 07:58
  5. Enveri ne Drilon
    Nga edmko nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 30-01-2003, 20:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •