Postuar mė parė nga MI CORAZON
Core hepi vitin e ri i her !
asnji emer nuk gjehet .. Xheku osht i vetmi aktor i gjalle ... e perseris i vetmi aktor i gjalle qe ka 3 OSCARS !!!!
edhe shum shpejt ka me i bo 4 !
Postuar mė parė nga MI CORAZON
Core hepi vitin e ri i her !
asnji emer nuk gjehet .. Xheku osht i vetmi aktor i gjalle ... e perseris i vetmi aktor i gjalle qe ka 3 OSCARS !!!!
edhe shum shpejt ka me i bo 4 !
RIPPR
Ka kater, jo tre oskara. Kushedi sa golden globes...etc...etc.Postuar mė parė nga Acid_Burn
Shkurt muhabeti , eshte me i miri.![]()
P.S. Tani e pashe qe qenke Acid Burn-i. Happy New Year my lovely friend !
Po, po bllajnd qenka ! (lol)Postuar mė parė nga D&G Feminine
Tom Hanks eshte nga me te miret!
Cfare ka bere Blue Sky ? S'di gje. S'kam lexuar shume. ( ma ka prishur qejfin qe atehere qe debatuam per moshen e meshkujve ( partnereve) . Ajo i donte cuna te rinj e une burra ne moshe ( s'kam thene kurre pleq...lolololol).
Si jeni ju shoqnija? Me shendet mire?...Te tjerat rregullohen.
Me 23 janar shpallen kandidaturat per Oscar. Aman ju lutem, mos ia jepni perseri Xhekut, se e lodhet.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MI CORAZON : 20-01-2007 mė 21:21
Where does a thought go when it's forgotten?
Jo po 15 ... te katertin ja dhe ti mi ? nderhyre te ato shoket e komisionit ? lolKa kater, jo tre oskara. Kushedi sa golden globes...etc...etc.
RIPPR
Pittin me Jolie i pame shume here.YEs,cift i lumtur jane.Te shohim sa do zgjasi.
4 oscar ka vetem Katharine Hepburn,kurse Jack ka vetem 3 cmime
Edhe cuca e Jack ishte bere marshalla
Mbremje e bukur.
Une ja kam dhene me sa shoh, ate tek "Easy Riders".Postuar mė parė nga Acid_Burn
![]()
Kete vit po e merrka perseri , pra !
Sa erdha nga plazhi tani , Acid.
Oqeani s'kishte uje, por vaj... ! Kam bere ca foto ....( te natyres...lol) . Check e-mail-in, se Brari po e check already.![]()
Buenas noches amigo ...hasta manana!
Where does a thought go when it's forgotten?
Krijoni Kontakt