Nuk e di a ka shum te atill ne forum qe e kan ne qef lojen Minesweeper, por ju lus qe te bejm nje gar se kush e perfundon me se shpejti, kshtu une mendoj se tani per tani jam me i shpejti ;-)m me heret e di qe ka qen njeri me 9 sec
Nuk e di a ka shum te atill ne forum qe e kan ne qef lojen Minesweeper, por ju lus qe te bejm nje gar se kush e perfundon me se shpejti, kshtu une mendoj se tani per tani jam me i shpejti ;-)m me heret e di qe ka qen njeri me 9 sec
lol mua me acaron kjo loje po ajo e vogla seshte e veshtire beni te madhen ajo po qe eshte e veshtire ;o
Asnjera nuk eshte e veshtire, mirepo qellimi eshte te behet per nje kohe sa me te shkurter. Gjithsesi, do ti postoj edhe rezultatet per Intermediate dhe Expert.
o lale po qe ashtu puna po morr edhe una nje foto nga google me 3sekonda
ai ka vendosur edhe emrin e tij aty kshuqe nuk mendoj se eshte marre nga google
Nuk kam ndermend te merrem me ate se a mendon dikush se foto me siper eshte e vertet apo jo, pres qe te ket edhe postime tjera te lojrave te forumisteve tjere
kete jgashtesekondshin e kisha arritur diku rreth vitit 1997-8
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
tash dmth se e arrine per nje kohe edhe me te shpejte?Postuar mė parė nga Baptist
Jo kjo do te thote se tani mund te humbas edhe minutin per ta zgjidhur!Postuar mė parė nga master2006
![]()
E kishafjalen per atehere; nje here apo dy, e kisha aritur edhe tre-sekondeshin por se si me erdhi te mos ta them me pare.
ketu luan rrol fati i kombinimit dhe shpejtesia e reagimit te miut aq sa edhe mjeshteria . Nuk e kam luajtur qysh atehere kete loje.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Kjo loje te merzit fare. Me mire eshte solitaire xD.
School is practice, practice makes perfect, but nobody's perfect so why practice?
Krijoni Kontakt