Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 36
    Your Soul Is Mine!! Maska e Gregorian
    Anëtarësuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    ne zemren tende
    Postime
    32

Si duhet të jetë një lidhje dashurie?

si do te deshironit qe te ishte nje lidhje dashurie per ju...
    xhelozet psh:
    fshihen pas asaj qe e duan shume partnerin ose partneren ndaj dhe jane xheloz dhe nga ana tjeter ju a marrin shpirtin duke e kontrolluar dhe duke mosbesuar te partneri...
    si do te donit ta kishit partnerin?
    xheloz? indiferent apo asnjera nga te dyja!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    po pse vete nga nje ekstrem tek tjetri ti gregorian?

ne e duam xheloz, por po te jet shume xheloz se duam...po te jet indiferent nuk na do ai...po mos te jet indiferent fare eshte fanatik.

e ke degjuar ate me gomarin ti? se as un se kam degjuar mire...se si eshte dicka nje thenje qe i japin uje te ngrot dhe te ftot gomarit dhe gjithmon e kan gabim...po se di tamam si thuhet

un per vete e dua njeri inteligjent qe te di kur te jet xheloz dhe te jet aq sa duhet dhe te di kur te jet pak indiferent po jo me shume se sa duhet. Tani po vajta mora ndo nje malok un kok shkret mir te me behet sdo me ket ai faj.

Anëtarësuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    ne zemren tende
    Postime
    32

ekstremet??

Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    po pse vete nga nje ekstrem tek tjetri ti gregorian?

ne e duam xheloz, por po te jet shume xheloz se duam...po te jet indiferent nuk na do ai...po mos te jet indiferent fare eshte fanatik.

e ke degjuar ate me gomarin ti? se as un se kam degjuar mire...se si eshte dicka nje thenje qe i japin uje te ngrot dhe te ftot gomarit dhe gjithmon e kan gabim...po se di tamam si thuhet

un per vete e dua njeri inteligjent qe te di kur te jet xheloz dhe te jet aq sa duhet dhe te di kur te jet pak indiferent po jo me shume se sa duhet. Tani po vajta mora ndo nje malok un kok shkret mir te me behet sdo me ket ai faj.

tani ekstremet me pelqejne mua patriote se te mirat i di..sdua leksione
    tani une historine me gomarin nuk e di ...se ka kaluar shume kohe qe atehere per mua..por me keto qe kerkon ti o vajze vallahi veshtire do ta kesh per ta gjet
    jo per gje por kjo qe kerkon ti..ekziston pothujase tek te tere meshkujt...
    e anasjellta do ishte me e arshyshme per mendimin tim.dhe e anasjellta do te ishte qe...:
    nje femer qe te kete keto qe ti lartpermende per mos te thene qe nuk ekziston po themi qe edhe mund te gjendet

Gregorian

Anëtarësuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    ne zemren tende
    Postime
    32
    Po un nuk thash kush te pelqen ta hedhi kripen ne gjell....megjithate ok kur e hedh vet sa krip te pelqen ti hedhesh?
    Ti po te jesh i zoti e ben te gjith gjellen vet nga fillimi nuk le vetem kripen per tja hedhur vet

po normale qe e bej vet gjellen o patriote
    eshte me se llogjike..
    krip i hedh aq sa te me shijoje

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    krip i hedh aq sa te me shijoje
    domethen dole ne fjalet e mia!!!

po ty sikur te pelqenin gjerat ekstreme apo e kisha gabim?

domethen tani e kuptove "lexionin" tim qe ska pse te jet as shume xheloz po as indiferent partneri. gjella me krip dhe kripa me karar.

gjith te mirat.

si thua, ta rrisesh dhe ta edukosh vet qe ne djep?!
    ke ore?
    a nuk e di per ty, por un zarzavatet i blej te gateshme...vetem neqofte se me ndimon alnosa te mbiellim ndo nje gje ne catin e shtepis qe ti rris vet lol

Anëtarësuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    ne zemren tende
    Postime
    32
    domethen dole ne fjalet e mia!!!

po ty sikur te pelqenin gjerat ekstreme apo e kisha gabim?

domethen tani e kuptove "lexionin" tim qe ska pse te jet as shume xheloz po as indiferent partneri. gjella me krip dhe kripa me karar.

gjith te mirat.

ke ore?
    a nuk e di per ty, por un zarzavatet i blej te gateshme...vetem neqofte se me ndimon alnosa te mbiellim ndo nje gje ne catin e shtepis qe ti rris vet lol
    dashuria pa xhelozi eshte kontrate vetem dashuri nuk eshte..ok sweet herat?
    ke ca per te mesuar

i/e regjistruar Maska e crudelia
    Anëtarësuar
    02-11-2006
    Postime
    123
    me kujtohet qe kam lexuar dikur ne nje liber nje shprehje, "te duash dike nuk do te thote se nuk mund te jetosh dot pa ate qe do, perkundrazi..." dhe ka rezultuar shume e vertete. Nese dikush mendon se nuk mund te jetoje dot pa te dashurin/en atehere nuk e do ate, e ka thjesht fiksim, por shume te keq ama, eshte thjesht i/e verber.
    Ne lidhje partneret duhet te shkojne shume mire me njeri tjetrin, te ndjehen rehat, te kene shume komunikim dhe mirekuptim mes njeri tjetrit, te mos jene te dy gjela dmth. Ta vleresojne njeri tjetrin, te pelqejne shoqerine e njeri tejtrit, dmth njerezit me te cilet ata kane zgjedhur te rrine. Shoqeria tregon shume per mendimin tim, aty shihet sidomos se si sillet partneri qe ke zgjedhur. gjithashtu duhet te kene edhe nje raport te thelle intim, kjo per mendimin tim eshte me e rendesishmja, intimiteti e dallon nje lidhje dashurore nga nje lidhje e ngushte shoqerore. nese intimiteti eshte i forte, atehere askush nuk mund ta thueje ate dhe te futet brenda e ti ndaje "keta te dy". normale qe seksi ka rendesine e vete eshte shume i rendesishem biles. Dicka tjeter e rendesishme qe harrova te permend: te dy duhet te kene nje nivel arsimor, kulturor dhe intelektual te krahasueshem me njeri tjetrin. Gjeja me me pak rendesi por jo e parendesishme eshte qe duhet te kene njefare niveli ekonomik i cili nuk u shkakton strese te medha qe mund ti fuse ne konflikt me njeri tjetrin. Kaq po me vjen nder mend tani. Besoj se i jam pergjigjur denjesisht temes
    "bukuria perfekte eshte mjeti me i mire per te percmuar te miren perfekte" Konfuci

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Citim Postuar më parë nga crudelia
    me kujtohet qe kam lexuar dikur ne nje liber nje shprehje, "te duash dike nuk do te thote se nuk mund te jetosh dot pa ate qe do, perkundrazi..." dhe ka rezultuar shume e vertete. Nese dikush mendon se nuk mund te jetoje dot pa te dashurin/en atehere nuk e do ate, e ka thjesht fiksim, por shume te keq ama, eshte thjesht i/e verber.
    Ne lidhje partneret duhet te shkojne shume mire me njeri tjetrin, te ndjehen rehat, te kene shume komunikim dhe mirekuptim mes njeri tjetrit, te mos jene te dy gjela dmth. Ta vleresojne njeri tjetrin, te pelqejne shoqerine e njeri tejtrit, dmth njerezit me te cilet ata kane zgjedhur te rrine. Shoqeria tregon shume per mendimin tim, aty shihet sidomos se si sillet partneri qe ke zgjedhur. gjithashtu duhet te kene edhe nje raport te thelle intim, kjo per mendimin tim eshte me e rendesishmja, intimiteti e dallon nje lidhje dashurore nga nje lidhje e ngushte shoqerore. nese intimiteti eshte i forte, atehere askush nuk mund ta thueje ate dhe te futet brenda e ti ndaje "keta te dy". normale qe seksi ka rendesine e vete eshte shume i rendesishem biles. Dicka tjeter e rendesishme qe harrova te permend: te dy duhet te kene nje nivel arsimor, kulturor dhe intelektual te krahasueshem me njeri tjetrin. Gjeja me me pak rendesi por jo e parendesishme eshte qe duhet te kene njefare niveli ekonomik i cili nuk u shkakton strese te medha qe mund ti fuse ne konflikt me njeri tjetrin. Kaq po me vjen nder mend tani. Besoj se i jam pergjigjur denjesisht temes
    urime per lidhjen tende nese eshte kshtu ne te vertet!!!
    nuk do shtoja apo do hiqja as nje "," nga kjo qe lexova!

Anëtarësuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    ne zemren tende
    Postime
    32

une mendoj??

Citim Postuar më parë nga crudelia
    ju i jeni pergjigjur temes ne menyren me te mire te mundeshme..
    ishte nje kenaqesi qe lexova shkrimin tuaj...

Respect for you...
    Gregorian

i/e regjistruar Maska e crudelia
    Anëtarësuar
    02-11-2006
    Postime
    123
    Flm, uroj me gjithe shpirt tu ndodhe te gjitheve dicka e tille, fundja eshte dicka shume e rendesishme ne jeten e nje njeriu, sidomos sepse krijon baza te forta per nje familje te qendrueshme dhe te lumur
    Everything is connected
    "bukuria perfekte eshte mjeti me i mire per te percmuar te miren perfekte" Konfuci

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Komploti boteror
    Nga ORIONI në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 12:59
  2. Sqarim i dyshimeve në lidhje me risitë
    Nga hasanii në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 29-05-2005, 11:21
  3. Shtypi Italian: "Liderat e Kosovës e Maqedonisë, lidhje me Bin Laden"
    Nga Kosovari_78_Ca në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 23-05-2005, 22:16
  4. Kujdes tek Dashuria
    Nga Dito në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 02-12-2004, 21:52
  5. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •