njeriu zotin,me shto dhe mua tek lista se nuk paskam votuar
![]()
zoti Njeriun
Njeriu zotin
njeriu zotin,me shto dhe mua tek lista se nuk paskam votuar
![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Njeriu krijoj Zotin kur e pa se Zoti e kishte braktisur njeriun![]()
Elegance is an attitude.
Me 2 mendje votova Zoti njeriun por shof qe paska edhe manipulime...si psh Kushtrimi paska votu 2 here...po turp s'te vjen?
Nejse se paska nje surprize ne listen e pare...
![]()
shumm pyetje palidhje normale qe zoti njeriun hajt krijoje zotin smujsh nncncncn no coment
zoti krijoi njeriun .
si mund ta krijoj njeriu zotin pastaj si than edhe me heret disa, si u be puna qe 2 gjini mashkull-femer te krijoheshin vetvetiu prej natyres ?perse nuk u be gjinia asnjanse!nejse un nuk e kam prejardhjen prej majmunit se do isha me lesh tash duke u ngjitur neper pem a ku ta di un por jam njeri dhe kam prej ardhjen prej njeriu qe e ka kriju zoti , te me falni po per disa qe kan prejardhjen prej majmunit un nuk i takoj asaj race sepse do isha tash me vellezrit monkey duke qeruar banane .por jam njeri me gjith dijen qe na ka dhen zoti i madh
tung kaloni mir t'gjith
Zoti njeriun
zoti krijoi njeriun e njeriu fene, por mos iu zemeroni zotit per kete njeriun e sotem, se eshte nje skice e dale keq.........
O zot na jep fuqine te mbajme gojen mbyllur kur skemi gje per te thene!
Eshte shum e cuditshme qe injoranca eshte kaq verbuese ne boten ku jetojm sot.
Dhe si perfundim, del qe njeriun krijoi lejleku, mos ju pelqeft kjo, e zevendesojm me balenen vrasese se edhe ashtu ka nje stil so sweet
Haj medet. Universit ndoshta mund ti gjindet fundi, por jo edhe budallallekut te njeriut.
Nese perpara njerzit kan perdor shprehjen " rrno e mso " , sot eshte zavendsu ajo thanje me ket tjetren " rrno e injoro "
Sa e mjere duket bota kur disa qenie njerzore nuk dijn te logjikojne as me shume se shota..
Tani qe e mendoj kjo eshte nje pyetje shume e ngjashme me "Beri pula vezen apo veza pulen"?
Mund edhe ta shikoni ne kete menyre ekuivalente por te zhveshur nga ngjyrimet fetare.
Kur te gjeni nese beri veza pulen apo pula vezen, atehere do keni gjetur edhe pyetjen e temes.
Ndonjehere ne pyetje komike te ketij tipi te fshehura nen petkun e vezeve dhe pulave fshihet nje urtesi e madhe.
Krijoni Kontakt