Zoti njeriun...te gjitha mesimet fetare e mbeshtesin kete fakt dhe ka mjaft argumente per ata qe duan te shohin realen.
zoti Njeriun
Njeriu zotin
Zoti njeriun...te gjitha mesimet fetare e mbeshtesin kete fakt dhe ka mjaft argumente per ata qe duan te shohin realen.
ArsGothicė
Gjithcka qe ka ndodhur qe nga krijimi i tokes,e ka nje shpjegim,dhe mendoj se zoti eshte krijuesi i gjithckajedhe shpjegimi i vetem.
Postuar mė parė nga saimiri-uk
Dua te mendoj se zoti e ka krijuar njeriun.
Edhe jo anasjelltas, sepse do me vinte keq sikur mos te egzistonte dicka qe ne besojme.
Ne koken tende dhe askund tjeterPostuar mė parė nga MmEeTtIi
Barca
a me fjale te femijve po merresh a o SAMIRI - UK
ani kshyre qysh nuk ja ka pre mendja e fmijes me e ba Zoti me shkronje te madhe, sepse eshte emer i perveqem edhe rrespekti, kukuku cka mba kjo faqe e dheut.
leji keto sende, se shirk je ka ban o papagall.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ibn_halduni : 15-08-2007 mė 18:30
Nuk ka punė urgjente, por ka njerėz tė vonuar
Asnjeri ska fakte qe Zoti egziston apo nuk Egziston. Keto jane pertej njohurive tona. Personalisht besoj se njeriu ka krijuar Zotin si dicka per tu pasur frike dhe nga padituria per shpejgimin e disa fenomeneve.
P.S. Duke lexuar pergjigje ketu shof qe disa prej jush skane kuptuar pyetjen akoma e jo me te japin pergjigje!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 15-08-2007 mė 19:46
Zoti eshte shpikja e pare qe ka bere njeriu,sigurisht kemi zot me versione te ndryshme,dhe ēdonnjeri prej tyre i perjashton te tjeret,dhe e konsideron veten zoti i vertete,njeriu i shkrete sdi ēfare te beje, kujt ti besoje,me mire mos besoni fare,eshte zgjidhja me racionale,tek e fundit eshte nje shpikje koti.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Zotin e krijoj i Pazoti.
Njė shkrim i lashtė pellazg e ka pėrgjigjen. "Zotat i krijuam ne e jo na krijuan zotat."
All-llahu na ka krijuar ne dhe ēdo gje qe egziston.
Inter Campione d'Italia!!
2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013... 2500
Njeriu zotin,se po te ishte zoti ashtu sic e shprehin librat fetar, ai qe do zoteronte boten e do kishte pushtetin absolut do ishte e vete zoti, e jo njerzit qe perdorin termin zot per qellimet e tyre kombtare individuale etj;
Krijoni Kontakt