Ju lutem a i kujtohet njeriu se kush ka qene Miss Shqiperia 98 dhe 99? Miss Shqiperia dhe jo Miss Albania? Me duhet me shume ngut ju lutem. Do e vleresoja shume nese dikush do me ndihmonte.
Ju lutem a i kujtohet njeriu se kush ka qene Miss Shqiperia 98 dhe 99? Miss Shqiperia dhe jo Miss Albania? Me duhet me shume ngut ju lutem. Do e vleresoja shume nese dikush do me ndihmonte.
Venera Mustafa ka qene ne 98-99
Ja dhe link http://www.babaj-bokes.com/miss-sh.html
pse githe ky ngut?
besoj se albanez e ka gjet.
faleminderit albanez por Venera Mustafaj ka qene Miss Albania 1999 dhe jo Miss Shqiperia. Ne vitin 1998 u krijua dhe Miss Shqiperia si konkurs bukurie i pavarur nga Miss Albania. Gjithsesi faleminderit!
Aldona Elezi 1999
Po nuk i gjete dot mos plas dhe aq ,ketu tek site zyrtar i Miss Shqiperia dhe nuk e dine akoma kush qe 98-99.
Plus qe nuk e kam marr vesh ku eshte ndryshimi i Miss Albania me Miss Shqiperia.Mund te gjenin dicka me me kuptim nese duan te organizojne shume konkurse misesh.Sepse po te pije uje ky mis Shqiperia jashte nuk e njeh njeri Shqiperine keshtu qe do ta therrasin mIss Albania prape.
Po organizoj dhe une miss Arberia dhe Miss Iliria.
Ndryshuar për herë të fundit nga elen : 13-01-2007 më 10:22
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Kontrollo revistat ketu ne int, po pati ndonje. ose gjeji ne biblioteke po qe se je ne tirane. Revistat e shkollave apo ato te grave, ose gazeten intervista. I ke te gjtiha te arkivuara ne Biblioteken kombetare, dhe nese mbaj mend mire sot eshte e shtune dhe do jete mbyllur sepse eshte ora 3 atje.
"bukuria perfekte eshte mjeti me i mire per te percmuar te miren perfekte" Konfuci
Postuar më parë nga blue_crystal
Njehere i madhi SKENDERBE ka thene: Pse valle,ky dhe une nuk jemi nji ?! Kshu eshte edhe per Miss Albania dhe Shqiperia,nuk jane nji ? (shaka)
Uroj ta kesh gjetur.Gjithe te mirat.
e keni gabim , miss shqiperia 1998 ka qene vajza nga burreli Aldona Elezi ,
Me than qe kjo rrug me shpinte ne oqeanin e vdekjes , ne mes te saj u ktheva mbrapsht . Qe ateher me shfaqen shtigje te kurbeta te terthorta qorre.
rruku-shuku, dhe ti gabohesh si shoket me siper.
misi ka qene aldona elezi, dhe ajo qe thua ti.
lol.
Krijoni Kontakt