vajzat eshte gjynah ti ftosh per kafe
me mire dhe me shkurt i fton per seks
vajzat eshte gjynah ti ftosh per kafe
me mire dhe me shkurt i fton per seks
Me te vertet po mahnitem me adoleshencen e juaj si thon adoleshenca nuk perkufizohet me vite " vall ju forumista deshironi te jeni naive apo ju imponohet ,thjeshta ndoshta deshironi ta shikoni veten si femije sepse keni nostallgji nga e kaluara femijerore.
ja nje thenje filozofike qe ia pasqyron kapacietetin edisa forumisteve ,nese e gjeni veten ne kete thenje ateher jeni te afte ta kuptoni qellimin e eksaj teme qe duket qart se nuk verehet tek ju?
"INTELEKTI E NJERIUT VLERSOHET KUR VEREN TE PAVEREJTUREN DHE RRESPEKTON TE PAGJETUREN"
POR megjithate e kam pritur nje ngathtesi te forumisteve .
dhe ishte nje test per disa ,sepse ieshte nje tem e jashtezakonshme dhe kontraverze e cila nuk verehet me shikim te par dhe te dyte por lyp thellim te mendjes .
suksese.....
Fisnik Une Kam Oren E Lunchit Tani. Dhe Ty Do Te Ftoi Per Kafe .
A Vjen Ti Edhe Pse Nuk ME Njeh ?cfar Synimi Mund Te Kem Une Tek Ty Kur Vetem Se Sdua Te Pij Cafen Vetem ????
Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 15-01-2007 më 12:42
Per te pare qe a eshte vajza e nivelit pasi i ka pelqyer fizikisht! Gjate takimit ne kafe ose bar gjithashtu behet bisede e lehte pa treguar ndjenja te forta per pika te ndryshme ne jete.Kur një djalë e fton një vajzë për kafe/pije !!!
Perse kafeja eshte ideale? Sepse kur e sheh qe djali/vajza jane superdramatik, me nevoja (neediness), jo te nivelet etj etj e kthen pijen me fund dhe i thua "me fal por me duhet te shkoj per te ushqyer macendhe vajti vone"
Konkluzionet e hapesit te temes jane aq te ngushta sa fantazia shqiptare ne dating!
se pari si sqarim : ato tri gjerat qe i kam thene per mashkullin ,jan nje kendeveshtrim i botes se ndershme qe i behet botes se pandershme,d.m.th mashkulli qe eshet paraqit ne kete rast eshet shumica qe dominon ne shoqeri d.m.th raca e tyre eshet shumica qe pefaqeson pakicen e mashkujve.dhe ne nje studim siq eshte ky eshet marr si baze shumica .Postuar më parë nga alnosa
dhe per kete "oferten" per cafe , pasice me bere pyetje te pergjigjem une me nje pyetje te rangut te njejt![]()
Si mund te ftosh dike ne kafe , kur nuke e njef ti ate person qe e fton ne kafe?
dhe si mund te largosh vetmine nese pin kafe vetem?
synimi yt eshte nje bisede e zakonshme dhe largimi i vetmise?
per mua nuk existon nje gje:
"Miqqesi te ngushte ndermjet femres dhe mashkullit nuk mund te kete" ata te cilet pohojne te kunderten ....
Fisnik Po Nqs Une Te Takoi Ne Rrug Ty ,dhe Pak A Shume Te Njoh Ne Menyren Virtuale ...
Nuk Do Ma Besh Nje Ftese Per Cafe ????cfar Qellimi Te Keq Mund Te Kesh Ti ?po Marr Veten Time Pa U Futur Ne Balla Faqime Te Tjera ...
ti me pare me the qe nuk me njef , tashi me thua qe njifemi nga ana virtuale , a i bie kjo qe kemi filluar te njifemi me shume me njeri-tjetrinPostuar më parë nga alnosa
cfare rruge ishte ajo rruge me gure , me gropa ... rruge e asfaltuar , apo thjesht nje rrug e cila na shpie deri tek pirja e nje kafeje .... por pas kesaj cfare ke pergaditur sipas skenarit tend?
Une jam GeNtleMan edhe zakonisht ju jap perparesi femrave d.m.th. te me ftojne ato ne kafeheheh
Qelliminuk di cfare ke ti ne ate koken tende inteligjente .
hehehe shiko zemermendafshja Alnosa sic me rrefeve ti cenka nje rruge me veshtiresi , mundime , me erresira . me gropa gje qe me shtyri mua te te ndihmoj pasice jam zemergjere ne ndihme ndaj gjinise se kundertet. Pra , do te mar nje BATERI te gjate e cila do e ndriqoj ate vend te erret dhe e cila do na sjell deri tek synimi yne i perbashket , pra gjetja e rruges se humbur !!!Postuar më parë nga alnosa
Une skam asnje gje ndaj asaj femre , mirepo kam frike qe ajo te mos bie ne cmenduri (dashuri)![]()
Femra sdel asiher e humbur per aq here qe mashkulli paguan qafeneNuk jane budallacka femrat, cuna..haruat ju kush e futi shejtanin ne shishe
hahaha
mirpo nuk eshte sprove e mire dhe ta vlersosh veten se a je e pjekur a jone ate menyre.sepse ne ate moment vetem verteton se po te dhemb koka dhe nje mundesi ia jep mjekut qe te te mjekon heheh po ku na mbet vlersimi per pjekurin heh do shofim kur te mjekohesh hehehPostuar më parë nga alnosa
dhe me pas nje diagnoz per demet shkaktuar ne koke ..dhasht zoti qe te del diagnoza ne rregull ...por edhe kjo eshet pjekuri more ...hehe vetem me harxhimehahah
![]()
Krijoni Kontakt