Jam shume dakord ne cdo pike tenden.Por nuk do te thoja qe femra mund te humbase me te tre rastet.Postuar më parë nga fisniku-student
Jam shume dakord ne cdo pike tenden.Por nuk do te thoja qe femra mund te humbase me te tre rastet.Postuar më parë nga fisniku-student
Ne Jete Duhet Te Udhehiqemi Nga Arsyeja Dhe Jo Nga Pasioni
qe te njejten pergjigje qe ia kam bere alnoses >:Postuar më parë nga Igli_Vlonjati
Nje thenje."Gabimi me i vogel i femres mund te jete edhe gabimi me i madh i jetes"
separi keto qe 3 gjera nuk i hyjne nje shoqerie te moralshme dhe et sinqert ta kemi te kjae\rt kete..
1. Ka interes te drejteperdrejt ne ate femer?
---- : mashkulli ne kete rast ka interes te drejteperdrejt p.sh ne ty mirpo nuk d.m.th se ky interes te jet i ndershem ,mund te jete ne dem tendin sepse nje shfrytezim nuk do ishte fitimprures per ty dm.th u kuptuam ne kete...
2. ka per qellim qe ti thote per nje shoqe te saje qe ky e pelqen?
-----:ne kete rast mund te humb femra sepse nese ti je ndermjetesues per nje shoqe te ngushte tenden dhe ajo te beson si shoqe et zemres qe nuk i shkon mendja qe ti e tradheton,,dhe ia mundeson a tij mashkulli qe ate shoqe tenden te ja japesh ,mirpo ai ka qellime tjera ,qellime jo te ndershme(ta shfrytezoj ,aventure e perkoheshme) qe te sjell ty poziten e trdhetueses dhe thyerjen e besimit qe te ka dhene ajo shoqe .d.m.th ti tash bie ne poziten e e nje tradhetares.sepse ke thyer besen .
3. ka qellim qe te levdohet para shokeve se po shoqerohet me nje femer .
----:ne kete rast humb kajrte nje femere sepse ne kete rast mashkulli eshet ne rolin e mashtruesit (aktor)sepse perdhos karakterin tend e luan rolin e nje falsifikatori sepse paraqitet para te tjereve se ty te ka femer dhe te tjeret qe te shikojne ne kete moment binden se eshet evertet,thjesht nese nje femer gjendet ne ate pozicion ,meshkujt/mashkulli qe eshet i interesuar per ty humb interesimin sepse mendon qe je ne lidhje serioze me te .
per mua nuk existon :"miqesia e ngusht ndermjet mashkullit dhe femres"ajo eshet nje kamuflazh i nje dashurie te msheft.
sadopak u mundova te sqaroj dhe te pergjigjem asaj pyetje tendes.
Shqipetaret mendjen ke E keqja dhe Shfrytezimi e kan.
Pse gjithmon shkoni me iden se e ftoj per perfitim???
Nje shoqe une e ftoj ne kafe per te konsumuar nje muhabet, per ti thene dicka te me mbeshtesi apo kam nje gjendje te rend shpirterore dhe ftoj nje shoqe per kafe per te me ndihmuar. Per te me keshilluar.
Nuk jan vetem ato 3-pika ti mbledhesh dalin me mijera. Po ta shikojme ne formen e drejte po te jet per formen e zhdrejte jan ato 3-pika.
Kalofshi Mire.
Me Rrespekt Endri.
Liverpool is now where it belongsThe cry was no surrender,
We'll fight for the boys in red,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The team that Shankly bred.
We'll fight for Alun Evans,
We'll fight for Ian St.John,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The pride of division one - two- three - four
Listen to the Kopites roar
LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL
ore FISNIK UNE PO TE FTOI PER CAFE .Postuar më parë nga fisniku-student
DO VISH APO JO ?LERE DIAGNOZEN ,SE KJO LLOJ DIAGNOZE PER PIRJE CAFE
ESHTE SHUME E LEHTE ..SME DHE PERGJIGJE PER KETE ?DHE PASTAJ VIJME TEK ARSYETIMI DHE MUABETI QE BEHET NE TAVOLINE DUKE PIRE CAFETEK FITIMI APO HUMBJA
Heheh sdi si ta them ....po epranoje ftesen per en cafe > por nese hyne ne pune pika 1 e temes ateher ... mirpo te garantoje se pika 2 dhe 3 nuk do hyjne ne pune fare tek une sepaku... poe nuk te garantoje qe pika 1 etemes te mos hyje ne pune ne ftesen eper cafe hehehePostuar më parë nga alnosa
![]()
![]()
Ka 3 Kuptime Shoqerore , Interes Per Vajzen , Respekt Ne Pergjisi.
What Goes Around, Comes Around
Ti thuash tjetres per kafe ka ngelur si shprehje! Ne menyre te koduar ti e pyet a ka qejf te njihet me ty.
Krijoni Kontakt