Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 37
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408

Kur një djalë e fton një vajzë për kafe/pije !!!

Nje studim qe kam bere ;

Nese nje mashkull vendos ta ftoje nje femer ne cafe(ne bised) ne mendjen e nje mashkulli e gzistojne 3 gjerat qe e preukupojne;

1. Ka interes te drejteperdrejt ne ate femer?

2. ka per qellim qe ti thote per nje shoqe te saje qe ky e pelqen? dhe

3. ka qellim qe te levdohet para shokeve se po shoqerohet me nje femer .

ne te tri rastet femra humb ....

Ketu jam ne gjinin asnjanese edhe pse jam mashkull.

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Po pse vetem kaq pak synime paska a? Ja nje shembull banal: nje mashkull dhe nje femer, kane dalur nga provimi te inatosur, te dy, dhe ftojne njeri-tjetrin per kafe dhe diskutojne shume ne menyre profesionale rreth problemit ne fjale. Hë kush humbi, e kush fitoi ketu?

Fisnik, zakonisht hap teper tema 'te cuditshme' tek romanca, rralle here jam pergjigjur, por te them nje gje, se ke disa ide te vjeterura ne raportin mashkull-femer, duhet te pak te ndryshosh mendjen se je ne vitin 2007, e jo ne kohen e gurit.

PS:
    Per te miren tende, mos me keqkupto!
    My silence doesn't mean I am gone!

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anëtarësuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Ne rastin e pare si dihet a del e humbur apo jo vec nqs ai qe e ftoi eshte trafikant. Noshta mund te jete e kenaqur shum goca qe u ftua nga nje cun psh.
    Ne rastin e dyte goca nuk humb asigje vec nqs paguen cafet e cila quhet humbje vlere monetare qe sja ve askush re.
    Ne rastin e trete varet se ca tipi eshte ai qe e fton per cafe nqs ftohet me u mburr dikujt pastaj eshte i cik keq per gocen se nje grup i vogel mund te besojne perralat e cunit.

E cjane kto stutime qe ke bere mre? Ka plot raste tjera qe mund te dalesh me i goce pa humb ajo ose ti.
    Ja psh un dal me plot shoqe pi i cafe i ore dy ose shof naj film e shkojme secili ne shpi te veten edhe sna thote askush gje edhe nuk humb askush. Studimi yt qenka teper i kufizuar. Behu me i qarte kur hap tema te tilla se eshte me e lehte per ti kuptu.
    Ndryshuar për herë të fundit nga MICHI : 10-01-2007 më 18:04

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Smile

Per kafe?

Tani, nqs nje cun do me ftonte per kafe qe te me pyeste nqs do te kalojme naten bashke, pergjigjja do te ishte JO absolute...

Po une njehere nuk e pi kafen keshtuqe, edhe nqs do me ftonte per te me njohur, qe me te paren do stononte.....sepse une e urrej kafen me gjithe shpirt...lol.

Une i urrej uljet ne kafene faktikisht, kur kam ndonje gje per te mbaruar pune, krevati eshte shumeeeeeeee here me i rehatshem sesa nje tavoline me njerez verdalle. Me pak fjale, as mos lodhet fare ai cuni, se po te dua une ja bej te ditur, dhe ja bej te ditur mire biles, nuk i vi anash pjates se filxhanit me gisht deri sa te me dali fjala...

Edhe sa per lloqe e m'the t'thashi, prape ne krevat, krevati eshte per mua restorant, biblioteke, zyre, e c'te te doje zemra ty dhe atij bashke.
    As qe du me dit!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-12-2006
    Postime
    81
    Varet se cfare interasi ka mashkulli te femra. Mund te jen thjesht shoke dhe tregojne per gjerat qe jane duke kaluar ne jete dhe asnjeri nuk ka interes specifik tek tjetri. E rralle por ndodh.
    Jeta eshte e shkuter dita eshte e gjate

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Megjithate keto postime i kam pritur ne menyre qe te ju vlersoje naivitetin(kapacitetin mendor dhe psiqik)te disa forumisteve.

kam pritur reagime me te medha prej meshkujve mirpo femrat ishin avokatet etyre
    ,disa permenden 2007 qe ka lidhje me moralin te lutem morali nuk pret asgje prej viteve ,por teknologjia .sepse morali morali zgjidhet me perpjekje konkrete (me lexim te librave e dukative d.m.th jo romance)

kete studim e kam bere une vete e jo qe kam e mituar kend jo.sepse thot nje thenje gjermane"qdo emitim qalon"andaj edhe e kam bere vete .edhe pse i duket e quditshme dikujt dikujt mirpo ne stdudimet e mija lejoj "mendim ndryshe"se zakonishte ne librat e mi .i ofroje librave te mi fazen e kritikave dhe pasatj del ne botim.

jam per mendim ndryshe.........

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Varet nga forma sesi e fton.Mua psh nje shok i imi me ftoi ne kafe dhe e pashe qe ndersa po me ftonte irisi i syrit bente levizje te cuditeshme dhe qendrimi i tije fizik s'ishte aq normal.Pra kjo s'ishte ftese e paqellimeshme.

Nje dite tjeter me merr ne cel.nje shok qe e njoh qe ne femijeri dhe me thote: hajde ne x-vend ne x-ore se vallai s'ja kam idene fare x-kapitulli e me kete rast po fusim turinjte dhe ne ndonje filxhan kafeje Per mua diferenca eshte e qarte
    Kam vetem nje limit: qiellin!

KORCARE 4 EVER Maska e zhorzhi
    Anëtarësuar
    09-01-2007
    Vendndodhja
    atje ku lindja e diellit te jep nje shprese te re....
    Postime
    610
    une them se varet nga mardheniet qe kane ata te dy,se pa e njohur mire mashkullin nuk mund te shkosh per kafe me te ,e pa e ditur perse sherben kjo kafe....

Citim Postuar më parë nga fisniku-student
    Nje studim qe kam bere ;

Nese nje mashkull vendos ta ftoje nje femer ne cafe(ne bised) ne mendjen e nje mashkulli e gzistojne 3 gjerat qe e preukupojne;

1. Ka interes te drejteperdrejt ne ate femer?

2. ka per qellim qe ti thote per nje shoqe te saje qe ky e pelqen? dhe

3. ka qellim qe te levdohet para shokeve se po shoqerohet me nje femer .

ne te tri rastet femra humb ....

Ketu jam ne gjinin asnjanese edhe pse jam mashkull.
    e njejta gje mund te vleje dhe per femrat kur nej mashkull e fton per cafe....

ama more fisnik kto observime qe ke bo ti jane shume subjektive dhe fare te holla. ka shume arsye qe dikush fton dike per kafe:- Interes me se shumti. dhe ka shume arsye qe dikush e pranon ftesen per kafe:-interes me se shumti...

te dyja anet jane perhere fitues yllo

p.s. pse je kaq pesimist?
    the more you love a memory, the stronger and stranger it gets

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Fisnik Une Pres Pergjigjen Tende .
    Pse Humbin Vajzat ?shume Filozofik Je Mor Djal .
    Si Do Qe Te Jete PUna ,per Mire Apo Per Keq Pije Cfafen .po Qe Per Te Mire Vazhdo Merr Dhe 1 Cafe Tjeter ,po Qe per Te Keq Ciao I Thuaj ...ska Pse Humb Njeri .

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •