Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 55
    i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641

Sa milion Euro i kemi dhënë Greqisë ne kembim te videos?

Shenim: Informacioni i meposhtem eshte marre i gatshem ne disa faqe shqiptare ... Une thjesht po ju trasmetoj infomracionin....

Debati per Videon raciste greke perfshiu shume qytetare, analiste, media e institucione. Ne po percjellim njerin prej tyre, qe ofron te pakten disa shifra. Idete e ketij shkrimi jane te autorit.

Nga ANTIREKLAMA
    Gjatë vitit të kaluar, i dhamë Greqisë:

* 406.5 milionë euro mallra të importuara
    * 300 milionë euro duke përdorur AMC dhe Vodafone
    * 68.6 miliardë lekë në formë depozitash në katër bankat greke që veprojnë në Shqipëri
    * I dhamë për pak para edhe punën e djersën dhe paguam diskriminimin e 800 mijë bashkëatdhetarëve tanë
    * Gjithsej i dhamë grekëve mbi 1.5 miliardë euro, ose 25% të prodhimit të brendshëm bruto të vendit tonë.

Si shkëmbim për këtë morëm jo thjeshtë këngën e ushtarëve grekë që duan të bëjnë lidhëse këpucësh me zorrët tona. Morëm edhe poshtërimin në Tiranë me politikanë homoseksualë që nuk guxojnë ta ngrejnë zërin.

Ti mund t'i japësh një përgjigje urrejtjes greke cdo ditë, sa herë që shkon të bësh pazar, sa herë që mbush makinën me karburant, sa herë që ulesh në lokal, sa herë që vendos të zgjedhësh bankën ku do të depozitosh paratë.

Më poshtë ke një listë me mallrat dhe shërbimet greke që ne i kemi identifikuar. Nuk janë të gjitha mallrat, por nëse di të tjera, atëhere ju lutem, shtoni emrin e produktit grek që nuk e shihni në listë dhe më pas dërgoje këtë email te të gjithë miqtë e tu, me kushtin që të mos jenë nga deputetët e kuvendit. Nëse ke mundësi, printoje një apo disa kopje të kësaj liste dhe tregoja prindërve apo miqve të tu që nuk e përdorin emailin.

Dhe ki parasysh se jemi vetëm ne, shqiptarët e ndërgjegjshëm që mund të komunikojmë dhe reagojmë përmes internetit. Çdo gjë tjetër në këtë vend e paska shitur prapanicën.

Lista e kompanive dhe mallrave dhe shërbimeve greke TE CILAT NESE NUK KONSUMOHEN PAKESOJNE EUROT QE SHKOJNE NE GREQI

Bankat
    1. Alpha Bank
    2.Tirana Bank
    3. NBG bank
    4. Emporiki bank

Kompanitë e sigurimeve
    1. Interalbanian

Kompanitë e karburanteve
    1. Global Petroleum
    2. Mamidoil
    3. Evroil

Markat e shpërndarjes me pakicë të karburanteve
    1. JetOil
    2. Elda
    3. Eko

Mallra konsumi të importuara nga Greqia ose të prodhuara në Shqipëri nën pronësi grekësh apo të shiturish. (Përfshihen prodhime evropiane të marketizuara nga kompani greke në Shqipëri)
    1. Pepsi
    2. Glina
    3. Bureto
    4. E gjithë linja Elka
    5-Cigaret karela, slims
    6. Patatinat Lays
    7. Seven up
    8. IVI
    9. Heineken
    10. Amstel
    11. Chipita
    12. Barilla
    13. Henkel
    14. Makaronat Misko
    15. seven days korosan
    16. patatinat chipsy
    17. bake rolls
    18. Molto
    19. Kaotonik
    20. Fineti
    21. Torta Jotis
    22. Trahana Jona
    23. Linjat kozmetike Fa, Taft, Palete, Schauma, Vademecum, Rilken
    24. Detergjentët Dixan, Bref, Silan, Pur dhe Rex
    25. Të gjitha mallrat e kompanisë Elka

Kompanitë e transportit
    1. Interalbanian, udhëtimi me autobuzë Shqipëri Greqi.
    2. Olympic Airways
    3. Joy travel

Mos harro! Kjo listë nuk mbaron këtu. Sa herë që të hyni në supermarket, përpiquni të identifikoni mallra të tjera "Made in Greece". Shtoje dhe plotësoje këtë listë dhe para së gjithash, mos konsumo mallra greke ose të marketizuara nga kompani greke. Ky është i vetmi reagim që mund të bëjmë ne, shqiptarët që nuk merremi me politikë dhe që ende nuk e kemi shitur nderin.

Kete informacion ja trasmetoni edhe te tjereve nese ju duket i arsyeshem..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 19-03-2007 më 18:46

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Une jam Tropojan dhe nuk me lidh asgje me Greqine vec urrejtjes qe kam per ta....

Por a mendon ndonjeri se Greqia gati gati puneson me shum Shqiptare se vet Shqiperia?????

Edhe une jam person qe ktu ne Londer kisha nje shok nga Greqia, ishim sebshku ne universitet....nejse ndodhi vrasja e atij tifozit ne Greqi pas fitores son,,,,,edhe kur takohem heren tjeter me te, mbaj nje far distance prej kti Grekut....nejse vazhduam mhabet, dhe e cova ne ate pike saqe po te reagonte ai edhe pse e ofendova une i pari,,,,do ta kisha rreh ti kisha shtramu turinjte edhe faji do ti ishte ngel vetem atij.....pra duhet te ja u dhijme ama me stil e jo me ra viktimaaa....

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga che_guevara86
    Shenim: Informacioni i meposhtem eshte marre i gatshem ne disa faqe shqiptare ... Une thjesht po ju trasmetoj infomracionin....

Debati per Videon raciste greke perfshiu shume qytetare, analiste, media e institucione. Ne po percjellim njerin prej tyre, qe ofron te pakten disa shifra. Idete e ketij shkrimi jane te autorit.

Nga ANTIREKLAMA

Gjatë vitit të kaluar, i dhamë Greqisë:

* 406.5 milionë euro mallra të importuara
    * 300 milionë euro duke përdorur AMC dhe Vodafone
    * 68.6 miliardë lekë në formë depozitash në katër bankat greke që veprojnë në Shqipëri
    * I dhamë për pak para edhe punën e djersën dhe paguam diskriminimin e 800 mijë bashkëatdhetarëve tanë
    * Gjithsej i dhamë grekëve mbi 1.5 miliardë euro, ose 25% të prodhimit të brendshëm bruto të vendit tonë.

Si shkëmbim për këtë morëm jo thjeshtë këngën e ushtarëve grekë që duan të bëjnë lidhëse këpucësh me zorrët tona. Morëm edhe poshtërimin në Tiranë me politikanë homoseksualë që nuk guxojnë ta ngrejnë zërin.

Ti mund t'i japësh një përgjigje urrejtjes greke cdo ditë, sa herë që shkon të bësh pazar, sa herë që mbush makinën me karburant, sa herë që ulesh në lokal, sa herë që vendos të zgjedhësh bankën ku do të depozitosh paratë.

Më poshtë ke një listë me mallrat dhe shërbimet greke që ne i kemi identifikuar. Nuk janë të gjitha mallrat, por nëse di të tjera, atëhere ju lutem, shtoni emrin e produktit grek që nuk e shihni në listë dhe më pas dërgoje këtë email te të gjithë miqtë e tu, me kushtin që të mos jenë nga deputetët e kuvendit. Nëse ke mundësi, printoje një apo disa kopje të kësaj liste dhe tregoja prindërve apo miqve të tu që nuk e përdorin emailin.

Dhe ki parasysh se jemi vetëm ne, shqiptarët e ndërgjegjshëm që mund të komunikojmë dhe reagojmë përmes internetit. Çdo gjë tjetër në këtë vend e paska shitur prapanicën.

Lista e kompanive dhe mallrave dhe shërbimeve greke TE CILAT NESE NUK KONSUMOHEN PAKESOJNE EUROT QE SHKOJNE NE GREQI

Bankat
    1. Alpha Bank
    2.Tirana Bank
    3. NBG bank
    4. Emporiki bank

Kompanitë e sigurimeve
    1. Interalbanian

Kompanitë e karburanteve
    1. Global Petroleum
    2. Mamidoil
    3. Evroil

Markat e shpërndarjes me pakicë të karburanteve
    1. JetOil
    2. Elda
    3. Eko

Mallra konsumi të importuara nga Greqia ose të prodhuara në Shqipëri nën pronësi grekësh apo të shiturish. (Përfshihen prodhime evropiane të marketizuara nga kompani greke në Shqipëri)
    1. Pepsi
    2. Glina
    3. Bureto
    4. E gjithë linja Elka
    5-Cigaret karela, slims
    6. Patatinat Lays
    7. Seven up
    8. IVI
    9. Heineken
    10. Amstel
    11. Chipita
    12. Barilla
    13. Henkel
    14. Makaronat Misko
    15. seven days korosan
    16. patatinat chipsy
    17. bake rolls
    18. Molto
    19. Kaotonik
    20. Fineti
    21. Torta Jotis
    22. Trahana Jona
    23. Linjat kozmetike Fa, Taft, Palete, Schauma, Vademecum, Rilken
    24. Detergjentët Dixan, Bref, Silan, Pur dhe Rex
    25. Të gjitha mallrat e kompanisë Elka

Kompanitë e transportit
    1. Interalbanian, udhëtimi me autobuzë Shqipëri Greqi.
    2. Olympic Airways
    3. Joy travel

Mos harro! Kjo listë nuk mbaron këtu. Sa herë që të hyni në supermarket, përpiquni të identifikoni mallra të tjera "Made in Greece". Shtoje dhe plotësoje këtë listë dhe para së gjithash, mos konsumo mallra greke ose të marketizuara nga kompani greke. Ky është i vetmi reagim që mund të bëjmë ne, shqiptarët që nuk merremi me politikë dhe që ende nuk e kemi shitur nderin.

Kete informacion ja trasmetoni edhe te tjereve nese ju duket i arsyeshem..

Plotesisht dakort me tyja sepse une personalisht i Urrej Greket.

Por ku eshte prodhimi vendit qe neve te identifikojme mallrat e Importuara nga Greqia?Apo do rrojme me ajer?Ketu ne Itali nuk ka por flitet per ne Shqiperi.

Urrejtja ndaj Grekut eshte shume e madhe por ekonomia nuk ben pjese.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 26-03-2007 më 12:46

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Postime
    10
    kjo me duket mënyrë e zgjuar për ti luftuar.
    "kali ka kater kom"

i/e regjistruar Maska e che_guevara86
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    verdalle anej ktej
    Postime
    641
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO
    Plotesisht dakort me tyja sepse une personalisht i Urrej Greket.

Por ku eshte prodhimi vendit qe neve te identifikojme mallrat e Importuara nga Greqia?Apo do rrojme me ajer?Ketu ne Itali nuk ka por flitet per ne Shqiperi.

Urrejtja ndaj Grekut eshte shume e madhe por ekonomia nuk ben pjese.

Gjithsesi ne duhet te bejme nje lufte ekonomike me Greqine dhe me ane te intelektualve tane se mos kutjoni se mund te plasi nje lufte ...
    Nuk te le europa ....
    Sot shtetet e medha po ndeshen ekonomikisht kush e fiton kete ndeshje eshte shtet i fuqishem....
    Ekonomia jone eshte pertoke pertoke fare thuaj ...
    Gjithsesi ne kur blejme nej produkt nuk mund te themi e produktet e shqiperise nuk kane ndonje cilesi ...
    Por ato qe tregtojne fimrat me te fuqishme si ELKA etj i blejme sepse na shtyn reklama kurse biznesi jone shume pak mundesi ka per reklame si pasoje dhe injorances se ti

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Pergezimet e mija per temen.

Larguar.
    Anëtarësuar
    02-11-2005
    Vendndodhja
    në Blog
    Postime
    1,121
    Pse nuk thote Antireklama se ne Shqiperi 25% e popullsise jeton ne varferi ekstreme (pra me me pak se 1 dollar ne dite), dhe ne vend qe te kerkoje me shume investime, kerkon qe ti zhduki ato?

Neqofte se largohen investimet greke nga shqiperia ose emigrantet shqiptare ne greqi nuk dergojne para ne shqiperi, ajo 25% do behet 75% dhe nazarko do detyrohet te haje letren qe tani po e shperdor duke shkruar idiotesira.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 26-03-2007 më 12:51

i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anëtarësuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    671
    Ata investitoret e tu grek vijne ketu per tua vjedhur dhe ate 1 dollarshin.

Nuk kemi nevoje per matrapazet e batakcinjte greke qe po e rrjepin kete popull, ka plot te tjere me te mire, po fajin e kane keta pushtetaret tane qe lepijne b.ythen e grekut.

Perjashtuar Maska e riu
    Anëtarësuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    Ej cuna e goca, kush ka dicka ne dore prej jush, neper firmat e ndermarrjet ku punoni filloni te interesoheni per marredhenie me firmat nordike dhe gjermane. Jane njerezit me korrekte dhe me te disiplinuar per natyren e cdo biznesi. Mjaft i lepime tulet grekeve dhe italianeve. Mos jini me fshatare por shfrytezojeni mundesine e rrjetit nderkombetar.

Duhet te marre fund njehere e mire kjo katunaresi e mendimit dhe injoranca qe na karakterizon. Serbi, greku turku dhe italiani nuk jane partnere biznesi por hajdute me diplome.

Nqs shefat neper firmat ku punoni i keni te afte dhe jo matrapaze, diskutoni mundesite e bashkepunimit me gjermanet dhe vendet nordike. Nuk do te pendohet askush. Per me teper te gjithe ata flasin anglisht. Po ashtu dhe firmat ceke jane serioze. Keto vende une i rekomandoj per cfaredo biznesi. Nqs keni pak ndjenje pergjegjesie, beni dicka sot sepse ne vete i kemi ne dore keto gjera. Nuk vlen me te degjohen inkompetente si ata qe na qeverisin. Nuk behet puna me komuniste si Rama, Meta, Berisha, Nano, Moisiu, etj. por vetem me nacionaliste dhe me rinine.

Jini vetvetja kalamoja, mjaft degjuat pacavuret orientalo-komuniste qe parazitojne mbi ne.

i/e regjistruar Maska e terili1
    Anëtarësuar
    05-03-2007
    Postime
    124
    [QUOTE=Tannhauser]Pse nuk thote Nazarko se ne Shqiperi 25% e popullsise jeton ne varferi ekstreme (pra me me pak se 1 dollar ne dite), dhe ne vend qe te kerkoje me shume investime, kerkon qe ti zhduki ato?

Neqofte se largohen investimet greke nga shqiperia ose emigrantet shqiptare ne greqi nuk dergojne para ne shqiperi, ajo 25% do behet 75% dhe nazarko do detyrohet te haje letren qe tani po e shperdor duke shkruar idiotesira.[/QUOT]

ceshte ajo firme o shqiptar. ,..........( apo je grek )

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 17-01-2013, 12:29
  2. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  3. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  5. Implikimi i pushtetareve ne krimin e organizuar
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-08-2002, 04:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •