Mbreme po ndiqja lajmet dhe pashe qe mijera qytetare nga e gjithe Shqiperia po perkrahnin nje proteste te organizuar nga Opozita kunder Qeverise dhe "krizes energjitike" Nderkohe qe kufizimi i energjise do vazhdoje akoma ne ditet e ardheshme.
Mbreme po ndiqja lajmet dhe pashe qe mijera qytetare nga e gjithe Shqiperia po perkrahnin nje proteste te organizuar nga Opozita kunder Qeverise dhe "krizes energjitike" Nderkohe qe kufizimi i energjise do vazhdoje akoma ne ditet e ardheshme.
Ca jane keto shkrime,ca jane keto artikuj qe te japin shpresa te kota,Kusha jane keta qe po tallen me kete popull gati per 20 vjet rresht!!!???
Nuk ja vlen as per tu bere copy&paste ketyre artikujve qesharak te politikaneve shqiptare.
A GOOD FRIEND IS LIKE A PC:Enters Your Life,Saves You In His Heart,Formats Your Problems & Never Deletes You.
Viti 2007
Shqiperia--Nuk ka 24 ore uje
Nuk ka energji elektrike 24 ore
Nuk ka siguri
me pak fjale ska asgje elementare per nje jetese normale.
ja dhe nje mallkim alla korcarce per te gjithe pseudo politikanet tane qe nuk kane hapur nje liber per te lexuar, qe ne momentin e vetshpalljes te te qenit politikan.
"Ju rente kanceri , ju rente"
Balkanweb, 13/01/2007 - 08:22
KQZ vendos: Pa drita, votimi dhe numërimi me qiri• ROZETA RAPUSHI
Çdo qendër votimi do të paiset me qirinj nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve për të votuar në 18 shkurt. Si rrallë herë, KQZ ka vendosur të sigurojë me qirinj çdo qendër votimi e komision ku do të bëhet numërimi i votave dhe do të dalë rezultati i zgjedhjeve lokale. Në kulmin e krizës energjitike dhe frikës se energjia nuk do të mjaftojë për të qenë 24 orë e më pas ditën e zgjedhjeve, KQZ-ja është furnizuar me qirinj për t’ua shpërndarë 4800 qendrave të votimit që ndodhen në të gjithë vendin. Institucioni ka gjetur një mënyrë shumë praktike për të shpërndarë “dritën”, në rast të ndonjë kolapsi energjitik ditën e zgjedhjeve. Në çdo kuti votimi do të vendosen 2 qirinj, që do të mbahen nga Qendrat e Votimit dhe do të përdoren në rast të mungesës së energjisë elektrike. Ata (qirinjtë) do të jenë të mjaftueshëm për të ndriçuar vendin ku do të votohet, pasi një qendër votimi, merr disa kuti së bashku me dy qirinjtë që ndodhen në secilën. Vendosja e qirinjve bëhet në pamundësi të sigurimit të çdo qendre votimi me një gjenerator për ditën e zgjedhjeve, apo në rastin më të mirë, të sigurimit me energji pa limit nga KESH-i të qendrave atë ditë. Marrja e masave për dritë ditën e votimit, bëhet në një kohë kur vendi është përfshirë nga kriza energjitike. Situata tepër e rënduar është në qytete e fshatra të thella të vendit, ku energjia mungon për rreth 10 orë. Ndërkohë që edhe në kryeqytet orët e territ vazhdojnë.
Dëmet
Debatet politike dhe kriza parazgjedhore, jo vetëm ka bllokuar punën në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, por ka çuar dëm edhe mijëra lekë. Rreth 80 mijë postera që KQZ-ja ka përgatitur për ndërgjegjësimin e zgjedhësve që të votonin në datën e dekretuar nga Presidenti i Republikës për zgjedhjet 20 janar, shkojnë dëm. Me diskutimin dhe arritjen e një marrëveshjeje për shtyrjen e zgjedhjeve në 18 shkurt, asnjë nga posterat e bëra nga KQZ-ja nuk vlejnë më. “Nuk mund të përdoren posterat e bërë për ndërgjegjësimin e zgjedhësve që të votojnë në 20 janar, sepse kjo datë nuk është më”, - tha zëdhënësi i KQZ-së, Leonard Olli. Sipas tij, Komisioni do të bëjë postera të tjerë, ku do të korrigjojë vetëm datën e zgjedhjeve. Por para se të ndërmarrë këtë nismë, KQZ-ja do të sigurohet mirë për marrëveshjen dhe do të presë dekretimin e datës së re të zgjedhjeve, në mënyrë që sërish ato të mos shkojnë më dëm. Për sigurimin e posterave do të harxhohen sërish para, që do të merren nga fondi i KQZ-së për zgjedhjet. Ndërkohë që humbje Komisioni ka pasur edhe në bërjen e reklamave të tjera. KQZ-ja ka realizuar spote në radio për rritjen e pjesëmarrjes në zgjedhje si dhe spot televiziv po për të njëjtën çështje. Të dy realizimet do të ndryshojnë me ndryshimin e datës së zgjedhjeve. Të gjitha problemet janë krijuar nga mosmarrëveshjet mes partive politike për zgjedhjet.
Populli i lumturuar ne pritje te deklarates se perbashket berisha - nano per zgjidhjen e krizes energjitike ...
![]()
“I gjithë arti i qeverisjes qëndron në artin e të qenit i ndershëm”
Thoma Jefferson
hahaha.....Postuar më parë nga Xhuxh Xhumaku
populli!? Une shof vetem pensjonista. Ndoshta te njejtet qe dolen ne manifestimin ke zogu zi?
ku e gjete kete foto pash zotin?
When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.
Ja mentaliteti i komunizmit fshataresk antinjeri ...
A jan pensionistat popull?
Postuar më parë nga Xhuxh Xhumaku
Komunizmin vetem fshataret e perkrahin.
A MUNDENI JU TE GJENI NJE KOMUNIST NE VATIKAN?
Postuar më parë nga AAAA
Ha ha ha .....nga Shqipëria del tek Vatikani
Krijoni Kontakt