Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 32
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-11-2006
    Postime
    25
    miq, keto ishin disa pjese shenimesh, qe une mendoja se nuk i kam, por rastesisht, sot i gjeta, dhe mendova, ketu do ruhen me mire, ....

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Ti ...

Guxon edhe te me flasesh, me ç'te drejte ... si munde valle te me vrisje aq shume ,aq sa dhimbja te me shoqeroje ne perjetesi.Perse valle cuditem , te pyes nuk me pergjigjesh veç hesht me shef si i mpire , dicka mendon e nuk ma thua , vec me shef .. ku e gjen valle guximin te me shohesh ne sy . Ku ishin keto mendime te tuat keto luhatje te brishta te ndergjegjes tende. Cfare me vlejne tashme syte e tu te perlotur. Nuk dua ti shof... E di qe jam e dobet para teje ndaj e nuk ... nuk dua te te shof. ... Ikkkk !
    Do te behem pishman qe egersisht te fola , e jo per inat, e jo per zemerim as per krenari ...
    Kjo eshte zgjedhja ime e keto fjale me lendojme me shume mua sesa ty , gjithmone ta kam thene , asnjehere nuk munde ta kuptoje qe ne shpirtin tim ruaja dashurine me te sinqerte per nje njeri .. sesa te doja nuk munda dot kurre te ta them , e nqs e kishe te qarte , atehere te pelqente te sprovoje nje shpirt te gjymtuar ..
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    jam shume i merzitur ;
    jam i renuar dhe bota ime e brishte si qelqi u thye .
    dua te jetoj i lumtur dhe te gezoj fatin tim , por fati im eshte nje fakt torturues dhe kjo po me gryen nje jete te tere /
    perhere kam bere ate qe njerezit kane dashur dhe kjo me renon ,
    kam kerkuar te ngrihem me jete te re , me ide endera dhe qellime te reja ne jete , por ma presin hovin njerezit qe fati me dha te jetoj.
    tani,
    ato trishtime dhe deshperime dashurore qe dikur kisha per ty e dashur , jane shume here me te lehta dhe me te embla ne krahasim me kete jete te thyer.
    nje copez jete me ty dhe ghithcka mer jete te re ,
    jete te re ?????????
    nuk po jetoj nje jete te re pasi nuk kam shkateruar te vjetren .
    ti je kudo tashme , ne keto dite te vraneta te shpirtit tim.
    te dua fort.

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Me ka marre malli ....

Ditet kalojne ngadale jeta ime , çdo dite nje shtrese pluhuri harrese ne nje librari te vjeter , te harruar nga te gjithe. Ashtu siç jam une tani, diku e strukur ne cepin e nje dhome , te erret , te zymte ku drite e diell nuk mund t'i shof. .... ashtu si dhe ti. Nen nje strehe pa dyer e dritare. Jami te barabarte apo jo. Kete nuk mund ta harroj ...

Shof vazon time te karafilave , qe aq shume kujdesesha me pare ... tashme me koke te ulur , e vyshkur . Ajo me ngjan mua thoje ti ... ndoshta kishe te drejte.

Do te merziteshe shume , nqs do ta lexoje kete leter, e them me vete , ç'rendesi ka ??? Po trishtimin tim kush valle e ka llogaritur. Perpara nje pasqyre shof imazhin e nje njeriu qe tashme nuk jam une .... Krejt e pafuqishme per te te thene me fal, krejt krenare per te te thene se me ka marre malli shume. Asgje nuk ishte zgjedhja jote, kete e di, por ja qe nuk mund ta le shpirtin tend te qete , nuk mundem , me vjen keq. bashke me veten , me ke marre jeten. Nuk dua te ma kthesh. Ate ta kam falur ........
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    E perlotur te kerkoj , te therras te vish. Eja me merr ..... Me degjon ......

Jane fjalet e saj te fundit para se gjumi ti kapise syte. U vockel dhe e imet si nje femije eshte transformuar trupi i saj . E shtrire ne nje shtrat per muaj te tere. Krejt e pafuqishme per te levizur, per te reaguar , per tu zgjuar. E shof .... I shtrengoj doren, e teksa perpelitet me dridhet shpirti, ndoshta ky eshte fundi i tortures se saj.
    Si mundet me te hape syte , kur gjithcka qe kishte e humbi , ajo e di ,ajo e ndjen..... Dhe veç klith, me merrni me vete .... Vetem kaq mund te peshperise. NJe agoni e pafunde . Nje qenie qe jeton e droguar , jeta e se ciles varet ne nje fill te cilin ajo vete do ta kepuse.

Jete e shkaterruar e nje njeriu, shpetim ka vetem vdekien... Ajo te gjitha i ka humbur dhe fati e denon duke e lene te gjalle te ndihet fajtore per ato ulerima femijesh qe i kerkonin ndihme , per te sjelle ne mendje gjakun e tmerrin qe i kane pare syte. Krejt familjen e vdekur.... ci duhet me jeta.

Nje engjell i qendron mbi krye, ndoshta ajo e ndjen .... dhe ne ate moment qetesohet, bie ne prehje.

Tashme shpirti i saj i pervuajtur u bashkua me engjejt qe shpejte iu ndane gjirit te saj.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    dua te mendoj per ty , dua shume te te shoh dhe dua te di se ku je , si ndihesh , cfare ben , dhe a me mban mend ende?
    ajo qe ndodhi nes nesh la ghurme te thella dhe here pas here me ben te ndihem ndryshe .
    imaghinoj se si do jesh , cfare do ndiejme nese takohemi serish ,
    sa e veshtire eshte per te percaktuar se cfare eshte ajo ndjenje qe do kem kur te takoj .
    nuk e di , di vecse se do ishte mire nese te takoja .
    te te shihje pas kaq vitesh dhe te ndieja .
    sa mire .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    kujtime , nje thes me ndjenja , nje barre e pambukte geryese per shpirtin ,
    vuaj per kohe qe ikin apo gezohem per kohe qe vijne ?
    kerkoj ty atehere apo te kerkoj ty tani?
    por ti je aty e dashur.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Ti ...

Guxon edhe te me flasesh, me ç'te drejte ... si munde valle te me vrisje aq shume ,aq sa dhimbja te me shoqeroje ne perjetesi.Perse valle cuditem , te pyes nuk me pergjigjesh veç hesht me shef si i mpire , dicka mendon e nuk ma thua , vec me shef .. ku e gjen valle guximin te me shohesh ne sy . Ku ishin keto mendime te tuat keto luhatje te brishta te ndergjegjes tende. Cfare me vlejne tashme syte e tu te perlotur. Nuk dua ti shof... E di qe jam e dobet para teje ndaj e nuk ... nuk dua te te shof. ... Ikkkk !
    Do te behem pishman qe egersisht te fola , e jo per inat, e jo per zemerim as per krenari ...
    Kjo eshte zgjedhja ime e keto fjale me lendojme me shume mua sesa ty , gjithmone ta kam thene , asnjehere nuk munde ta kuptoje qe ne shpirtin tim ruaja dashurine me te sinqerte per nje njeri .. sesa te doja nuk munda dot kurre te ta them , e nqs e kishe te qarte , atehere te pelqente te sprovoje nje shpirt te gjymtuar ..
    Mire se erdhe, ne nje zemer reale te sfilitur nga ndjenja te verteta , nga ndjenja qe sfidojne rjedhen e zemres , nga urrejtja per dhimbjen, nga deshira tunduese qe perfshijne ate qe ghitmone duam te jetojme .

i/e regjistruar Maska e Çaushi
    Anëtarësuar
    03-05-2006
    Vendndodhja
    Në Atdhe!
    Postime
    3,283

Pershendetje!

Për të kujtuar...!

Sa here marre rruge per ty Qytet i bekuar..... sa here zbres ne Ty ...kujtimet marrin udhen e tyre te pa kontrolluara ...dhe shfaqin gjithcka te perjetuar sikur te ishte sot e gjitha ....pse me ndodhe kjo ...PSE!? cdo rrugice te atij qyteti e pershkruaj sikur kam lindur e rritur bashke me Ty ....kam qare e qesh bashke me TY ...kam shkeluar ato trotuare me Ty....apo e pajtoi shpirtin se neper ato rruge Ti shkel cdo dite .dhe duhet te pajtohem se ishte seq na ishte ...!!.....Ne Ty qytet i bekuar me eshte ndale melodia e jetes ne mes!....veq Ty kur te kujtoi ...vazhdon ajo melodia e ndaluar dhe me behet se nuk ka fund nje shije e te degjuarit me te embel .....kur shetis rrugeve tuja me pushon shpirti ...por edhe me qane zemra per Ty!doja me vrap te i kaloj ato trotuare.... sikur edhe me copa gjami te jene...me kembe zbathur te shkel mbi to e ne perqafim tendin te perfundoj ....e lotit ti them ndal!.... shenjat e gjakut te me mbesin kujtim mbi guret e trotuareve...si kujtim i nje deshire te pa realizuar....pse zbrita sot ne Ty o qytet i bekuar!...valle per te ngjall gjithe kete mall e kujtese...!?.......!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Çaushi : 28-07-2008 më 18:36
    Dhuro shumë...e prit pak!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-08-2008
    Postime
    1
    ne fund te fundit, tashme dyshoj nese ti e meriton kete gje... po?? jo?? ndoshta?? ndoshta jo!!!
    e dini... njerezit qe na duan me shume, na marrin ne qafe... pa e ditur as ata vete, na kepusin me mes endrren me te bukur...

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Dr. Ibrahim Rugova - Presidenti i parë i Republikës së Kosovës
    Nga Albanino në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 2055
    Postimi i Fundit: 27-11-2014, 11:11
  2. Dhimbje të kujtesës
    Nga hajla në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 221
    Postimi i Fundit: 23-10-2011, 21:53
  3. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. Helen Kane: Duke kujtuar Betty Boop
    Nga Leila në forumin Muzika botërore
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 27-09-2004, 18:29
  5. Dielli s'hyn dot ne bodrume...
    Nga dikeafajtore në forumin Letërsia shqiptare
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 21-06-2002, 11:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •