Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 23 prej 23
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-06-2006
    Postime
    354
    Kjo ngjarje dhemb shume sepse ka te beje me femije.Nuk do te duhej te kete rendesi se te cilit nacionalitet jane femijte.
    Le te me falin ata qe mendojne ndryshe, por une nuk mund te besoj qe pedofili grek ka vepruar ne marrveshje me prindet e femijeve.Qe prindi te pranoj nje gje te tille, kjo s`shkon…thjesht s`eshte e mundur te njerezit normal.Pos nese prindet kane qene te varur nga droga.
    Pastaj mos te harrojme: ky pedofili qenka grek, por pedofile ke nga cdo komb.Une do t`i futja te tillet ne burg ,qe te mos mund te dalin tjeter.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Njeriu asht shtaza me e cicilizuar ate kemi kriju ligje :

Jeta pa ligje asht xhungel , duhet ligje per te rritur
    femiu vetem emiton te rriturit pasi qe vet shkenctart thojn se kemi preardhjen prej majmuni...majmuni emiton .
    mjer per njerz qe nuk diferencojn femiun nga shtaza kur sot edhe staza asht ne mbrojtje nga GrinPice...
    qka ndodhi para dhejet vitesh ne europ, sot ne Tramway e pash nji afishim nga childFocus kerkonin nji djalosh 9 vjeçar i vjedhur ishte fort i bukur ne Foto ..ende po ndodh .....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 06-01-2007 më 20:10
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Citim Postuar më parë nga murik
    Ne tjera gazeta thote qe jane minoritare greke,po deshe hidhi nje sy shtypit te sotem shqiptar dhe do ta konstatosh vete.
    Une degjova ne televizor mamane e njerit nga keta femijet mu duk sikur ishte nga veriu sepse fliste shqip edhe shume te rende.Minoritaret nuk e flasin ashtu shqipen sepse ajo foli shqip te perkthyera me titull poshte.Ajo prandaj fliste shqip ne televizor sepse sdinte greqisht.Si ka mundesi te jene minoritare.Nejse keta te gjithe kalojne ne hetusi te henen sepse dje ka qene festa e Ujit te Bekuar.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 24-11-2016, 09:56
  3. Diaspora shqiptare në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare
    Nga altin55 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 09:20
  4. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •