Close
Faqja 25 prej 54 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 534
    i/e regjistruar Maska e resina
    Anėtarėsuar
    19-05-2007
    Vendndodhja
    ne nje vend te bukur,ku cdo stine ka bukurine e vet
    Postime
    286
    Polici

Dy te dehur ne rruge po ziheshin me njeri-tjetrin.
    Njeri thoshte ajo qe eshte lart eshte hena,tjetri eshte dielli.
    Shohin nje polic dhe e pyesin:
    Hena apo dielli eshte ajo atje lart?
    Nuk e di se nuk jam nga ky fshat -u thote polici.
    JETEN TA JETOSH PA E VRARE

i/e regjistruar Maska e pellumbi
    Anėtarėsuar
    30-04-2005
    Postime
    320
    -Si i thojne punetorit ne shqip?
    -i thojne "a u lodhe".
    Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.

i/e regjistruar Maska e pellumbi
    Anėtarėsuar
    30-04-2005
    Postime
    320
    Babai e pyete djalin
    BABA: a deshiron ta kesh nje moter, djali im?
    DJALI: po shume kam deshire.
    BABA: edhe 6 muje ta sjell lejleku morten!
    DJALI: aiiiiiiiiiii tu e pase mamin kaq te bukur dhe te mire, ti ke shkuar dhe je ...... me lejlekun atje, aiaiaiaiaiaiai.
    Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    I DEHURI!!!
    nje i dehur kthehet ne mes te nates ne shtepi!
    ashtu i dehur pasi gjen deren e shtepise kercet ne dere per te ja hapur ati,
    menjehere sa po e shoqja i hap deren burrit te dehur,i dehuri fillon te nxjerr (vjell) cfar kishte ngrene dhe pire,mir por pas deret kishin qelluar ca zogj te vegjel maceje te cilet i mbuloj me te vjellat e tij,dhe si jystifikim i dehuri fillon te shaje kamarjeret duke thene, ah keshtu e ashtu jau befsha nanes kamarjervet moj grua,e shikon sa te poshter jane kamarjeret sa qe me kan dhane me ngrene dhe zogj macash!!

Shih me sy,s`jam per ty! Maska e juliana_86
    Anėtarėsuar
    21-05-2007
    Postime
    182

Hahaha(qeshu Rini,qeshu... )

Disa Barsaleta!

-- Gruaja: Ti gjithmone e mban foton time ne cante dore kur shkon ne zyre,pse?
    Burri: Kur kam ndonje telashe pa marr parasysh sa e pazgjidhshme,e shikoj foton tende dhe problemi zhduket.
    Gruaja: E sheh,cfare fuqie te mrekullueshme kam tek ti?
    Burri: Po,e shikoj foton tende dhe them*Cfare telashe tjeter mund te ket me te madh se kjo?"

-- Nje mengjes si gjithe te tjeret polici shkon ne pune,e shef nje kalimtar e i thote:-" O shef ke ngaterru kepucet,i ke marre te ndryshme"
    Polici hedh syte nga kembet e ve re se ka nje te zeze dhe nje te kuqe,mendohet pak e thote:- "Pertoj dreqin te kthehem ne shtepi,se e kam larg,gjithsesi edhe po u ktheva prap nje te zeze dhe nje te kuqe do gjej".

-- Gruaja ime eshte si luaneshe ne krevat! -thote amerikani.
    Gruaja ime eshte si flutur! -thote francezi.
    As e imja nuk duket si njeri! -perfundon shqiptari.

--E di se sa rendesi kam per ty,se sa ma ndjen mungesen,se sa nevoje ke per mua...
    Me vjen keq te kam lene pergjithmone...
    Me dashuri,
    Truri jot!

-- Te dhemb?
    -ehe
    Ta heq?
    -ncuq!
    "T€ Šüå §hµM€ §hpļ®tļ ļM€,

’ŗµ'R£ Th€ ųńL„ ¤Ń€ I ń€€Š 4 TH£ WÕ®LŠ K€€P§"

Interist deri ne vdekje Maska e kleo_al
    Anėtarėsuar
    13-02-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    127
    Nje maternitet kishte marr flake.Shkojn zjarrfiksit aty.Njeri hyn brenda 3 te tjer po pritnin poshte qe te hidhte femijet dhe ato ti pritshin me ate lecken.Fillo ai qe ishte brenda duke hedhur femijet.Hodhi 6 femije te bardhe dhe i priten ato poshte.Hedh nji te zi dhe ato nuk e presin.Prap hedh femije te bardh ato posht i pritnin.Kur hidhte ndonje zi ato nuk e pritnin.
    Ja pret njeri qe ishte poshte
    Zjarrfiksi poshte :
    -O sherifo boll i hodhe femijet e djeg re se nuk do rrim te presim dhe ato te djegurit
    Cke qe zgerdhihesh,doren pse e tund,kjo mendja ime,per ty nuk shkon kerkund

Interist deri ne vdekje Maska e kleo_al
    Anėtarėsuar
    13-02-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    127
    Zjarr fiksit ishin merzit qe gjith njerzit folnin vetem per policat dhe vendosin dhe ata qe te bejn ndonje budallik dhe te flasin njerzit dhe per zjarrfiksit.Marrin kto dhe gjith naten ndertojn nje ure ne mes te sheshit dhe e shkruajne ne nji tabele `Veper e zjerrfiksave`
    Shkojn ne shtepit e tyre me mendjen se te nesermen do mbushen gazetat me ate lajm.Ngrihen neser dhe marrin gazetat dhe kur shohin ne faqe te pare

ZJARRFIKSIT NDERTOJNE NJE URE QE POLICAT TE SHKOJN DHE TE PESHKOJNE
    Cke qe zgerdhihesh,doren pse e tund,kjo mendja ime,per ty nuk shkon kerkund

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966
    Njė Shqiptar (nga Vlora) tip «V.I.P.o» nė Belgjikė shkon pėr intervistė nė Komisariatin e Lart pėr Refugjatėt dhe Apatridėt.Me qėllim qė tė fitonte statusin refugjat politik ai pas njė ‘konsultimi’ me disa bashkpatriotė tė tjerė gjeti variantin mė tė besueshėm: Te shtirem si Kosovar. Hyn nė sallėn e intervites, pėrballė tij njė oficer tepėr i pregatitur rreth ēeshtjeve ne Ballkan dhe posaēėrisht, Kosovėn.

Nė pėrgjithėsi intervista zhvilohet gjatė 3 deri nė 4 orė me dy pushime tė shkurtra ,kėto tė fundit me qėllim qė azilanti tė relaxohet ,bile u ofrojnė dhe kafe por Shqipot mendojnė se do ketė ndonjė «ilaē» brenda dhe e refuzojnė kafen.
    Pasi paraqiti «problemin» e tij politik refugjati duhej, sipas procedurės ti pėrgjigjej disa pyetjeve,tė cilat shpesh herė janė tė vėshtira. Pas njė « bombardimi » me pyetje nga ana e oficerit i cili kishte hartėn e Kosoves nė kompjuter:

Oficeri: Nga ē’vend i Kosoves jeni ju ,zoti Hasan

Azilaniti (i ashtuquajtur tashmė Hasan): Unė jam nga Peja, ore

Oficeri: Sa km larg ėshtė Peja prej Prishtinės?

Hasani as e kishte iden fare se ku binte Peja

Hasani: 80 km

Oficeri: Jo ,ėshtė 40 km

Hasani: Ore kokpagure, unė tė them vajtje–ardhje, apo do rrim nė Prishtin ne?
    »« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

The World Is Yours Maska e J@mes
    Anėtarėsuar
    27-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,966
    Nje burre i vjeter, gjithmone i kish deshiruar nje pale cizme origjinale kauboi. Keshtu qe, me te pare nje pale te tilla ne shitje, i bleu, i veshi neper shtepi duke ecur me kujdes

Duke ecur neper shtepi i thote se shoqes: "'A Vė re ndonje gje ndryshe tek une?"

Margarita i hodhi nje sy atij dhe tha,"Ncuq."

I merzitur Berti, u zhvesh, dhe eci neper dhome krejt lakuriq, pervec cizmeve .
    Perseri, ai pyeti, me ze te larte kesaj here,

"A Vė re ndonje gje ndryshe TANI?"

Margarita e pa serish dhe tha,"Bert, cfare ka ndryshe?Sot eshte i varur, edhe dje i varur ishte, dhe do te jete i varur poshte edhe neser."

I nervozuar, Berti bertiti, "DHE A E DI SE PERSE ESHTE I VARUR POSHTE, MARGARITA?"

"Ncuq,' u pergjigj ajo."

''ESHTE I VARUR POSHTE SEPSE PO SHEH CIZMET E REJA QE KAM BLERE!!!!!"

dhe Margarita iu pergjigj..........

"Duhet te blesh kapele, Bert. Duhet te blesh kapele."
    »« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    ishin 3 qen te veterineri. filluan te llafosen pse jane ne klinike.
    thote i pari, nje konoce e vogel: "mua me kane sjelle per euthanasi. se nje dite sesi me erdhi, fillova te vrapoja, grisa perde, theva pjata, bera kaken ne kanape. e me derguan ketu per euthanasi".
    mos more, thone te tjeret. edhe mua per euthanasi, thote i dyti. sesi me erdhi nje dite dhe kafshova nipcen e burrit te gruas. dhe me derguan ketu.
    ah o trima thote i treti, mua zonja e shtepise, mu zhvesh nje dite dhe u ul ne 4 dhe filloi lente; kur e pashe ashtu sesi me erdhi e vajta e ja shtriva njehere. po ne ate kohe erdhi burri dhe me pa.
    mos!! i thane qente e tjere. te pa burri ashtu e te dergoi ketu ne klinike per euthanasi e?
    jo tha, me dergoi te pres thonjte.
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Faqja 25 prej 54 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Permbledhje dua te zgjedhura
    Nga Nur_11 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-03-2009, 08:09
  2. Barcaleta
    Nga anaksimenus nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 17-09-2006, 19:23
  3. Disa barcaleta...!
    Nga AgainstAllOdds nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 04-03-2004, 00:36
  4. barcaleta qe nuk egzistojne
    Nga THE_TIGER nė forumin Humor shqiptar
    Postimi i Fundit: 03-07-2003, 05:35
  5. Awsome Barcaleta
    Nga Lil Pogradecari nė forumin Humor shqiptar
    Postimi i Fundit: 14-01-2003, 20:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •