Close
Faqja 21 prej 54 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 534
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    [QUOTE=Clauss;1716904]isha i lumtur. jemi ne kete lidhje pothuajse 2 vjet; vendosem te martoheshim. prinderit na ndihmuan, goca ishte nje enderr, shoket na shtynin dhe me ne fund e vendosem.
    mua nje me shqetesonte. vjerra. ishte si yll, grua e zgjuar dhe sexy. bile disa here me flertonte dhe ndihesha keq. nje dite me ftoi ne shtepi te kontrollonin ftesat e ceremonise se marteses. vajta. ishte vetem. mu afrua dhe me tha ne vesh qe kishte ndjenja dhe pathos qe nuk mundte ti duronte me. keshtu qe me tha, qe para se te martohesha me cupen e saj, te benim njehere dashuri. cti thosha? isha i shokuar.
    ajo me pa dhe tha: une po iki ne dhomen e gjumit dhe ti po deshe ajde. ngela ne vend duke pare bycen e saj te mrekullueshme kur ngjiste shkallet.
    u mendova per 1-2 minuta. dhe u ngrita, hapa porten dhe dola jashte. vjerri qe ishte jashte portes, me lot ne sy, me perqafoi dhe me tha qe tani qe kalova pr

Φοβερο!Εχεις κι αλλα

i/e regjistruar Maska e Auroraa
    Anėtarėsuar
    02-07-2007
    Vendndodhja
    KOSOVA dhe USA
    Postime
    399
    na ishte se cna ishte. nodhiti edhe kjoja

Ish pas kon feju ni tetovar e gruen e kish pas marr prej kosove edhe ju e dini qysh folin ata te tetoves....edhe kur vjen dita me u martue i marrin kerret edhe vijne me e marr qiken prej kosoves .... e rruges qikat bertitshin ...na e marrim nusen me qerr e me qie...(me kerre e me kije kan menu ata) ...edhe kjo nusja cuditet thote ..po une pe di qe po me marrin per mem q*...ama pse po bertasin se....edhe te nesermen pas nates se nuseris nusja qohet prej gjumit edhe vjehrri i vet e pyet .. A mun u ngrehe moj nuse (a mun u qove ka menu aj) ajo vet me veti tha ... heu kuku qe ckas po folkan kta...pastaj nusja filloi me pjek mish edhe vjehrri prap i tha ... he mos nuse a mish piqke a (a po pjek mish ka menu)....e ajo nusja prej nervozes ia ktheu.. Jo mish k.ari po pjeki ta ****** at nane...
    Always do right - this will gratify some and astonish the rest.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    ^^^

hehehehhehe Dialektet bejne te veten
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Anėtarėsuar
    02-07-2007
    Vendndodhja
    KOSOVA dhe USA
    Postime
    399
    Grus i shkon burri en pune edhe ajo e thirri kojshin me ndejte. Burri ate dite kishte harruar mobilin ne shtepi dhe kthehet per ta marr . Gruja e fsheh shpejte ate kojshin en dollap edhe atij prej shpejtesis ***** i mesin jashte. Ky burri i a bon gruas qa jon mori keto . Ajo thote jane zile, ky burri i mshon njehere me gisht dhe kojshia nga brenda bene cingerr i mshon edhe njehere ky perseri cingerr edhe ja bon burri gruas spo u degjojkan hiq edhe ky i mshon me shume edhe aj kojshia i thote cingerr bre ta qif.sha shurdhanin e nanes

Anėtarėsuar
    02-07-2007
    Vendndodhja
    KOSOVA dhe USA
    Postime
    399
    shkoj Muja te mjeku qe ti ankohej;
    -Mjek i dashur,mė ndihmo,Fata aspak nuk po pėrjeton kėnaqėsi kur e qij nga prapa !
    -eh more Mujė,po provo qe ti bėsh atmosfer ,p.sh.merre nje zezak qe tja fėrkoj shpinėn derisa ta qish nga prapa.
    Ashtu edhe veproji Muja.E mori njė zezak dhe Muja e qinte ,e zezaku ja fėrkonte asaj shpinėn,por Fata pėrseri shum e ftoht .pas nje kohe ngritet Muja dhe i thot zezakut;
    -Hajde ti qije,ndėrsa unė do ta kruaj nė shpinė !
    Ashtu edhe veproj...Ihyn zezaku Fatės nga prapa.
    Fata tash e tėra u qmend nga seksi.Dhe Muja tash po i drejtohet zezakut;
    -Apo e sheh se si duhet me e krue shpinėn he nanėn n'**** ta ****** !

Anėtarėsuar
    02-07-2007
    Vendndodhja
    KOSOVA dhe USA
    Postime
    399
    Nje nxenes ne shkolle i thote mesueses, kam shkruar nje poezi per Seksin a mundem ta them para klases- nxenesve te tjere. Mesuesja i thote jo , me vone ose nje dite tjeter .. ai thote te lutem mesuese dhe me ne fund ajo pranon.
    Poezia per Seksin ishte keshtu :

Zgjohem nga gjumi, laj syt, ha mengjes, bej detyrat , vi ne shkolle , takoj juve mesuese, shoket e klases dhe kthehem ne shtepi dhe bej te njejta gjera perseri deri te nesermen kur vi perseri ne shkolle.

Mesuesja e pyet nxenesin po cka ka te bej kjo me Seksin , ti seksin nuk e ke permendur askund. Nxenesi i thote , ne titullin e poezis e kam permendur seksin. Si eshet titutlli atehere.

Eshte : Ta qi.fsha jeten pa SEKS

Anėtarėsuar
    02-07-2007
    Vendndodhja
    KOSOVA dhe USA
    Postime
    399
    Profesori i matematikes i leshon faks gruas me kete permbajtje: "Grua e dashur, ti e din se te dua shume dhe se ke 54 vjet. Une jam i sinqerte dhe te tregoj se jam ne nje motel me nje 18 vjeqare. Mos u brengos se kah mesnata do te kthehem te ti zemer."
    Kur zbret profesori prej dhomes, te recepcioni e gjen nje leter te shkruar per te: "Burri im i dashur, ti e din se sa te dua por edhe une jam ne motel me nje 18 vjeqar dhe si matematicient qe je duhet ta dijsh se 18 hyn ne 54 tri here ndersa 54 ne 18 nuk mundet. Pritem ne shtepi aty kah mengjesi. TUNG"

Anėtarėsuar
    02-07-2007
    Vendndodhja
    KOSOVA dhe USA
    Postime
    399
    ishė konė martue njoni me njė vajzė qė jetonte nė Gjerman dhe kur hini dhandėrr e kapi me ja bo atė punėn dhe kjo nisi e po bėrtet "O mein gaatt" Gjermanisht qė do tė thotė O zoti im. Dhe ky po i thotė valla bre nuse i gatė a i shkurt qė ky qė ashtė...

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Hahahahahahahahh..te bukura Merita

Ja dhe nje e shkurter nga une:

Sapo filloj shkolla diten e pare,mesuesja e gjuhe-letersise,cakton qe t'ju bej nje hartim nxenesve me temen : <> Nje nxenez camarrok i quajtur Beni vendosi t'i binte shkurt ne hartim dhe shkruan : << Une mire presore,po ju si i kaluat pushimit loool >>

Nje e shkurter,se po t'ja filloje me te tjera neser mbaroj hehehe
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Anėtarėsuar
    02-07-2007
    Vendndodhja
    KOSOVA dhe USA
    Postime
    399
    Dhenderi

Kishte shkuar dhendri me i vizitu miqt per here te pare. Ku shkon atje nuk flet asnje fjale. Ata miqt e thone , dhanderr fole naj fjale se spo folshe hiq ti. Ai perseri nuk flet hiq. Miqt cuditen dhe mendojne mos eshte budalle ky tipi qe spo folka. I thone fole bre dhenderr naj fjale se na plase. Ata duke i be muhabet sa te munden e ky asnje fjale. i thote vajza e tyre e leje o babe se ky keshtu e ka zakon nuk flet. Dhe perseri miqt thone dhanderrit fole more dhenderr naj fjale . Ai i a kthen asgje spo gje cka me thene vetem se isha duke menduar vetm vajzen qe po ta q.i cfare pritje te mire e muhabetin po ma ben po me ti qi krejte robt si ka me ken.

Faqja 21 prej 54 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Permbledhje dua te zgjedhura
    Nga Nur_11 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-03-2009, 08:09
  2. Barcaleta
    Nga anaksimenus nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 17-09-2006, 19:23
  3. Disa barcaleta...!
    Nga AgainstAllOdds nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 04-03-2004, 00:36
  4. barcaleta qe nuk egzistojne
    Nga THE_TIGER nė forumin Humor shqiptar
    Postimi i Fundit: 03-07-2003, 05:35
  5. Awsome Barcaleta
    Nga Lil Pogradecari nė forumin Humor shqiptar
    Postimi i Fundit: 14-01-2003, 20:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •