O burr a te pelqejne sutjenat e reja?Po c'fare po te duhen mi gru kur nuk ke gjo mrena me i mush?Po ti o burr pse mban breke atehere?
O burr a te pelqejne sutjenat e reja?Po c'fare po te duhen mi gru kur nuk ke gjo mrena me i mush?Po ti o burr pse mban breke atehere?
E di qe ke bo sherr me gruan,si shkojne gjerat tani?Hee, erdhi ne gjunje tek une.Po c'fare te tha?Dil nga posht krevatit se ta tregoj une qefin.
Dy te dashuruar ishin nje mbremje ne nje qoshe te parkut.Hiqi syzet i thote e dashura se po me vret qafen.Pas 2 minutash: veri syzet se po lepin barin![]()
Policet i lajne duart para,apo pasi urinojne?
I lajne gjate urinimit.
Pse policet nuk bejne me dashuri?
Sepse nuk kane prova me e fut mrena.
Sa barcaleta ka per police?
Vetem dy,te tjerat jane histori te verteta![]()
4 police rrezikojne te mbyten ne liqenin e Ohrit.
Ju fik motorskafi, dhe zbriten per ta shtyre![]()
Nje polic telefonon doktorin:
Shpejt doktor,shefi gelltiti stilolapsin,
ja tani po vij,por ju c'fare po beni nderkaq
s'ka problem, po perdorim nje laps.![]()
Polici, policit: Pse e kruan koken me gjithe kapele?
Po pse ti kur kruan prapanicen i heq pantallonat?
Pse polici kur shkon per te fjetur mbi komodine vendos nje gote me uje dhe nje bosh?Qe po ti pihet gjate nates pin,dhe ne qofte se nuk i pihet nuk pin.
Pse qeshin policet kur vetetin?
Sepse kujtojne se po i nxjerrin ne fotografi.![]()
C'fare ndryshimi ka nje polic me nje shishe birre?
Asnje: te dy jane bosh nga qafa e siper![]()
C'fare ndryshimi ka nje polic me nje teolog?
Teologu eshte nje studiues i Zotit,polici nje injorant te Zoti.
police ndalojne prane nje prostitute.Sa kushton?
30 mije perpara,50 mije permbrapa.
Pse me shtrenjte per ne,pergjigjet njeri nag policet e ulur mbrapa?
Nje magjistar punonte ne nje anije kryqezte ne Karaibe.Meqe turistet ndryshonin c'do jave,atehere ai bente te njejtat numra.Por kishte nje problem.Papagalli i kapitenit e kuptoi se si vepronte magjistari dhe perseriste papushim fjale qe kompromentonin punen e magjistarit,si per shembull:
e fshehu nen tavoline,e fshehu ne menge,pse gjithmone del asi spathi,etj..
Magjistari filloi ta urrente shume papagallin,por nuk kishte c'ti bente,ishte papagalli i kapitenit tek e fundit.Nje dite anija mbytet dhe magjistari e shikon veten ne mes te detin mbi nje cope derrase sebashku me papagallin.E shikojne njeri tjetrin dy dite rresht ne sy pa folur.Me ne fund papagalli s'duron me dhe i thote: Dakord,po dorezohem,te kerkoj falje, po ku dreqin e ke fshehur anijen?![]()
Kishte qen nje djal i cili per te 10 here biente nga provimi per marrjen e lejes se vozitsit. Te 11 here 3 njerez ne komision vendosin ta testojn. Hyn te i pari dhe ai e pyet:
-Nese eshte nate dhe ti ecen me automjet, shikon dy drita qe vijn nga ti, ca mendon ca eshte ai send?
E djli pergjigjet : Vetur
Ky ja kthen
-Po cfar veture se BMW, Mercedes, Zastav :P......... Me fal po deshtove nga ky provim, po meqenese e ke te 11 here dhe hera e fundit, shko dhe te kolegu im te shohesh c'pyetje do te bie.
Ky shkon dhe te antari i 2-te i komisionit. Ky e pyet:
-Nese je duke vezitur automjet, Nga ti vin nje drite me shpejtesi, ca mendon ceshte?
Ky cuni pergjigjet: Motor.
Antari i komisionit ija kthen: Po cfar motori se..... Me fal po ne kete pjese deshtove, po meq. e ke heren e fundit shko te ky kolegu im sa per kuriozitet.
Ky i treti e pyet:
-Eshte nate, vijne 4 drita 2 te ngjitura nje mbi nje, cka mendon se eshte?
Djali i pergjijet: Eshte shleper.
-Po jo or djal cfar marke e shleperit, jo keshtu. Me vjen keq po ti kur sdo marish leje ne jete.
Djali para se te dal vendos ti pyet keto 3 antaret e komisioni:
- Je duke ecur rruges, sheh nje femer me minic, take te larta, gjoksin thuajse jasht, qendron ne cepin e trotuarit. Cka mendoni ceshte?
Keta te tre pergjigjen
-Prostitute.
-Po jo keshtu, cila prostitut, nena e kujt prej juve, e jotja, e jotja a e jotja.
Nje dit profesori hyn ne klas dhe pasi pershendetet me nxenesit fillon ti pyesi ata se ku ju punojn prinderit ,dhe filllon pyt njerin i pergjigjet,me tjetrin edhe ai e kshu e me radh arrin te nxenesi x edhe i thot po ty ku te punon mami ...
Nxenesi : Mami im punon zevendesuse ,,
Mesusi : zevendesuse ???
Nxenesi : po presor zevendesuse .
Mesusi: po mir cfar pune esht kjo xhan se spo te kuptoj .
Nxenesi : zoti mesus i ke parasysh ato femrat me geta, me cizme me taka te larta, me styjena, me bluza te shkurtra ,me minifun lekure .
Mesusi : po , po ajo te keqen presori esht prostituta .
Nxenesi: presor prostitut osht motra ime mami im kur ajo spunon e zevendeson mami.....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga WALCHIRIA : 06-01-2007 mė 11:44
murik e ke myt me ato barcaleta![]()
Po pse nuk i ke postuar te gjitha me nje vend se na hallakate kshu LoL
TIRONCJA_MISTRECE te raft nje pallaske mizash ne balle ty ishalla![]()
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
Krijoni Kontakt