Bebushe gjan ma thuaj ku e fitoi kjo nane te drejten e te zgjedhurit, deshiron apo jo, ta hudh ne plehra femiun e vet, qe eshte fryt i dashurise?Postuar më parë nga bebushja
Bebushe gjan ma thuaj ku e fitoi kjo nane te drejten e te zgjedhurit, deshiron apo jo, ta hudh ne plehra femiun e vet, qe eshte fryt i dashurise?Postuar më parë nga bebushja
Personaliteti i njeriut vishet me moral, ndërgjegje, sinqeritet dhe karakter të fortë. © Ylberi
sigurisht qe eshte vrasje!
DEUTSCHLAND & LUKAS PODOLSKI=NUMBER 1
as e drejta e te tjereve, per te nderhyre te vendimi i nje nene per abort (deri ne muajin e 4)nuk ekziston.....Postuar më parë nga fisniku-student
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
Ne nje fare menyre po kurse po ta maresh ne aspekte te tjera jo
dmth varet se perse aborton[nese abortojne per arsye ekonomike mua me duket i menduar]i bie qe personi ne fjal mendon te mos e vrasi me vuajtje
Ere mire mire
Gjeja me e tmerrshme qe mund te imagjinosh.. te besh abort..
Eshte sa e tmerrshme dhe e urryer aq dhe e domosdoshme ndonjehere..
Pse e domosdoshme? Sepse po shofim goca nga 13 vjec te kene ngelur shtatzana per motive te ndryshme, te cilat jane te paafta akoma te kujdesen per veten e tyre ne ate moshe jo me te behen nena.. Sa vjen dhe rriten shifrat gjithmone e me shume te nenave ne moshe 15 e 16 vjec ne USA. Arsyeja eshte se nuk duan te vrasin ate engjell te vogel qe rritet ne barkun e tyre, si dhe nuk duan te vrasin vet gjakun e tyre
A eshte aborti vrasje?!- Po eshte vrasje, dhe mendoj se duhet eleminuar ne maksimum.
Nga ana tjeter fmija eshte gjalleria e cdo familje. Femija eshte gezimi i jetes.. si mundet valle t'a vrasesh? Nuk do ia uroja kurr vetes ta beja abort fmine tim..
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Po Asht por shumica e Femrave se marin parasysh ket gje bajn sa bajn qef kur vjen puna ja plasin ne abort.A është aborti vrasje?!
Personalisht jam kunder abortit!
Asnje jete, nuk ka te drejte te marre jeten e dikujt tjeter!
Le te mendojme se nga erdhem ne Jete?!!!
E perse duhet te shkurtojme nje Jete te re?!
Aborti = vrasje! - Ajo femer qe ben abort,eshte kriminelja numer 1!
Thjesht mendimi im!
Por perjashtoj rastet kur rrezikohet shendeti i nenes, apo eshte vertetuar qe femija qe do te linde nuk ka zhvillim normal.
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 30-11-2007 më 23:26
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
Absolutisht kunder abortit... Eshte krim i qarte!! Grate qe bejne nje gje te tille kurren e kurres nuk mund te quhen NENA!!! Te jesh NENE eshte dicka e shenjte!!
Mos ndoshta duhen sqaruar disa gjera qe disa prej jush nuk kane informacion te plote.
Fotot flasin vete![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga ABIGAIL : 23-04-2007 më 05:18
Dituria prehet në zemrën e atij që ka mend, por ajo që është në zemrën e budallenjve merret vesh.
Vazhdimi ...........
Dituria prehet në zemrën e atij që ka mend, por ajo që është në zemrën e budallenjve merret vesh.
Krijoni Kontakt