Close
Faqja 2 prej 23 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 224
    Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    une jam pro abortit vetem me dashnoret e mi ne rastin e ndonje terslleku (larg qofte pu pu pu). se keshtu ne pergjithesi jam kundra.
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

i/e regjistruar Maska e Shrek
    Anëtarësuar
    09-01-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    18
    O trim, eshte teper e guximshme te ngresh nje teme te tille.
    Nje fjale e urte thote, se vetem ai qe ka semundjen e ndjen se cfare do te thote ajo...
    Nga debati me Anzheliquen, shoh se ky eshte vetem mendimi tend, dhe je i vendosur ta mbrosh deri ne vdekje..!

Per mua, eshte dicka e rende, por ne disa raste e domosdoshme. Pa bere kristianin e mire do te thoja te leme paragjykimet dhe te mos i lendojme me ato nena qe per nje arsye apo tjeter refuzuan te jene nena...

Une jam pro abortit, por vetem kur eshte e pashmangshme

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Jam pro abortit ,ne disa raste(nese nena eshte e semur,nese eshte mosh shum e vogel ose dicka tjeter shum specifike sic eshte ne rastin kure partneret kan te njejtin grup gjaku se femijet dalin te semure ose jan nga i njejti gjak per parandalimin e ndonje skandali brenda fisit) .Sot ka plote menyra per shmangejn e shtatzanises,te mendojm me mire per to sesa te kryejm nje abort.Nje abort i ber ne 8 javet e para te shtatzanis nuk quhet vrasje.Ju pershendes
    Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 13-01-2007 më 16:01
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    PERSHENDETJE......

Une per vete jam kundra nje akti te tille po nuk mund te gjykoj psh;;ato qe abortojne sepse perdhunohen ose pse gabojne ne moshe te vogel,ose per arye semundjeje te nena ose fetysi.
    Abortimi mund te jete per shkaqe te ndryshme dhe nuk mund ta quaj krim,personalisht.

respekte
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 13-01-2007 më 16:30
    "Carpe Diem"

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Edhe mune jam dakord me mendimin e parafoleses megjithese per fat te keq,ka shume njerez qe abuzojne me abortin duke e kthyer ate ne nje vrasje te mirfillte...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    sot ka mjete nga me te perparuara per parandalimin e shtanzanis ...
    po kush nuk i njeh ,le te beji abortime sa her te ket qef se gje shume e mire eshte .....

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Po mjete ka shume sot dhe mund te ndalohet ne nje situate normale flas;
    Nga ana tjeter aborti eshte shume i rrezikshem per femren vete qe e ben per faktin qe doktorata ka hasur me raste vdekje per shkak hemorragjije nga pacientja,gjithashtu probleme steriliteti dhe kanceri ne uterus;
    Prandaj edhe per keto femra qe abortojne ky lloj akti eshte i rrezikshem dhe pa siguri te plote per pasoja te nderlikuara dhe te ndryshme,

respekte
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    Simpas ligjeve te cdo shteti varet mbas sa muaj quhet vrasje.
    Aborti ska rendesi quhet apo nuk quhet vrasje, thjesht nuk duhet bere. Shumica e femrave qe bejn abort jan vajza ne mosh te vogel qe beren "nje gabim". Gabimin ta mbajn me shendet dhe mend per here tjeter. Ca here tjeter se jeten e shkateruan, po te pakten te presin dhe pak per femien e dyte. Cdo akt ka pasojat e ti. Nuk mund te vej nje vajz pa dal akoma nga veza apo pa u martuar akoma te kryej aktin seksual sepse ashtu ja dhan hormonet (se tru skan ato). Vajza shqiptare nuk shikon shume (akoma) ne kete situat. Po ktu ne Amerik shikon ne gjimnaz vajza me bar neper oboret e shkolles dhe e mbajn dhe koken lart.

Your Soul Is Mine!! Maska e Gregorian
    Anëtarësuar
    10-01-2007
    Vendndodhja
    ne zemren tende
    Postime
    32

hey?

pak rendesi kane ligjet e shteteve te abortish nje qenie njerezore eshte makabra me e madhe qe nje njeri mund te beje
    ...

evitoje merr masa mbrojtese... ka shume menyra per ta shmangur...por jo te besh nje krim te tille
    Gregorian!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 30-11-2007 më 23:19

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Ore Nuk Eshte Ndonje Turp Se Ngel Shtatezen .me Nje Njeri Qe Do ,apo Je I/e Martuar .po Pse I Heqin Mor Vlla .mir Kur Jane Te Semura Apo Kan Nga 17 Kalamanj ,po Ketu Se Kane Problem Hic .flene Dhe Ngrihen Nga Gjumi Me Barre .kerkojne Dhe Mbrojtjen 100%nga Shteti Si Te Mitura ............

Faqja 2 prej 23 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. 200 të shumëkërkuarit shqiptarë në të gjithë Botën
    Nga Albo në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  2. Me te kerkuarit ne Shqiperi
    Nga iliria e para në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 03-02-2006, 00:46
  3. Kryeministri i Kosovës jep dorëheqjen
    Nga rudo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 227
    Postimi i Fundit: 14-11-2005, 08:52
  4. Haradinaj nuk do të shkojë në KS të OKB-së
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 11-03-2005, 09:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •