une jam pro abortit vetem me dashnoret e mi ne rastin e ndonje terslleku (larg qofte pu pu pu). se keshtu ne pergjithesi jam kundra.
une jam pro abortit vetem me dashnoret e mi ne rastin e ndonje terslleku (larg qofte pu pu pu). se keshtu ne pergjithesi jam kundra.
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
O trim, eshte teper e guximshme te ngresh nje teme te tille.
Nje fjale e urte thote, se vetem ai qe ka semundjen e ndjen se cfare do te thote ajo...
Nga debati me Anzheliquen, shoh se ky eshte vetem mendimi tend, dhe je i vendosur ta mbrosh deri ne vdekje..!
Per mua, eshte dicka e rende, por ne disa raste e domosdoshme. Pa bere kristianin e mire do te thoja te leme paragjykimet dhe te mos i lendojme me ato nena qe per nje arsye apo tjeter refuzuan te jene nena...
Une jam pro abortit, por vetem kur eshte e pashmangshme
Jam pro abortit ,ne disa raste(nese nena eshte e semur,nese eshte mosh shum e vogel ose dicka tjeter shum specifike sic eshte ne rastin kure partneret kan te njejtin grup gjaku se femijet dalin te semure ose jan nga i njejti gjak per parandalimin e ndonje skandali brenda fisit) .Sot ka plote menyra per shmangejn e shtatzanises,te mendojm me mire per to sesa te kryejm nje abort.Nje abort i ber ne 8 javet e para te shtatzanis nuk quhet vrasje.Ju pershendes
Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 13-01-2007 më 16:01
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
PERSHENDETJE......
Une per vete jam kundra nje akti te tille po nuk mund te gjykoj psh;;ato qe abortojne sepse perdhunohen ose pse gabojne ne moshe te vogel,ose per arye semundjeje te nena ose fetysi.
Abortimi mund te jete per shkaqe te ndryshme dhe nuk mund ta quaj krim,personalisht.
respekte
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 13-01-2007 më 16:30
"Carpe Diem"
Edhe mune jam dakord me mendimin e parafoleses megjithese per fat te keq,ka shume njerez qe abuzojne me abortin duke e kthyer ate ne nje vrasje te mirfillte...
sot ka mjete nga me te perparuara per parandalimin e shtanzanis ...
po kush nuk i njeh ,le te beji abortime sa her te ket qef se gje shume e mire eshte .....
Po mjete ka shume sot dhe mund te ndalohet ne nje situate normale flas;
Nga ana tjeter aborti eshte shume i rrezikshem per femren vete qe e ben per faktin qe doktorata ka hasur me raste vdekje per shkak hemorragjije nga pacientja,gjithashtu probleme steriliteti dhe kanceri ne uterus;
Prandaj edhe per keto femra qe abortojne ky lloj akti eshte i rrezikshem dhe pa siguri te plote per pasoja te nderlikuara dhe te ndryshme,
respekte
"Carpe Diem"
Simpas ligjeve te cdo shteti varet mbas sa muaj quhet vrasje.
Aborti ska rendesi quhet apo nuk quhet vrasje, thjesht nuk duhet bere. Shumica e femrave qe bejn abort jan vajza ne mosh te vogel qe beren "nje gabim". Gabimin ta mbajn me shendet dhe mend per here tjeter. Ca here tjeter se jeten e shkateruan, po te pakten te presin dhe pak per femien e dyte. Cdo akt ka pasojat e ti. Nuk mund te vej nje vajz pa dal akoma nga veza apo pa u martuar akoma te kryej aktin seksual sepse ashtu ja dhan hormonet (se tru skan ato). Vajza shqiptare nuk shikon shume (akoma) ne kete situat. Po ktu ne Amerik shikon ne gjimnaz vajza me bar neper oboret e shkolles dhe e mbajn dhe koken lart.
pak rendesi kane ligjet e shteteve te abortish nje qenie njerezore eshte makabra me e madhe qe nje njeri mund te beje
...
evitoje merr masa mbrojtese... ka shume menyra per ta shmangur...por jo te besh nje krim te tille
Gregorian!
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 30-11-2007 më 23:19
Ore Nuk Eshte Ndonje Turp Se Ngel Shtatezen .me Nje Njeri Qe Do ,apo Je I/e Martuar .po Pse I Heqin Mor Vlla .mir Kur Jane Te Semura Apo Kan Nga 17 Kalamanj ,po Ketu Se Kane Problem Hic .flene Dhe Ngrihen Nga Gjumi Me Barre .kerkojne Dhe Mbrojtjen 100%nga Shteti Si Te Mitura ............
Krijoni Kontakt