Postuar më parë nga fisniku-student
ME VJEN KEQ QE NJERIU TE JETE KAQ PRAPA NE MENDIME.....
JETOJME NE SHEKULLIN E 20,DHE PADYSHIM MENDIME TE TILLA
TE BEJNE VERTET PER TE QESHUR.......
Postuar më parë nga fisniku-student
ME VJEN KEQ QE NJERIU TE JETE KAQ PRAPA NE MENDIME.....
JETOJME NE SHEKULLIN E 20,DHE PADYSHIM MENDIME TE TILLA
TE BEJNE VERTET PER TE QESHUR.......
dont worry be happy
Nje njeri qe nuk ka bindje te tijat, nuk eshte njeri por RROBOT......Postuar më parë nga Baptist
Siç e sheh Baptist kemi te njejtin mendim, vetem qe nisemi nga dy pikpamje
te ndryshme te konceptimit te realitetit. Asnjera nga te dyja nuk perjashton tjetren
por nuk ka nevoje qe per tema si kjo, duhen kopjuar ( me pak ndryshime), Kodi
Civilo-Penal, pasi ne fund te fundit njeriu nuk mund te perkrahe asnje lloj Ligji,
nese ky I fundit nuk pajtohet me bindjet personale dhe botkuptimin e personit qe
i trasmeton…, me pak fjale, ne kohera te ndryshme Ligjet nderrohen dhe dalin
“jo te drejta”…!( modifikohen simbas kushteve historike).
Nuk mund te luftohet nje mendim tjeter, qofte ky ne permbajtje i njejte me tjetrin,
por qe basohet nga nje pikenisje tjeter…konklusioni eshte i njejte, kaq mjafton!
Baptist, me respekt po perseritem, nuk ka ardhur ketu asnje te mbaje leksione
Juridike qofte edhe Teologjike, pra çdo njeri shpreh ate mendim si e ndjen…. .
I shkreti BapTist,Postuar më parë nga Baptist
Zoti i Madhë,.. është edhe Zoti yt. Kët ndesh pranoje, ndesh refuzoje.
E vërteta dhemb. E vërteta për at që nuk i konvenon është Fatale !
Por mos harro nje gje... ai që Pendohët është më i Miri !
Ke shancën per tu ber me i miri ! Vetëm se mere vetën me të mirë.
Zoti i PlotFuqishëm edhe ty do ta mar jetën,.. dhe asgjë sun do t'bëjsh per ta ndaluar. Je i thjesht,.. i vogel dhe i pa-fuqishëm,.. misioni yt mbaron mbi tokë sepse Zoti i Madhëruar ta ka dhën nje Mendje, një dije të cilen ke mundsi ta përdorësh sa te jesh gjallë... po per fat t'keq ti nuk e din as esencen e jetës... kur ta mesojsh kët esenc.. do ta kuptosh se q'don te thot te punosh ne emër te Zotit svt. dhe gjithashtu do ta kuptosh,.. se pse po Jeton.
Sipas teje... (duke e percjell logjiken tende te shendosh) ndesh mbyte nje derr ndesh mbyte nje femij... per ty eshte e barabart ! Ndoshta edhe per ket e ke vendosur nofken e Barbarit.
GABIM je, dhe e dinë po nejse... me zor nuk shkon asgjë !!!!!!
Dhe të kisha lutur... që herave tjera të mos ofendosh Zotin svt ! Të kesh kujdes në fjalorin tënd të flliqt !!
Kundër Abortit !!!!!
jam pro abortit vetem ne rastet kur ai femije eshte i padishiruar qe ne fillim dhe eshte nje krim akoma me i madh kur e le ne jetimore, ne mes te kater rrugeve . Se duroj dot faktin ose me mire si konceptoj dot keto femra qe qajne mbas 20 vjetesh pse e braktisin femijen kur edhe kur enjgjizen nuk e donin.!
Aborti eshte vrasje, ashtu sic jane edhe shume gjera te tjera qe prape kryhen/behen....Jam Pro abortit per disa arsye qe jane te llogjikshme, pa kaluar ne detaje....
Enya-Adiemus
Une jam kunder abortit sepse feja nuk e pranon dhe se aborit eshte vrasje e deshiruar e femijes ne barkun e nenes dhe shkataret e kesaj katastrofe jan gjithnje nenat.
E ne qoft se nena esht e semur mjeku ja tregon arsyet se ajo a eshte ne gjendje te bej femij apo jo dhe pse ajo nuk i rrespekton urdherat e mjekut por punon krej ne koken e vet dhe me ne fund kur mbushin mendjen ateher detyrohen qe te bejn abortin dhe kjo kupton se prej ati momenti femija ne trupin e nenes bie viktim(vdes).
Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria
vetem Fene mos e fusni ne shkrime e diskutime, sepse jemi rritur nje jete te tere pa fe, e tani ne cdo fjali futet, Feja....me Fe e libra fetare nuk duhen bere shume gjera, por ja qe behen.......thjesht perdorni llogjiken, pastaj meshkujve sikur nuk i takon te japin shume komente, sepse ato i shohin gjerat shume perciptaz e jashtesor, femra eshte ajo qe me llogjike vendos kush eshte me e mire per shendetin e saj...
Enya-Adiemus
Krim!!! (pervec rasteve te indikuara nga mjekesia)
Get out of my mind! Get into my car!
ti dmth je dakord me katoliket e vatikanit qe vajzat shqiptare qe u perdhunuan gjate luftes se kosoves duhet t'i mbanin femijte e perdhunuesve serbe dhe te mos abortonin ne asnje menyre, apo jo? qendrim interestoring - une po te te kisha afer do te t'i kisha thy hundet perzemersishtKrim!!! (pervec rasteve te indikuara nga mjekesia)
Aborti eshte i papranueshem sidomos kur fetusi ka arritur 3.5-4 muaj dhe femija eshte i formuar dhe leviz.
Krijoni Kontakt