Close
Faqja 11 prej 23 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 224
    SaS, do me duhet te te kundershtoj ketu...

ti thua se: nuk ka arsye ne bote qe te justifikoj kete veprim anormal !!!

une do te thosha se, ka... dhe mund te them se ka plot arsye te forta per te abortuar nje femij (pamvarsisht se nuk jam femer dhe nuk mund te them me bindjen e plot) por, po kap vetem nje arsye...

ne rast rreziku jete per nje nene, une do isha me mije per qind dakort per abortin, se sa te kishim nje humbje te nenes!

nuk arsyetoj kurre sesi abortet qe jane me shumice kohet e fundit me pretendime "ekonomike, apo se s'do martohem me filanin dhe do e abortoj" apo te tjera te nivelit te ketill, me keto nuk pajtohem...por ne rastin konkret qe permenda pak me lart, jam pro abortit, dhe sigurisht ka plot arsye te tjera te forta qe mund te sjellin si pasoj abortin...

si mendon..?

Pershendetje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga shefqeti11 : 05-05-2007 më 16:45
    Kristal...
    ..E bardhë...
    ..Që më mban gjall!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga shefqeti11
    SaS, do me duhet te te kundershtoj ketu...

ti thua se: nuk ka arsye ne bote qe te justifikoj kete veprim anormal !!!

une do te thosha se, ka... dhe mund te them se ka plot arsye te forta per te abortuar nje femij (pamvarsisht se nuk jam femer dhe nuk mund te them me bindjen e plot) por, po kap vetem nje arsye...

ne rast rreziku jete per nje nene, une do isha me mije per qind dakort per abortin, se sa te kishim nje humbje te nenes!

nuk arsyetoj kurre sesi abortet qe jane me shumice kohet e fundit me pretendime "ekonomike, apo se s'do martohem me filanin dhe do e abortoj" apo te tjera te nivelit te ketill, me keto nuk pajtohem...por ne rastin konkret qe permenda pak me lart, jam pro abortit, dhe sigurisht ka plot arsye te tjera te forta qe mund te sjellin si pasoj abortin...

si mendon..?

Pershendetje.

mendoj plotesisht si ty qe ne rast rreziku te nenes jam dakort qe cifti do zgjedhi ne mes jetes se nenes edhe femijes !!! flm qe me kujtove te vetmen arsye per te abortuar !!! me falni qe thashe qe nuk ka asnje arsye ne bote !!! kjo eshte plotesisht e vertete kjo qe sapo the ti !!! te pershendes i nderuar !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e theodora*
    Anëtarësuar
    16-01-2004
    Postime
    879
    Qe Te Themi Qe Aborti Eshte Vrasje Duhet Te Dime Arsyen E Abortit
    Ka Shum Raste Ne Te Cilat Edhe Mashkulli E Ka Fajin Se Fundja Fundit Femra Vet Nuk Ngelet Me Bare.apo Jo?

Ka Shembuj Qe Mashkulli Esht Xheloz E I Kerkon Femres Meqe Mbeti Me Bare Te Rije Vetem Ne Shpi E Te Mos Dale Jashe
    Ty A Do Te Te Pelqente Dicka E Tille?

Ka Raste Kur Femija Nuk Eshte Brenda Ne Plakunda-miter Dhe Shpresat Jan 50 Per Femijen E 50 Per Femren Nese Do Vazhdoje Bara.ti Si Do Veproje Ne Kete Rast?

Ka E Shum Raste Te Tjera Kur Mashkulli Sapo Meson Qe E Dashura E Tij Esht Me Bare Merzitet, Ose Do Te Ndahet,ose E Tradheton E Shum E Shum Raste Te Tjera Te Cilat Ne Nuk Mund T'i Dime .

Po Normale Qe Ka E Ca Femra Pa Moral E Pa Cipe Te Cilat Nuk Llogjikojne E Beje AbortiN Kot Se Koti.

Respekte
    "MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Mendoj Se Gjithmon Ka Nje Arsye Derisa Arihet Ne Kete Vendim Te Till.
    Eshte Absurde Te Abortosh Pa Nje Arsye Te Forte.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Biologjikisht, jeta nuk formohet deri ne muajin e trete. Per kete arsye, aborti nuk nenkupton vrasje, por ndalim te formimit te plote te metejshem te jetes. Pra, per kete periudhe aborti kryhet ne pergjithesi pa komplikacione. Megjithate, teknika moderne mundesojne kryerjen e abortit edhe pasi indet kryesore jane ne perfundim gjenerimi. Ne kete pike rritet mundesia e komplikacioneve qofte per jeten ne fetus, qofte per gruan. Gjithesesi, une mendoj se nuk mund te konsiderohet vrasje, sepse kjo e fundit nenkupton heqjen e jetes pasi ajo eshte formuar (pra pasi te jete e plote), ndersa aborti ndalon formimin e plote te jetes. Nuk e besoj te kete provizione ligjore per kete te fundit...
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Flasin edhe fotot me shume se nje mije fjalet tona...!
    Sui generis

Perjashtuar Maska e BuB@
    Anëtarësuar
    15-05-2007
    Vendndodhja
    Në Planetin e kaltër !
    Postime
    102
    Aborti është Krimë ndaj të Pafajshmit !

Nuk ka drejtë asnjë njeri të mar jet pos Zotit të Madhë !

Këto akte kriminele duhet ti denuar ashpër ! BURGIM !

Nuk eshte normal, që ne shekullin 21 voglushët mi pagujt budallakijat e të mdhejve ! Turp !

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    E me cfare te drejte ky "Zoti" yt "i Madhe" ta merr shpirtin ty e te ben pleh per skrraja ne shekullin 21?

Cfare faji i ke bere ti o ie mjera, a s'eshte ky nje "Krimë" i zotit tend te marrë? Pse vret ai debil krijesat e veta per dite ne menyrat me makabre dhe me te tmerrshme pa i patur askujte asnje faj ne kete bote?

Ne shekullin 21 hej, hej, sa fjale e rendesishme 21! -Kush ia dhe ate te drejte "Zotit te Madhe" te te marre jeten ty kur dhe si te doje Bub@?

===================
    Udhezim perdorimi: Posa ta keni lexuar fshijeni.
    E preferueshme te mbahet ne mend, ose te harrohet fare!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Baptist : 20-06-2007 më 13:12
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anëtarësuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    A është aborti vrasje?!
    Eshte,eshte dhe jo vetem tek njerezit.
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

i/e regjistruar Maska e Kosovare_CH
    Anëtarësuar
    19-06-2007
    Postime
    50
    Kunder abortit
    pro vetem nese rrezikohet jeta mames
    Une nuk urrej njeriun por veset e tij.

Faqja 11 prej 23 FillimFillim ... 91011121321 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. 200 të shumëkërkuarit shqiptarë në të gjithë Botën
    Nga Albo në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  2. Me te kerkuarit ne Shqiperi
    Nga iliria e para në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 03-02-2006, 00:46
  3. Kryeministri i Kosovës jep dorëheqjen
    Nga rudo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 227
    Postimi i Fundit: 14-11-2005, 08:52
  4. Haradinaj nuk do të shkojë në KS të OKB-së
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 11-03-2005, 09:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •