Vazhdimi............
Vazhdimi............
Dituria prehet në zemrën e atij që ka mend, por ajo që është në zemrën e budallenjve merret vesh.
Vazhdimi.................![]()
Dituria prehet në zemrën e atij që ka mend, por ajo që është në zemrën e budallenjve merret vesh.
Besoj se mesazhi ishte i qarte....
sigurisht qe ideja e abortit eshte e tmerrshme, por te mos harrojme se ndonjehere eshte e vetmja alternative.
Cfare do te benit ju qe po i quani "kriminele" ato femra qe e bejne, nese partneri juaj ju le vetem, nese askush nuk ju mbeshtet.
Dhe ju lutem mos filloni te thoni, qe do ta mbanit dhe vetem.
Edhe nese deshiron nuk mund ta besh, nese nuk mund ti garantosh nje jete te lumtur atehere pse ta sjellesh ne jete.
Mjaft u bete gjykates, nese nuk keni qene ndonjehre ju te gjykuar . Eshte shume e thjeshte te besh moralistin.
por ju lutem femija nuk krahasohet me rolin e burrit ...faktikisht femija po buron nga trupi i femres dhe lirisht mund te thuhet se ai femije ehste nje cop mishi i trupit te femres dhe tash ajo pjese e trupit nuk e ka rendesin e ndonje interesi tjeter...keshtu qe nuk eshte aryestim se ja me ka braktisur bashkeshorti dhe po abortoje ...ky eshte akt qyqar dhe i pa justifikueshem...per nje braktisje te vras nje krijes ...nuk ka as harmoni matematikore kjo gje ...Postuar më parë nga ina_31
ka raste qe behet aborti sepse po qrregullon vijen e turpit , pastaj dieta si faktor femrat tash per tu mos u deformuar ne vije te trupi bejne abort sepse ,malli artificila existon, dhe ai mall eshte femija i adobtuar...
warning: po me rrezikohet karriera si modele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
sa prekese me te vertete ky eshte realiteti i hidhur...per mua eshte nje krim aborti dhe siq i degjuat fjalet e nje femije shume prekese te vrasesh nje krijese te pafajshme pasi ti vete e solle ne drtite.eshte dhurate e PerendisePostuar më parë nga ABIGAIL
Mos losni me ndjenjat e te tjerve!
Asnje nga ne qe nuk e vuajm kete gje nuk e kemi iden se cfare eshte aborti.
Lerini njerzit te komandojn veht jeten e tyre dhe mos paragjykoni.
Kristal.....E bardhë.....Që më mban gjall!
Te japesh nje mendim per abortin, nuk do te thote se paragjykon nje njeri, pasi sekush e di vete veshtiresine e vendimit qe merr.
Per mendimin tim, eshte vrasje pasi nderpritet nje jete. Nuk gjykoj grate per vendimin qe marrin, por ne fund te fundit ky vendim sjell nje rezultat, dhe nuk mund te thuash qe nuk eshte vrasje, kur eshte.
Te ishte me ligj, apo pa ligj... ketu nuk kam pergjigje. Di qe politika duhet te jete jashte mjekesise. Vete cifti dhe mjeket te vendosin per raste te veshtira shtatzanish, nderkohe te mos praktikohen abortet e tipit: s'e mbaj dot se s'kam/ jam e vogel... dmth qe nuk kane si arsye nje shkak te forte psherdhunim, incest, semundje e rende.
PO
Aborti eshte vrasje eshte krim pasi i heq te drejten nje jete te jetoje, te mari fryme te dashuroje dhe te adhuroje.
eshte krim !!!nuk ka arsye ne bote qe te justifikoj kete veprim anormal !!! ata qe duan te abortojne te cojne njehere ne mendje se nese nuk e duan femijen ose nuk e mbajne dot me mire ne shpine e femijes se sa mos e lindin !!! hajde ia kalofshi sa me mire !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt