Une nuk thashe se duheshin hequr planet me prerje, gjak, makina dhe ftohtesi. Thash qe pikerisht keto plane, mund te zgjasnin më shumë ne kohë, gjate filmit. Por thashe edhe se kjo ndofta eshte nje zgjedhje (choix-- choise) qe ka bere regjizori, gjate montazhit, per arsyet qe permenda.Postuar më parë nga peoples
Do shkoj ta shikoj sonte, shpresoj. E kam qejf kete Jérôme Bonell-in une. Biles nga regjizoret e rinj (pra nga ata qe kane bere veçse 1 apo 2 filma), me duket se ky eshte më i preferuari im, nga francezët e kam fjalën.Postuar më parë nga peoples
E kam pas pelqy goxha filmin e tij te fundit "Les yeux clairs" (Syte e kthjellët") , qe i bie te ishte filmi i tij i dyte, po ashtu dhe filmin e tij te pare : "Le Chignon d'Olga" ("Topuzi i flokëve të Ollgës"). Ky qe ke pare dje i bie te jete i treti.
Tek dy te parët, bente muuuuu qe Bonell perpiqet te krijoje nje stil te tijin, qofte dhe me dy-tre filma (gjë e veshtirë ne kinematografi... !). Nuk di ç'te them, te shikoj sonte te tretin...
Flasim ! Paçim !
Krijoni Kontakt