Filmi i pare nga ky regjizor i ri, i njohur ndryshe edhe si Mister Oizo si muzikant i muzikes elektro dhe video).
Ka nje problem me kete film : ne qender te tij jane dy nga humoristet më popullore aktuale franceze, Eric & Ramzy, dhe ne aparence, i bie qe filmi te jete nje komedi mediokre, per te mos thene zero me xhufke. Por eshte krejt e kunderta : Ky nuk eshte film i Eric & Ramzy-ut, por film me eric & ramzy: Filmi eshte i regjizorit dhe jo i dy aktoreve kryesore.
STEAK eshte nje film super inteligjent, me nje humor pothuaj te zi. Më ne fund nje komedi e shfaqur per publikun e gjere, po ku pothuaj askush nuk qesh. Sepse mileti ka marre zakonin e keq te qeshe me batuta gjoja homoristike (qe jane kryesisht debilizuese per trurin e njeriut) dhe majmunllëqe te kesaj natyre. Gjysma e spektaoreve ne sallen ku pashe filmin dolen nga salla gjate filmit. Nje shenje e mire qe konfirmonte se e kishin te veshtire te kuptonin sensin e filmit dhe nuk dilnin dot nga cliché-te qe i kane ne koke, persa i perket komedive.
Steak eshte krejt e kunderta dhe mua me beri më teper se me qesh.
Ngjarjet zvillohen veçse 10 vjet nga dita e sotme, dmth ne vitin 2017. Shoqeria krejt e Star-Akademy-zuar, te pish duhan eshte nje herezi, gjithe dynjaja ben kirurgji estetike dhe alkoli eshte zevendesuar nga nje lloj pije me baze qumeshti. Sterilizim total i shoqerive perendimore.
Nga ana tjeter, filmi eshte tejet kinefilik, fotoj a e filmit, e persosur. pak plane, por te gjithe plane nga me te bukurit qe kam pare keto vitet e fundit.
Komedi e shkelqyeshme !! Pa dyhsim, me e mira qe kam pare keto dy tre vitet e fundit 8por dhe nga 10 filmat me te mire qe kam pare deri me tash!)
![]()
Krijoni Kontakt