Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 95
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Prostuticioni Moj Diana Per Mendimin Tim ,eshte Ne Trurin E Femres .
    Po Deshe Ti Si Person E Ndalon Ne Veten Tende ,po Nuk Deshe E Perparon Me Tej Rrugen E Prostuticionit .sduhet As Qeverri E As Dreq E Bir ...
    Se Pash Ne Shqiperi Jo Prostituta Po Vipa Me Mire Ti Quash .dhe Se Vrisnin Ate Te Shkrete Kapullocke Hic ,qe Vrafshin Veten Ishalla...se Njeri Tjeter Ska Cfar Ti Bej ...

i/e regjistruar Maska e friendlyboy1
    Anėtarėsuar
    25-06-2002
    Postime
    769
    ju gocat flisni sikur jeni me te mira se gocat nga vende te tjera po ne fakt jeni me te kqia ja se kush jeni
    http://www.youtube.com/results?search_query=vajza
    linku tret

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Per Veten Tone Te Mira Jemi Ne .
    Kujt I Intereson Shume Sec Mendon Nje Si Puna Jote .....

Nice Vidio Na Kishe Vene Pepepep

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    ju gocat flisni sikur jeni me te mira se gocat nga vende te tjera po ne fakt jeni me te kqia ja se kush jeni
    http://www.youtube.com/results?search_query=vajza
    linku tret

NGA friendlyboy1

JAM DAKORT ME MENDIMIN E ALNOSES....

KUSH JE TI QE GJYKON FEMREN DHE MUND TE DIME CFARE KE TI ME TEPER,,,,?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 14-12-2007 mė 14:06
    "Carpe Diem"

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Prostuticioni Moj Diana Per Mendimin Tim ,eshte Ne Trurin E Femres .
    Po Deshe Ti Si Person E Ndalon Ne Veten Tende ,po Nuk Deshe E Perparon Me Tej Rrugen E Prostuticionit .sduhet As Qeverri E As Dreq E Bir ...
    Se Pash Ne Shqiperi Jo Prostituta Po Vipa Me Mire Ti Quash .dhe Se Vrisnin Ate Te Shkrete Kapullocke Hic ,qe Vrafshin Veten Ishalla...se Njeri Tjeter Ska Cfar Ti Bej ...

NGA ALNOSA..

PO NE NJE ANE TE JAP TE DREJTE SEPSE NE SHQIPERI EDHE UNE KUR IKA E PASHE NJE GJE TE TILLE..PROBLEMI ESHTE SE SHUME FEMRA E KANE KUPTUAR KEQ KETE GJE DHE JU KA HYRE SHIJA DHE ETJA E LEKUT.....POR NUK DUHET TE HARROJME FAKTIN QE NE FILLIM SHUME NGA KETO FEMRA KANE QENE TE DETYRUARA NGA NJEREZ TE TJERE DHE KU I DIHET QE EDHE ME MBRAPA ..PAS TYRE ESHTE DIKUSH...
    MENDOJ SE TE GJITHA KETO FEMRA JANE TE PERKRAHURA DHE DISA TE DEYRUARA NGA MJERIMI OSE NGA FRIKA PER SHUMICEN...

RESPEKTE
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 14-12-2007 mė 14:06
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    e pse ti DI ANA do me mesosh mua se cmendim te kem per to
    k... jane dhe po te them se i kisha djeg te gjalla e mundesisht te kisha ftuar ty per kafe te shihje se cperfundim do kishin ato qenie te ndyra nga une

respekte

p.s mos ke frike se sbehem shef policie
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 14-12-2007 mė 14:07

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Goldian...

Te Falenderoj Per Pergjigjen Po Jo Per Gjykimin...
    Nuk Dua Aspak Te Te Mesoj Ty Po Dua Te Te Bej Te Ditur Ty Edhe Shume Te Tjereve Qe Keto Lloj Femrash Jane Viktima Dhe Si Te Tilla Duhen Ndihmuar...
    Nuk Mund Ti Gjykojme Per Ate Gje Ne Te Cilen Kane Arritur..kur Nuk Dime Jeten E Tyre Dhe Psene Qe I Detyron Te Jene Skllave Te Tilla.

Respekte
    "Carpe Diem"

Paqe Maska e lara21k
    Anėtarėsuar
    17-01-2007
    Vendndodhja
    Ne perendimin e eger
    Postime
    86
    Prostitucioni sic u permend ketu me lart eshte profesioni me i vjeter. Por ne 97-ten jetoja akoma ne Shqiperi dhe kam pare me syte e mije nje vajze qe u terhoq brutalisht prej flokesh dhe u hodh ne furgon si nje thes me patate, kjo ne mes te drekes para 15 kateshit ne Tirane. Nuk pati guximin asnjeri te nxjerre sikur vetem nje fjale e jo me te nderhynte. Kush mberriti ne vendet fqinje nuk mundi me te bente as nje hap pa u kontrroluar nga tutoret. (kjo ishte ne ate kohe)
    Shumekush mund te shprehet qe prostitucioni ne kohen e tanishme profesionohet me deshire!!!
    Asnjehere nuk jam dakort me kete,une flas per pergjithesine e jo per raste te vecanta , asnje femer nuk do ta bente me deshire. Pas seciles fshihet nje "histori".Ne jemi ata qe e shohim siperfaqesisht por nuk mund te paragjykojme e te themi qe e bejne me deshire ate profesion .

P.s. Kush nuk e ka lexuar librin e Elvira Dones per kete Teme "Yjet nuk vishen keshtu" mund ta lexoni.E kam lexuar te gjithin por nuk munda te ve gjume ne sy perreth nje jave!!!!

Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Prostitucioni sic u permend ketu me lart eshte profesioni me i vjeter. Por ne 97-ten jetoja akoma ne Shqiperi dhe kam pare me syte e mije nje vajze qe u terhoq brutalisht prej flokesh dhe u hodh ne furgon si nje thes me patate, kjo ne mes te drekes para 15 kateshit ne Tirane. Nuk pati guximin asnjeri te nxjerre sikur vetem nje fjale e jo me te nderhynte. Kush mberriti ne vendet fqinje nuk mundi me te bente as nje hap pa u kontrroluar nga tutoret. (kjo ishte ne ate kohe)

NGA lara21k

FLM PER PERGJIGJEN LARA.....

UNE KAM NJE PUNE TE TILLE NE TE CILEN JAM NDESHUR SHPESH ME KETO VIKTIMA..KAM FOLUR ME TO ...KAM PARE PERSONAT QE I KISHIN PERDORUR ATO NE MENYRE BARABARE..DUKE I TORTURUAR E DJEGUR ME CIGARE....KAM PARE TRUPA FEMRASH TE VDEKUR ...SEPSE KANE PATUR GUXIMIN DHE KURAJON TE DENONCONIN KETA LLOJ BARBARESH......

KAM NJOHUR NJE FEMER PARA DISA VJETESH....VINTE NGA PATOSI DHE ISHTE E DETYRUAR TE PUNONTE SI PROSTITUTE PER DIKE....
    KJO FEMER ISHTE MARRE NE MES TE RRUGES NE PATOS NE MOSHEN 16 VJECARE...ISHTE SHITUR NE GREQI DHE KISHTE PUNUAR NE NJE BORDELLO GATI 4 VJET DERI DITEN QE E SOLLEN NE FRANCE...DERI DITEN KU AJO PATI GUXIMIN TE SHPREHEJ DHE TE TREGONTE TE VERTETEN E HIDHUR MBI PERDHUNIMET QE I ISHIN BERE NGA ATA 4 SHQIPTARE QE E KISHIN RREMBYER NGA GJIRI I FAMILJES ..DERI TE AI TE I CILI E KISHIN SHITUR SIKUR TE ISHTE NJE BAGETI...

SI SHEMBULLI YT LARA KA PLOT...ASHTU SI EDHE SHEMBULLI IM....

PRANDAJ THEM QE KJO BOTE DUHET TE NDRYSHOJE ....DHE KY NDRYSHIM DO VINTE SIKUR KETO FEMRA TE MOS PRANONIN ME DHUNEN DHE PADREJTESITE.

PER TE ZHDUKUR KETE LLOJ SKLLAVERIMI NGA FAQJA E DHEUT DUHET NDIHMA E NJEREZIMIT..

RESPEKTE
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DI_ANA : 14-12-2007 mė 14:07
    "Carpe Diem"

Paqe Maska e lara21k
    Anėtarėsuar
    17-01-2007
    Vendndodhja
    Ne perendimin e eger
    Postime
    86
    KAM NJOHUR NJE FEMER PARA DISA VJETESH....VINTE NGA PATOSI DHE ISHTE E DETYRUAR TE PUNONTE SI PROSTITUTE PER DIKE....
    KJO FEMER ISHTE MARRE NE MES TE RRUGES NE PATOS NE MOSHEN 16 VJECARE...ISHTE SHITUR NE GREQI DHE KISHTE PUNUAR NE NJE BORDELLO GATI 4 VJET DERI DITEN QE E SOLLEN NE FRANCE...DERI DITEN KU AJO PATI GUXIMIN TE SHPREHEJ DHE TE TREGONTE TE VERTETEN E HIDHUR MBI PERDHUNIMET QE I ISHIN BERE NGA ATA 4 SHQIPTARE QE E KISHIN RREMBYER NGA GJIRI I FAMILJES ..DERI TE AI TE I CILI E KISHIN SHITUR SIKUR TE ISHTE NJE BAGETI...

...eh sa kam lexuar si kjo histori. Me vjen shume keq se shumica mbase jane liruar nga kthetrat e tutoreve por kane paguar shtrenjte.

te pershendes

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Luftrat,Konfliktet qe jane zhvilluar pas luftes se dyte boterore
    Nga YlliRiaN nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 17-12-2008, 20:06
  2. Migjeni
    Nga macia_blu nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 05:03
  3. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  4. Komploti boteror
    Nga ORIONI nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 12:59
  5. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •