Hi,
Perse te rinjte Shqiptar ne pergjithesi nuk i pelqejne kenget popullore? c'fare perfaqeson per ju muzika popullore?? (Labce)
Cila krahine e Shqiperise mendoni se i kendon me bukur te tilla kenge?!
Mirupafshim, gjithe te mirat![]()
Hi,
Perse te rinjte Shqiptar ne pergjithesi nuk i pelqejne kenget popullore? c'fare perfaqeson per ju muzika popullore?? (Labce)
Cila krahine e Shqiperise mendoni se i kendon me bukur te tilla kenge?!
Mirupafshim, gjithe te mirat![]()
Te lutem mos qaj.
Mos qaj sonte,
lote nuk dua te te shoh mbi sy,
une jam prane teje,
dhe pse ti nuk me sheh aty.
Te qeshur dua te te kujtoj,
pranoj cdo gabim,cdo faj,
vec te lutem,
sonte, ti mos qaj!
Laberia mbahet per kenge popullore,te pakten kshu mendoj une
The Heart Has Reasons That Reason Cannot Know
Nuk e di per te tjeret po mua per vete me pelqejne dhe i kendoj sa here kam mundesi, ose te pakten kur gjej njerezit e pershtatshem qe dine dhe ata te kendojne. Vjet ne festen e flamurit ne nje pushim qe beri orkestra kerciti kenga qe c'te te them,aq sa orkestra mendoi se e beme per inat dhe filluan te luajne prape.
Trimi i mirė me shoqe shumė
Kenget dhe muzika popullore eshte nje thesar i madh per Shqiperine. Per mua ato jane te paharruara dhe te paharrira. Kenget labe jane te vecanta dhe te prekshme, jane origjinale. RRofte kenga popullore dhe u degjofte neper shekuj!
une do desha te dija se kush ju tha juve qe te rinjte nuk i pelqejne kenget labe?
ne anen tjeter desha te thoja se kenget LABE jane nje thesar i paēmueshem dhe ne te njejten kohe ato jane nje nga elementet me te rendesishem te kultures shqiptare. ato jane nje veēanti e popullit tone; nje veēanti qe perfaqson te gjitha fushat e njerezimit: ate filozofike, sociale, intelektuale... etj.
"Oj nan moj, thenke, a ma ep thiken ta prej Ameriken?"
me jep nje pik uje mojjjjj baluke prerrrrrrrr
mese te te jap o trendafillll ne ereeeeeeeeeeeee
jarnana jarnaneee jarnana moj te keqen eeeeeeee
opaaaa kenget vlonjate![]()
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
muzika popullore sucks.
Ku ka si hip-hop..lam nam ne shqiptaret me kenget labe, ne asnje vend te botes si degjon vetem ne Shqiperi.
YO G .....PO EDHE POPULLORJA KA LEZETIN E VET...
MEGJITHATE ME NJI PIK JAM ME TY...
hip hop is kool
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
More gangi ,si ke surat dhe tallesh me popullin shqiptar ti mor qafir .Them popullin shqiptar se dhe kenga popullore andej ka dal .Thua qe lam nam, Pse?Sepse degjojm kenget tona,jo sesh as nam as turp, por eshte kenaqesi dhe krenari.Nam dhe turp eshte qe te arosh kulturen dhe traditat e popullit tend.
Respekt dhe dashuri per Shqiptaret e vertet.
Mendoj qe te vesh hip-hop ne krah te kenges labe s'ka kuptim!
Bile mund te them qe reflekten nje fryme mosnjohje e mungese kulture. Megjithate secili ka mendimet e vete, psh per veten time 1000 kenge hip-hop nuk vlejne sa nje kenge labe e bukur :-).
Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !
Krijoni Kontakt