"Askush nuk ėshtė aq i verbėr , se sa ai i cili nuk dėshiron tė shohė"
Sepse je femėr, je e shenjtė dhe tė vlerėsoi Krijuesi yt, i Cili tė urdhėroi tė mbulohesh me qė je krijesė e veēantė, e bukur, e dėlirė, e ēiltėr, ndaj, urdhėroi robėrit e Tij tė tė ēmojnė, por edhe femrėn e udhėroi qė ta ēmon vetvetėn, e ajo qė ēmohet nuk nxjerret nė shesh as pėr t'u ekspozuar, as pėr t'u reklamuar, e as pėr t'u shfaqur, e as pėr t'u shitur. Ajo ėshtė e ēmueshme, qėndron e mbuluar, sepse bukurinė dhe sensualitetin e vet e ruan vetėm pėr tė afėrmit e saj, tė cilėt janė tė ēmueshėm pėr tė. Burri i saj ėshtė prehje pėr tė, sikurse edhe ajo ėshtė prehje pėr tė.
As arin, po as argjendin, e as xhevahirin, s'e gjen dot nė rrugė, nė bulevarde, e nė lagje, tė zbuluar, mirėpo e gjen thellė, pa shumė kėrkimesh, tė mbuluar. Kjo nuk ėshtė krahasim, sepse ti si femėr meriton krahasim mė tė mirė, mirėpo pėr t'ia kapur dikujt logjika, duhet thjeshtėsime tė skajshme.
Michauxi!
juve kisha lut te gjithve qe mos diskutoni me mbeturina te flliqra as me shejtana se kto shejtana jan leni qka do le te bejne ne jemi musliman edhe tek ZOTI kemi mu kthy e te tjert qka do le te thojne
Sipas teje paska dy lloje femrash -te mbuluara dhe te zhveshura .
A nuk paska edhe nje mes tjeter a?
Jo or zotni ka edhe tjera femra qe vishen si duhet nuk ka vetem ekstreme ose te mbuluara si me hi ne ndonje thes ose te veshura si prostitute.
Edhe sa i peket detyrimit natyrisht qe askush nuk me detyron sepse une jam e zonja e vehtevetes dhe vendos vet per vehten time.
TI me siguri e ke lexuar kurani ku aty thuhet qart qe femra duhet te mbulohet per ti ikur shikimve te meshkujve(d.m.th ata te mos mekatojne duke lakmuar hiret e femrave) por sido qe te jete secili mashkull e dine qe pas asaj mbulese ose hixhabi a si i thuhet eshte nje femer dhe natyrisht fantazine e tyre se ndalojne mbulesat.Dhe jam e bindur qe po te ishin arabet femra te bukura siq jane europianet (raca e bardhe ) natyrisht qe nuk do mbuloheshin sepse eshte ne natyren e njeriut ti tregoj gjerat e bukura dhe ti fsheh gjerat e shemtura.
.
E ke shume gabim .
Nuk jam e krishtere ,kam lindur ne familje muslimane por jo praktikues dhe mund te them qe kane qene ateist.
Une nuk jam ateiste ,e besoj Zotin por assesi snuk mund te besoj ne mesimet e muhamedit dhe nuk ka njeri qe me binde per kete.E besoj ZOTIN ne menyren time.
Nese femrat qenkan te shenjta dhe duhet te mbulohen mos ti shoh njeri,ateher edhe meshkujte duhet te jene shenjt dhe ata duhet te mbulohen sepse ne te "shenjtat" munde te lakmojne ne ta .Kjo eshte nje padrejtesi e madhe qe i behet gjinis femerore.Por si thuhet historine e bejne te fortit(fitimtaret)
Jo po ti don ta mbajsh veten te krishtere , por duket se ske karakter te nje besimtare . Por nejse me shum je nje islamofobe , 80% te shkrimeve ne ket forum i ke kunder Islamit .
Andaj nese ti vendos per veten tende , ateher edhe femra muslimane vendos per veten e vet . hajt tash baj plaqkat ...
"Askush nuk ėshtė aq i verbėr , se sa ai i cili nuk dėshiron tė shohė"
Se pari ju pershendes te gjithve...,mendoj se tema gjithhere po merre kahje te pa deshiruar(duke ofenduar apo duke bere replika te pa argumentuara)sigurisht ne e respektojm mendimin e secilit nga ju pore nuk do te thote se mendimi juaj te jete i sakete,fundja e fundite rregullat jon rregulla dhe mendimet mund te ndrrohen,mbulesa eshte diqka shume personale e cila lidhet vetem me ate qe e praktikon dhe shkak i praktikimit te saj eshte friga nga Zoti dhe arritja e nje shperblimi te madhe,ato femra te cilat nuk e kuptojn kete shperblim apo pasojat e mos praktikimit te saj nuk jan te gatshme ta bejn nje gje te tille(ta ven mbulesen) pore kjo nuk do thote se mendimi i tyre qe eshte ndryshe i jap te drejt qe ti ofendoj ato qe mendojn ndryshe nga ato...
Mbulesa eshte obligim per secilen femer muslimane
me respekt nga titi-a
Forcojeni ju Islamin nė zemrat tuaja qė Allahu ta forcoj atė nė tokė
Krijoni Kontakt